!


Åh dom kommer snart. Ungefär två timmar kvar. TVÅ. Åh jävlar. Puss på det.

this is oh, so wrong


... I just don't know where my head's at

you are just a lie


Hej och puss å hela fadderullan. Gissa vad? I väntan på Hannah och middag har jag hängt inne på tshirt store. I nästan tre förbannade timmar. Fast det enda negativa med frågan var att jag fick ont i knäna. Annars var det bara trevligt sällskap. Kan knappt tro att männskan faktiskt kände igen mig, meeen visst va. Kände mig allmänt.. ensam i vissa stunder, men kom över det genom att skratta åt mig själv. Som alltid.

Nu hur som helst, är lite pömsig, sitter hemma hos Hannah och lyssnar på när hon och Thereza fnissar i sängen. Jo visst. Imorgon kommer Emma (okej, förlåt, hon kommer ju faktiskt inte ensam! Patrix kommer minsann också!), och så blir det lite sista minuten reunion på metro. Härligt härligt, men farligt farligt. Jag är lite off idag, förlåt. Har haft en dålig dag, med höjdpunkter (som alltid).

Har lite annat inom mig som bara vill.. spricka. Men, jag har bättre saker för mig. Kan man säga..?




hold me. kiss me. thrill me. kill me.



suck it in


Okej, hemnet byttes ut mot platsbanken. Kikar runt lite, utifall att. Min gamla egenhet kommer göra sig påmind inom en snar framtid, alltså det faktum att jag lätt tröttnar på saker och ting. Som jobb. Får passa på att flytta omkring mig lite, så jag faktiskt kanske hittar något ställe där jag faktiskt känner för att stanna mer än ett år. Eller bara hittar en inrikting alls skulle vara ännu trevligare.

Jag hittade en chokladkaka i mitt kylskåp. Vet inte vems det är, men nu är den min. Livet är jävligt, inte sant?

i'm breathing in deeper then i've ever done


Okej. I'm up. För länge sen, faktiskt. Klockan är över fyra, jag borde börja göra mig iordning snart. Småfnissar åt en löjlig kärlekstjafsmjäkfilm. Vad gör man inte? Surfar hemnet i brist på annat. Ja, ge mig en trisslotts vinst på några hundra tusen så kan jag välja och vraka bäst jag vill. Men fuck it, jag får väl klara mig på min lilla lön. Woho.

Anyhoo.. Nu ringde Malin. Hon har fått höra att våran mobilmodell suger. Men det gör den, även om ingen av dom förbannat ofuntade försäljarna inte vill erkänna det. Jag måste skaffa mig en ny mobil. När jag orkar lägga pengar på det. Först ska jag slänga pengar på en tatuering, en vinterjacka, blabbalbalal. Sen julen som kommer snart. Två månader? Vad är det för crap.. Får se vad jag tar mig till då. Alltså är det en senare fråga, ett senare bekymmer.



bara för att det var för länge sen sist




du är min painkiller.
jag saknar dig.

i know that this won't stop


Inget är som det är, inget är som det borde. Jag har bara kaos i kroppen varje dag. Nu är jag trött. Imorgon har jag tänkt att göra ingenting. Mina planer för dagen blev uppskjutna, så därför ska jag bara vara. 


Jag försöker göra det som är bäst, det som gör att man överlever. Bara för det betyder det inte att det är lätt. Jag håller på att gå i bitar för varenda steg jag tar. Ju mer jag måste kämpa för att faktiskt inte dö helt och håller innombords desto mer tappar jag konceptet av vad jag egentligen gör.


Ibland är det bara lättare av att inte tänka alls. Jag blir nästan rädd för mig själv när jag kommer på mig med att sitta och glo. Men huvudet är absolut helt blankt. Har det gått så långt, eller är det bara tillfälligt? Mina höjdpunkter om dagarna är lätta. Emmas fina sms om ingenting t.ex. Snart kommer dom hit. Det ska bli så bra att jag inte kan sluta längta rumpan av mig. Puss på det.




i gave you sushi, i need fuck




.. rubriken talar för sig själv, eller hur D?

leken förstörs av logiken


Har inte mycket att säga. Det är måndag idag, senast jag skrev var i fredags natt. Då var jag trött och breddfylld med snoriga filmer. Så, det blev ett lika slabbigt inlägg. Ursäkta mig.
Hur som helst har dagarna passerat. Försökte dricka bort mitt lilla huvud i lördags. Slutade.. inte som jag tänkt mig. Alls. Jobbade med för lite timmar sömn i kroppen dagen efter. Den där extra timmen gjorde inte mycket för mig, även om jag hade saknat den om jag inte hade fått den. Har tänkt på att alla gnäller (dom flesta om inte annat) på att jag sover för mycket. Eller det faktum att jag blir sjukligt grinig om någon väcker mig för tidigt, för fel. Låt mig bara vara eller väck mig med en puss så blir jag glad. Gladare. Definitionsfråga.

Idag har jag andats in nostalgi. Och damm. Grävt i barnkläder och gamla pussel. Skolarbeten och dumma historier. Hittat mammas gamla knappar som jag stoppade i fickan, plus en förjävla massa klockor. Sparkade mig fram på en sparkcykel hem också. Den ska jag tyvärr inte behålla, hur kul det än var ska den doneras till mina kusiner. Som mina styltor. Hur fan kommer det sig att jag har ett par styltor? Bott i lägenhet mer än större delen av mitt liv. Plus att min balans är åt skogen. Fast det kanske har kommit på senare dagar. Kanske.


Nu har jag abstinens. Efter något jag inte har känt av på länge. Fan också.
Hur ska jag lösa det här då?


..

i wanna kill myself just to kill the pain


Det bara brister, lite närsomhelst. Idag blev det vattenverk hela dagen. Som om jag hade sprungit läck. Försökte klämma ur mig allt innan lunchen var över. Men så frågar någon hur det är, och så brister den där lilla spärren man lyckats sätta upp. Så visst. Sen var det försent, det gick inte att hålla tillbaka. Hålla tillbaka vad undrar ni kanske? Jag svarar: Allt.
Men tack för att du försökte muntra upp mig med svammel om skit och dumma skämt. Tack för att du inte sa något alls utan bara höll i mig.

Allt är kaos. Allt finns inte. Det är jobbigt nu. Det är jobbigt att hantera allt som finns i maggropen. Huvudet har jag inte vågat ta mig till än, vågar inte gräva, sortera och rensa. Men jag måste ju snart. Allt rinner över. Tränger ur alla porer jag har, även dom jag inte har. Bara för att det blir lite för fullt ibland.


catch the sun, before it's gone


Egentligen borde jag vara på väg i full fart upp för backen mot bussen till jobbet, men istället sitter jag här. Barfota och sippandes på te. För faktiskt så skolkar jag inte (höhö) utan jobbet ringde och frågade lite om jag inte ville börja en halvtimma senare? Jo tack som frågar, det gör jag gärna. Lite kinkigt att jag inte sov en halvtimma till då.
Det är grått och tråkigt ute. Kallt och småblåsigt. Eller okej, blåsigt.

ÄN så länge har jag inte lessnat på min nya frisyr. För att göra alla nyfikna glada (ZzzZ) Och jag har hunnit ha den i över en vecka nu! Jag får alltså inte raseriubrott på mornarna för att den inte lägger sig som den ska, eller tröttnar helt totalt genom att snurra upp den på ett hårspänne. Oh no, nu fan ska jag vinna!.. Crap. Nu måste jag bli klar till bussen går i alla fall.. Prf.

men, det är ju du?


Jag är så slut. Orkar inte skriva, eller tänka heller för den delen. Har vart hungrig sen jag kom hem, men fastnat i samma sits som jag råkade hamna i när jag klev innanför dörren. I sängen med datorn i knät. Men, jag ska ta till en kraftansträning, få något i mitt kaos till mage och sedan sluta ögonen för att kanske få tyst på min huvudvärk. Imorgon blir det jobb igen. Ser någon mig hoppa av lycka? Näe, men jag får skylla mig själv när jag går med på att jobba på min lediga dag. Dumma dumma mig.

Nej, kraftansträning var det. Är ni med mig? Ett, två ooooch.. TRE!

well i'm an idiot for you


Har nu suttit och fånglott på den här blanka sidan i.. en timme och femtio minuter. Pillat mig i naveln och dragit ner tangentbordet i famnen. Funderat på att gå och lägga mig. Jag är trött och hungrig, men varken sömnig eller sugen. Dilemma. Borde gå och tvätta av mig sminket, som jag nu kom på att jag inte ens har satt på mig idag. Idag har jag vart riktigt bakom flötet. Vart förvirrad hela förbannade dagen för ingen anledning. Trött i kroppen, ont i ryggen. Inga tankar får plats i huvudet, inga tankar vill finnas i huvudet. Jag vet vad jag ser men jag tar inte in det. Jag vet inte vad jag känner men jag fylls av det. Och allt mittemellan är ett enda stort virrvarr av fyrtioelva olika presentsnören i olika färger.

Nu blev jag så trött. På mig själv. Jag ska ta mig i kragen och dra mig till sängen, klubba ner mitt sinnesjuka sinne och sova bort några timmar.




 

i'm beginning to like you, so you probably won't get what i'm going to do
i'm walking away from you, and it probably don't make much sense to you
but I'm trying to save you
from all of the things that i'll probably say or do


i'm begging you for it


Jobbat tolv timmar idag. Nästan, om man bortser från pausen mellan 2tiden och 6. Men då sprang jag och Jocke på ärenden för jobbet i alla fall. Tack, fyrtio minuter ledigt. Tack. Tog en paus i ärendespringandet och kikade in i en rosaludigtporr butik. Mest för att Jocke ville, inte ville, ville ändå. HiHiHiHi kom det mest från hans sida där inne. Sen blev vi bjudna på mintpastiller i formar av snoppar, och det var ännu mer HiHiHiHi enligt Jocke. Pet där, HiHiHiHi, titta där, HiHiHiHi. Som ett stort litet barn.

Just nu sitter jag och nynnar på min egna lilla version av älskade ängel. Var lite bakom flötet den dagen den texten rullade in i huvudet på mig. Bakis dag i borås med prinsesstårta;


Älskade ängel, dududururu. Du e stor och stark och trygg, hos dig så e jag snygg för du är ful, dudurururu. YEAH.

jag hade hoppats på något



det var så mörkt, den kvällen jag gick hem


Mja okej, jag försökte blogga från mobilen på bussen (mest för att jag hade så sjukligt tråkigt och ångest i magen) men det sket sig grundligt. Så, jag bloggar nu istället!

Och som sagt då är jag hemma. Och det suger grundligt det med. Man brukar alltid säga "borta bra men hemma bäst". I det här fallet hade jag nog gärna stannat där istället för att åka hem. Den här staden är ganska ångestframkallande för mig just nu, fråga inte varför. Det kan vara allt och inget samtidigt. Jag har svårt att äta och sova vilket leder till massa bieffekter. Men att få komma till den finaste flickan i världen gjorde att jag mådde tusen gånger bättre. Tack för den här helgen, den och du kommer alltid ha en plats nära intill hjärtat! 
Den här helgen flög iväg alldeles för fort. Kändes som om det var idag jag kom dit, och kom hem.. Tiden går fort när man mår bra? För fort. Nu sitter jag och längtar rumpan av mig till den helgen då dom kommer hit och förgyller min vardag sådär extra igen. Komsikomsi! <3


so i made up my mind?


Fyfan vad jag vaknade sent idag! Inte okej att sova ut när jag är här.. Men nu finns det inte mycket att göra åt saken. Får ha det extra extra kul ikväll. Men det blir nog inte så svårt. Blev lite panik att göra sig iordning nu i och för sig.. Jag har precis klivit ur duschen och Emma avverkar den punkten nu. Hm? Samtidigt som vi borde hinna äta något innan också. Men vad gör man inte!

En underlig sak; kanske blir mer finbesök från sthlm? Om så blir, vi älskar spontan grejer! Men att åka till Danmark mitt i natten slår mig som ganska underlig. Har man kul har man. Nej, jag måste dra på mig några vettiga paltor nu. Hoppas ni får en lika bra lördagkväll som jag kommer ha!

i smell like candy


Ja, okej jag kan inte sova. Jag har försökt. Slutade med att jag slog på Garden state. Packat klart har jag nu iaf, tror jag? Ätit lite puffar. Kramats med min studentnalle. Insett att jag ska upp om 2½ timma. Får lite ångest i magen. Kommer dreggla ner hela sätet i min sömn. Mysigt.

MEN okej, min väska är för liten? Den ser stor och rymlig ut, men den LJUGER. Den är apliten. Peta ner en resetandborste och lite kläder så låter det i sömmarna när man stänger den. Suck it. Finns inga större väskor heller. Så länge jag inte vill ta min resväska. Men det känns lite komplext. Hur som haver. Mina puffar är slut, min mobil är tyst. Jag börjar bli lite trött i ögonen. Dags att slå kudden.



i could say i'm sorry. but i'm not


Sitter uppe. Borde sova, men nackdelen med att jobba där jag jobbar är att man aldrig kan slappna av förns.. MINST 3 timmar efter man har kommit hem från jobbet. Lagom kul. Så, jag håller på att packa upp och ner lite olika kläder som jag inte kan bestämma mig för vad som åker med. Kommer antagligen bli allt för mycket för tre små dagar. Hur som haver.

På tal om inget så klippte jag mig idag. Spännande va? Jag känner mig som hon från Kill Bill. Eller, mitt hår känner sig så iaf. Fick lite compliments på jobbet. Blev glad. Även om jag har vart riktigt tankspridd. Till och från har jag vart helt i min egna värld. På gott och ont. Funderat för mycket. Sparkat mig själv. Gjort saker utan att tänka efter, som börjar få lite fundersamma konsekvenser. Hur som helst.

MÅSTE sova nu. Eller snart. Ska bara visa en vän min nya frisyr.

she needs to be scared, and so do you


Ont i min lilla kropp. Tänkte gå och klippa av mitt risiga hår idag, men det blev imorgon istället. Så kan det gå. Varför skulle alla drop-in klippa sig när jag hade tänkt det? Vilket jävla sätt. Hur som helst. Sov lite för länge. Skyndade iväg för att möta S. Hade en mysig dag på stan.


Nu tvättar jag. Ska packa lite, sen ska jag lägga mig innan jag piggnar till och är vaken till 4. Imorgon blir det klippning, jobb, hem bums i säng. För klockan sju på fredag morgon kommer min skjuts till stationen, sen är jag på väg bort från huvudstaden. Kanske blir bra för mig, för oss? Lite distans i huvudet. Behöver få tankarna på annat, just nu tillåter jag mig inte riktigt att se åt det hållet. Det skulle jag inte klara av. Men jag saknar dig. Mest hela tiden.. Kort och gott..



 


there's a riot inside me breaking out


Hade nyss en släng av panik. Insåg att jag inte hade mina bussbiljetter där dom var när jag sist minns att jag hade dom. letade igenom väldigt många tänkbara ställen, men icke. Hittade en mystisk påse som har stått här ett tag, S lämnade den här minns jag. En påse i en påse. Jag borde anat vad som låg i den och tagit upp det för länge sen. Men det har undgått mitt huvud. Inte bara mitt, med tanke på att herrn tydligen glömt bort att dom fanns? Hur som haver, nu är jag lite snurrig efter att ha kastat ut svettiga (fortfarande?!) mögliga träningskläder med tillbehör.

Föressten, biljetterna är hittade och jag andas igen.




(Jag vet att jag inte ska skriva om det än, men nu är det en liten svacka och jag saknar dig. Så himla mycket. Du sover nu, jag vet det eftersom att jag försökte ringa när jag hittade påsen, för att meddela att den finns här, att jag antagligen är förgiftad av dom, och att jag älskar dig. Måste få skriva av mig, jag kommer sprängas med tanke på att ingen annan är vaken nu och kan höra på det heller.)


i väntan på att skriva




.

i'll be back at ten




.

den bittra eftersmaken av alkohol


Ligger för mig själv i strumpor och tshirt. Äter på något jag inte ens känner smak på, äter mest för att jag måste. Tårarna vill bara explodera fram och skapa djupa fåror i mina kinder. Men ändå är jag helt torr i ögonen, ingen salt droppe har kunnat tränga fram. Jag vill bara gråta ut allt, varför kan jag inte gråta?!
Den här känslan av olycka som lockas fram. För många olika anledningar. På jobbet har det lätt blivit för mycket för mindre än vad jag annars skulle klarat av galant. Allt jag velat göra är att ställa mig bakom disken och böla som en bebis. Men jag har inte tillåtit mig själv att se det så. Jag har bara tvingat mig själv att klara mig igenom det, man klarar allt med lite vilja sägs det?
 
Skit samma. Just nu ska jag koncentrera mig på att inte kräkas, att somna, och att vakna i tid imorgon.



(Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag får träffa dig igen Emma!
Jag älskar dig en massa massa D. Hoppas du vet att jag aldrig klarar mig utan dig.)


"lille magnus, dililililili"


Vaknade av att någon pussade mig i armvecket. Inte Dadda heller, Rocky hade stulit hennes plats och var på myshumör. Så efter en minut eller två var jag dränkt i hunddreggel. Inte lika mysigt kanske.

Showen igår var asbra. Vi låg stundom och grät halvt under stolarna, stundom kunde vi inte andas. Så som det ska vara! Vinglade omkring på våra klackar och såg allmänt äggfulla ut. Jag har inget intressant att skriva alls. Igår var vi ute till 3 och träffade olika människor. Svinkallt, så till slut kände jag varken mina fingrar eller tår. Var stensäker på att min förkylning skulle trappats upp idag istället för att lägga sig som den borde, men jag hade tur antar jag (PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ). Åker till jobbet om en halvtimma. Wish me luck!

måste jag ta sönder dig


Okej, stress stress. Vaknade försent imorse, låg kvar och kramades så länge som jag vågade innan jag kilade ut i värdelösa vädret. Sen blev det hem och i stress plocka ihop grejor och kasta sig själv i duschen, sen stress till min D och nu lite stress om vi ska hinna äta innan allt. Haha, vilken bra start!
Dagen kan bara bli bättre, säger jag med ett leende.

Igår var jag lite allmänt slak för att jag kände av halsflussen igen. Men även om kvällen i sig var sjukt slak och långsam så hade jag det riktigt bra ändå. Pratade massa med Lina som jag inte träffat sen Arvika, sedan alla de andra därifrån. Gamla högstadie vänner kom även förbi lite sådär bara och vi tog igen dom senaste tre åren. Vid två tackade jag för mig och trippade mot mitt hjärta för att krypa ihop intill honom och sova. Och så flyttar vi upp på sidan för resten av dagen! Puss!

åttonde i tionde tvåtusenåtta


Okej, hemma och har mat i magen. Måste bara andas lite, höll på att svimma inne i stan. Så om jag får lägga mig ner nån halvtimma så borde jag vara fit for fight igen.
Jag har fått ut min mobil! Ish! Eller rättelse, jag har fått en ny mobil. Tydligen hade min mobil blivit stulen då den var på service för allra sista gången. Antingen är det någon otrolig tajming, eller så ljuger dom öronen av mig. Men eftersom att min reklamation blev avslagen, och det här resulterar i att jag får en ny mobil, så ingen hör mig klaga. Annars har jag gått omkring lite överallt med hjärtat. Mysig dag. Förutom i slutet då. Nu måste jag passa på att vila medan jag har tid.

but oh honey please


Hemma från jobbet. Med mössan kvar i min ägo! YES! Hur som helst. Gick bra, blev inte alltför upptriggad som jag brukar, även om Ester ganska ofta beordrade mig att stanna och andas. Men det var inte lika hemskt som vanligt! Just nu sitter jag och pimplar cola medan jag tittar på.. ja gissa vad. SM självfallet. Imorgon ska jag ta det lungt, sen föra ett jävla liv på The Phone House, kanske åka och köpa något på Adidas outlet, för att sedan åka och jobba på Snapsis. Vilket kolugn dag.. jösses. Sen på torsdag blire komik i allra högsta grad med min älskade D! Hoho, ska bli sjukt kul. Nu däremot är mitt avsnitt färdigladdat. Så bloggen är bortprioriterad som fan. Puss!

on the go


På väg till jobbet nu. Kanske dumt av mig, att så fort jag känner mig någorlunda bra dra iväg till jobbet. Men fyra timmar, ingenting. Sitter i mössa och strumbyxor.. kanske ska ta på mig något mer?



status update:


Fortfarande snuskigt sjuk. Ligger i sängen och tittar på Sailor Moon. Vad händer när jag har gått igenom alla 200 avsnitt? Vad ska jag då titta på? Jag hatar att jag inte ens kan äta ordentligt. Mår bara illa så fort jag ställer mig upp. Antagligen för att jag tryckte i mig mitt penicillin piller (som luktar anus, bokstavligt talat) utan något i magen. Jag blev varnad för det, så jag får väl skylla mig själv. Även om jag inte vill. Så jag skyller på pillerna istället!


Längtar tills jag ska sätta mig på bussen. Jag tycker om att åka iväg. Den där kvillringen som slår till i magen, att få krypa ihop på ett säte och se världen åka förbi utanför. Och få filosofera för sig själv. Och såklart så ska jag få träffa min sötaste Boråstjej!


a broken nose


Snuskigt sjuk igen. No further statements.

but you don't wanna hear no more


(past out on your bathroom floor)



waiting for the heartache to come




Det var för länge sen jag låg och filosoferade på en solstol intill poolen.

eye for an eye? you'd be blind


Det här med vänner verkar alltid vara uppe på tapeten.

Diskussionen har jag i huvudet, men just nu är jag bara för ARG ARG ARG för att skriva något vettigt. Riktigt förbannad är jag faktiskt. Sådär så att det kryper i skinnet på mig. Ska gå och städa mitt rum nu. Annars kommer jag ta sönder något. Eller få någon dum idé att ta sönder.. något vi ska lämna oskrivet.

you're the voice in my head, singing


Känns allmänt blä att bara sitta inne. Imorgon ska jag jobba (om jag klarar det, vilket jag verkligen verkligen hoppas gånger femtisju) sedan åker jag då till Dadda för massa mys.

Just idag sov jag sådär snuskigt länge, sådär länge att man har ångest när man vaknar och tittar på klockan. Jag vaknade med andra ord 16.04. Jävlar. Men jag blev uppehållen tills klockan var.. åtta om jag inte har helt fel. Jätte kul att prata, verkligen, MEN EN ANNAN TIDPUNKT TACK!
Sedan kom älsklingen över med en påse av mina favoritgodisar. Som jag sitter och tjockar i mig nu. Mums.

spending all my time, stuck in yesterday



i just don't know what i want


FAN! Febern har såklart gått upp. Ingen DC ikväll för mig. Vilket i sig suger också, känns som om jag sviker dom. Vilken tajming att det skulle blomma idag? Imorgon skulle vart en bättre dag. Men vem räknar..
Så i brist på annat har jag slipat på mina html kunskaper. Nerbäddad i sängen med en kopp te med honung i på sidan. Kroppen är bortdomnad, huvudet lika så. Ändå så fick jag till det lite roligare än förut? Inte för att jag inte gillade det då heller, men jag är som jag är. Lessnar för fort på saker och ting för att det ska vara bra för mig själv.

Inte bara det! Det är väldigt långt över en jävla månad sedan jag lämnade in min mobil. Och har jag fått tillbaka den? Icke sa nicke. Någon dag snart (när jag är frisk med andra ord) ska jag dit och slänga fram något slemmigt och illaluktande i hans snorkiga fula fejs och släppa ur alla aggressioner jag har inom mig (som tyvärr mest kommer från jobbet). Någon kan ju gissa hur frustrerad jag är. Jag ska ha en ny mobil, annars blire pisk gånger fyrtioelva. Nu däremot ska jag titta på Sailor Moon och antagligen somna.

i'm just saying that i'm worried


Grattis till mig. Fick imorse reda på att jag har halsfluss. SÅ, nu går jag på penicillin. Weo! Inget jobb för mig idag, ikväll vet jag icke om jag klarar av att ta mig till Metro. Förhoppningsvis, skulle vara så sjukligt (vilket sammanträffande?) roligt. Osammanhängande meningar? Ja men gissa vems blogg det är ni läser.

.. Det suger att vara sjuk. "På riktigt" som jag fick höra, bara för att jag aldrig har gått på penicillin förut? Blablablalb. Ska lyssna på musik och spela lite tvspel nu. Puss.


all that she wants


Dra mig baklänges och rulla mig i avfallskvarnen. Lunchpasset gick amazing, sprang sedan ärenden i någon timma för att återvända till jobbet med ett fungerande bankomatkort (äntligen), en mössa (som förövrigt inte var till mig) och två bussbiljetter. Ja, nu har jag köpt dom Emma! Så nu finns det inget som kan stoppa min resa till dig!
Sen kraschade min dag totalt. Kaos. Panik. När ett bord med kacklande hönor sedan fick för sig att klaga öronen av mig ville jag bara gå bakom köket och gråta en skvätt. Men icke. Snart la sig allt och jag linkade omkring med min fot som på tal om inget bara blir värre och värre. Kanske ska göra något åt saken snart.

Hur som helst. Nu ska jag snora klart och krypa intill min kudde och sussa. Imorgon är det jobb igen, tjohej!

it's far to early to think about that (but i am)


Jaha, och nu nös jag ner hela skärmen. Mysigt värre. Har trippat omkring på jobbet idag, fått höra att jag var söt. Rodnade nog genom mina redan tomatröda kinder, men det är kul att höra. Sen blev jag nertagen på jorden igen då Jocke så snällt sa att jag var helt horribel. Tack.
Satte mig nyss ner och kikade hur mycket av min dricks jag har kvar. Den som jag hämtade ut i fredags då. Av 2000 pix har jag kvar cirkus 1300. Vad fan har jag gjort? Kommer upp i några hundra lappar, men helt. Fan vad jag är kass. Måste skaffa ett hänglås på min plånbok. Imorgon ska jag slita igen. Springpass. Vad ska jag göra under min brejk? Klippa mig kanske? Göra av med mer pengar? Fisa på en sten? Återstår att se..




























.

RSS 2.0