jag har köpt en ny piercing


Sitter och mjäkar mig hemma. Efter maten fick jag grovligt ont i magen (igen) så jag ligger i soffan för att få bort det. Ska snart ta mig ut till min kära daddelidu igen. Sitta och fisa där istället. Och ja, jag har köpt en ny piercing. En lila?
Har gått på staden idag, vilket var en väldigt dålig idé egentligen. Men eftersom att jag egentligen inte har något val, eftersom att mitt hjärta kommer hem på lördag (om tvååå smååå ynka dagar.. som kommer ta sååå lååång tid) och jag måste som en liten tvångstanke ha hans kompletta födelsedagspresent klar. Nu är den klar och jag kan slappna av lite. Lite.

Fick lite nya studentbilder häromdagen som jag hittade hemma på en minnespinne. Tänkte slänga upp en eller två här, för jag var så glad den dagen. Och för att jag saknar min vapendragare.


status update;


Vaknade av att solen låg och stekte på mig. För ja, jag sov i fotöljen. Igen. Men det är mysigt, så jag får se mig som en missfit? Hur som haver, nu ligger vi i solen och bara sover. Har vänner på i bakgrunden och äter tårta när vi orkar gå upp. Tänkte bara meddela vad vi gör med våran tid. Puss på er smultron.

psykbryt nummer två


ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min mobil. Eller ja, äntligen och äntligen.. har inte saknat den sådär grönjävligt mycket under 1½ vecka. Men nu ligger den så fint och laddas på Daddsons köksbord. Och om den inte fungerar sen, då jävlar blir det smisk!

Hur som haver.. har vart en dålig dag till och från. Det är en liten ihålighet som ekar i mig. Fast måste bara säga, jag älskar min far.

.. nu pilade sirener förbi här på Lidingön. D hänger över räcket för att försöka få en glimt av vad som händer. Själv sitter jag här och gnuggar mig i ögonen. Tittar lite ensamt mot mobilen som har vart tyst ett tag nu. Antar att han har somnat. Jag borde också ha somnat nu egentligen, men det blir lätt inte så tidiga kvällar när man är två som inte träffats på länge. Imorgon i alla fall, funderar på att åka in till stan och köpa det sista som planerat. Så jag har det klart, och inte väntar till sista sekund och stressar ihjäl mig. (strunt samma).

första doppet


Åhej. Jag känner hur ögonlocken börjar ge upp för tyngdlagen. Sitter hemma hos min daddson, som jag förövrigt kommer spendera nätterna hos fram till lördag. MYS. Vi har spenderat dagen ute på det blå, och jag har, hör och häpna, tagit mitt allra första dopp i år. Bättre sent än aldrig? Kanske.

       


(ps, jag saknar mitt hjärta. sådär jätte mycket.)

psykbrytet är på g



Jag BORDE sova. Jag borde. Jag gör inte. Verkligen inte. Vill inte sova ensam. Är så trött. Saknar dig.


tankeställare


Dagen blev till mer spring än vad jag hade tänkt från början. Hängde i skrapan, hittade ingenting som jag skulle hitta. Mötte upp min D för en snabb fika och lite snabb uppdatering inför imorgon. Sedan blev det hem äta ut och träffa fulla pojkar. Så jag fick mig en riktigt promenix, uppför ett berg i rask takt. Och nu är jag trött..

Tänkte på honom när jag gick hemmåt. Hur han oroar sig för att något ska hända. Inte på ett sådant där överbeskyddande sätt som så lätt kan bli påträngande. Utan sådär försiktigt, att jag bara ska se efter mig själv. Inte springa ut i gatorna utan att se sig för, som man egentligen så tidigt blev lärd men tappade när stadens stress började krypa in i kroppen. Att jag inte borde lyssna på musik i hög volym när jag går hem ensam i natten. Sånna där saker man borde veta med lite sunt förnuft, men som man struntar i för man tänker "det händer inte mig". Men jag vet ju, jag om någon vet, att det kan hända. Så därför började jag tänka på det där idag på vägen hem i mörkret. Det var sådär tyst som det sällan är på vägen hem, och jag kom fram till att det fanns många dödzoner på min promenadväg hem. Dödzoner som i, ingen ser och ingen hör zon. Så jag trippade tyst fram i rask takt och ingen musik i öronen. Inte för att man ska gå och noja om monster i varenda buske, men man ska inte ta förgivet att bara för att det inte brukar hända, att det inte kan hända.

.. och på tal om honom så saknar jag honom så att jag går sönder innuti. <3

springades på staden


Är inte van att sova så här länge. Men min mage ville fortfarande inte vara med igår kväll. Blev att köra lite porslinsbuss innan jag trillade i säng. Mindre roligt jo, men jag tror jag fick mitt svar om varför imorse. Jippie.

Hur som haver, jag måste röra på mig. Får abstinens och myror i benen av att bara sitta. Ska in till stan och spana födelsedagspresenter. Jag gillar och köpa sånt. Tycker om att göra dom människorna som betyder mest glada. Så, därför är jag sådär äckligt kräsen vad det gäller för presenter också. Fint, jag gör det omöjligt för mig själv. Men men, sittandes här får jag inget gjort.

it's like cupcakes that i've never tasted.


Men visst. I min dimma har jag lyckats glida in och ut genom sömnen. Och därmed i stort sett missat socialiseringen ikväll, om jag inte blåkutar. Grattis till mig. Min mage har dock börjat bli lite orolig igen, och jag förbannar allt om det är köttvisan igen.
.. och nu låter det som en förbannad fyverkeriparad utanför balkongen också. Vad fan pysslar folk med? Okej, nu går det överstyr. Låter mer som om någon försöker skapa ett tredje världskrig. Snart tappar jag behärskningen och ställer mig och gormar alla fula ord jag kan på balkongen.

Nåväl. På måndag blir det JD tid. Känner att jag har fått för lite av henne på senaste. Dåligt, mest av mig. Jag har blivit alltför beroende av mitt hjärta. Toffel så själva ordet inte ens räcker till längre. Men vad gör man inte, när man är kär?


barfota varje dag



happy face


Jamen visst, nu är jag hemma i huvudstaden igen. Har fördrivit tiden i det fantastiskt äckelvarma vädret med att åka en båttur på Göta Kanal, tagit en tripp till Gränna för att sätta i mig min egen vikt i polkagrisar, tittat på otroligt aphäftiga ihopplock till bilar i Vadstena, klappat grisar och stekts på Kolmården och besökt en äkta Cloetta butik i gamla Linköping. Kort om varje dag, som räknades. Allt med mitt hjärta också såklart. Nu är han i Finland och här sitter jag och känner mig värdelös. Ska kasta mig i duschen för att sedan åka iväg för att socialisera mig. Najsbajs, yes. Får bli picture time imorgon istället.




bye bye baby


Men för i helvete. Okej, jag beställde pizza för.. över en timma nu. "En halvtimma" sa han. MIN RÖV! Fuck alltså, jag går härifrån snart. Hungrig och förbannad. För om mindre än en timma ska vi ut genom dörren för att inte missa bussen. Om dom kommer precis när vi ska gå är jag inte hemma. Sug på den, lata jävlar.
Nu är jag nog färdigpackad tror jag.. Hm. Strunt samma. Jag tror jag klarar mig i värsta fall.

Så, det här blir med största sannolikhet det sista jag skriver på en vecka. Möh, för jag åker bort med hjäärtat. Puss på er smultron!


hej!.. eller neä föressten


Buh.. vaknade på en dålig sida idag. Inte mycket att göra åt antar jag, måste fixa en massa idag. Eller, småsaker. Åka fram och tillbaka in till fridhemsplan, packa ihop det sista, ladda allt möjligt, blabalbalbalablabalbalba.

Jaha, surgubben i mig tittade fram. Jag ska gå och duscha istället, om jag har tur rinner han ner i avloppet med skummet från shampot.

ingentinggöra


Jaha, nu åkte dom härifrån. På söndag är vi hack i häl så att säga, inget att klaga över. Förutom att jag drömde sjuka drömmar om att jag missade bussen, glömde saker osv. Drömmar är konstiga.
Ska åka in till stan och lämna in mobilen, fixa lite annat innan jag ska hem och göra ingenting. Jippie.

jamen yes..


Jag hatar min mobil. Har god lust att sula in den i väggen flera gånger i rad. Har tappat förståndet några gånger och i ren ilska kastat in den i soffan några gånger. Kort och gott, jag hatar den. I vanliga fall inte, den är behaglig, fin och min lilla bebis. Men när den håller på och fuckar upp sig i tid och otid då tycker jag inte om den längre. ALLS! Ska slänga in den på service i alla fall. Igen. Andra gången. Jippie.

nej


Hemma dilemma. Jo, jag har shoppingdilemman som vanligt. Orkar inte ens ta det, har fått en sjuk huvudvärk. Ska börja packa ihop mina saker så att dom åker med i bilen till östergötland imorgon. Så slipper man själv kånka på bussen. Söööönt.

en alvedon tack


Hoome. Precis när jag trallade ut för att bege mig mot affären öppnar sig himlen. TACK, jag är en dränkt råtta. Men det gick ganska fint ändå, ska ringa chefen imorgon. Trallade i affärer, kärade ner mig ytterligare i den underbara kjolen och stoppade näsan i böcker. En ganska ointressant dag med andra ord. Åkte till barkarby med far sen, i brist på annat. Det var däremot trevligt. Och nu är jag hemma, trött och med huvudvärk. BLÄEÄLÄELE.

poop


Slog på Grease medan jag gör mig iordning. Tryckte i mig frukost, pratade med min daddelidu och kollade upp lite mail. Ska få på mig lite anständiga kläder och dra mig in mot the shoe store. Pratas även om annat jobb i höst. Klart man inte tackar nej till sånt! Nu känns det faktiskt som om saker och ting börjar gå nånstans. Jag står inte bara och trampar på samma fläck. (Peppar peppar ta i trä..)

Sov så tungt imorse att jag missade mitt hejdå mys. Nu har jag lite abstinens.. som vanligt.



Saknar min Dadda. Ibland känns det som om det är hon och jag mot.. allt. Vilket i det stora hela det är också.

work god damnit


Imorgon ska jag faktiskt på lite jobbjakt. Det hade viskats i öron om att dom sökte folk till en skoaffär. En skoaffär. Heeello there. Så jag ska flina in mig imorgon och visa mig från min bästa sida. Vilken nu det är får bli lämnat för tillfället. Jag behöver verkligen ett arbete, orkar inte sitta hemma och fisa för mig själv eller bara glida omkring och inte göra något. Plus att med mina shopoholic beteenden kan jag verkligen behöva en hel del grönt i fickan. Och med grönt menar jag inte gräs, det får man inte mycket för.



headgear


Okej, jag har hittat något att slänga mer pengar på. Jag har i och för sig tänkt på det ett tag, så det är inget impulsinköp. Och förlåt, jag pratar lite väl mycket om inköp, shopping och skit. Men det blir så ibland. Jag har inte fått slänga sådär supermycket saker på mig själv på senaste. Mycket annat har haft spotlighten i mitt huvud. Och nu försöker jag trösta mig med saker. Som många andra försöker i den här världen.


klackar och glass


Hm.. trallade omkring på stan i tre timmar idag. Inte bra, inte bra. Köpte biljetterna, sedan började jag strosa. Och självklart, kärade ner mig i ett par skor. Suck på mig. Men även om jag blev till mig i brallan bet jag ihop och gick därifrån. Nej okej, jag sprang därifrån. Tryckte näsan in i nagellacken istället, för att få tankarna på annat. Så det är som det är..

Nu blev jag distracted av filmen jag slängde på. Vad jag tänkte fortsätta på är att jag hittade världens mysigaste kjol från Jenny Hellström. Fuck vad den ska bli min. Hittar ingen bild, så jag kan inte visa. Jag tror inte jag vill visa heller, förns den mot all förmodan blir min. NEJ, jag ska sluta vältra mig och återgå till något vettigt. Som att äta. Puss på er smultron.

komsi komsi..


Sitter och bubblar i soffan. Kritiserar filmerna på tv och lite annat med min käre far. Är ganska roligt. Han hade med sig massa burkar cola hem också, och det säger man ju inte nej till! (Även om man kanske borde ibland..)

Oooch.. jag insåg att jag inte har något annat roligt att dela med mig av. Jag har surfat på tv.nu för att snoka upp bra filmer som jag ska spela in på våran värdelösa box. Fast så värdelös kanske den inte är.. man KAN ju faktiskt spela in saker och ting. Hur som haver, ska ringa och heja på hjärtat. Han är långsam. Och jag är kramnödig.

beroenden är väl aldrig bra


MAH! Helvetes jävla teknik skit. Min mobil har än en gång fått tuppjuck. Värdelöst. Så, istället för att städa klart mitt rum, eller kanske gå ut i solen för att njuta av vädret, så sitter jag och surfar tjurigt. Bokar bussbiljetter och annat. Fördiver tiden med det jag inte ska göra med andra ord. Förutom bussbiljetterna då, kan vara bra att ha det klart med tanke på att dom är till på söndag.

Nu ska jag nätshoppa, sen antagligen kanske fortsätta städa mitt rum.

partyBS


Tjollahopp. Jag städar mitt rum. Jag är fantastiskt duktig, är jag inte? Hur som haver så har jag tagit en liten paus nu. Spanade omrking inne på facefuck och upptäckte att det vankas PBSfest i helgen. Funkisar som ska supa ner sig! Kan ju i och för sig bara sluta.. bra?



Då var ju bara frågan om jag kan. För jag åker ju bort på lördag. Eller.. jag åker nog bara om jag får sällskap. Annars känns det som en rewind av förra gången. Jag + alldeles för mycket egen tid till tankar = katastrof. Eller en deppig flicka.

hej och hå


Jaha, okej jag somnade igen. Ganska dåligt av mig.. nu kommer jag knappast kunna sova i en anständig tid inatt. Hur som haver så har jag rotat efter min och Emmas pussbild från Kiss For The Climate ståndet. Utan framgång däremot, plus att jag tröttnade. Fan vad alla har pussats på festivaler! (Kanske inte värdsligt oväntat..)

Nu ska jag däremot laga till mig mat. Favorit, lax såklart. Mums. Borde ha städat mitt rum idag också. Men som sagt, jag sov istället. Grattis till mig!



(slänger in den här bilden, mest för att den är så förbannat mysig)

röda vita rosen


Får jag lov att hänga mig själv? "Jag har amputerat min familj, kallbrand vettu." Ah fan, jag är besatt av den där boken.

lagom trevlig morgon


Jag avskyyyr sånt skit. Och nu sådär i efterhand känns det verkligen att någon har vart och klämt lite här och var. Underbart. Jag mår med andra ord skit. Vaknade för ett tag sedan, centrifugen på tvättmaskinen gick igång. Så rena kläder har jag om inte annat.

Ska suga i mig lite socker nu, vakna till lite och.. gosa ner mig i hjärtats nya halsduk. Hittade en bild när vi byggde tält i arvika. Suddig, men vafan!


varför..


.. ligger jag här och fiser när jag borde vara på väg nu?

segt


Hej! Jag kom på att jag har en blogg som jag kanske borde uppdatera mera.
Idag är det två födelsedagsfiranden på G. Strax ska jag styra min kosa ut mot Ekerön för att grilla och annat, sedan blir det in till stan för mer kalas. Först och främst ska jag givetvis till Kungsholmen för att hämta ut mina upplagda jeans. Yes, jag har köpt jeans. För första gången på.. tre år? Som det kanske verkar är jag ingen jeansmänniska.. eller så är jeans ingen jessicajeans? Hittar aldrig några som sitter som en smäck. Förutom igår då. Woho!

Äh, skit i mitt shophoholic snack nu. Jag längtar tills om en vecka. Puss på er.

but i fell in love in the seaside


Yej alla glada! Vaknade upp ensam idag, buhu. Så blir det när man har en knegande pojkvän som försvinner på morgonkvisten någonstans. Buhu.
Hur som haver, jag hade tänkt försöka gaska upp mig, slänga i mig lite käk och dra mig in till stan. Utan sällskap ser det dessvärre ut som. Men men, det kan vara ganska trevligt det med.

Förövrigt drar vi iväg till en söt liten stuga i östergötland nästa vecka. Ska bli så fantastiskt mysigt, framförallt att få komma bort från stan! (Utan att hamna i ett iskallt tält på en festival). Jag ska bara cykla, bada, andas och leva. OAVSETT väder!



(Ibland är Facefuck för trevligt! Har hittat nästan alla från PBSen där. Och dom har hittat mig. Så därför är det trevligt!)



Hoppsan, höll nästan på att glömma. Idag fyller den lilla spjuvern Oliver år! Så i helgen ska det till å firas. Hur man nu orkar, men det gör man ändå. Höhö.

kramtankar


.. såg den här i Amanda Bergs blogg och tänkte direkt på Emma. Jag saknar dig!


(bild; http://amandaberg.bubbleroom.se/)

godisgris


Hej, jag lever igen! Inser att jag blir väldigt disträ från min blogg när jag är med honom. Oups. Blir lätt så när man är galet kär vetni.
Hur som haver, nu är han hemma igen, och jag kunde inte vara gladare på något sätt.

..och nu fick jag total hjärntorka. Kommer inte på något whatsoever att skriva om, inte ens min godispåse som står bredvid mig och skriker mitt namn. Och eftersom att jag har vart en duktig flicka och ätit upp min middag får jag. YOHO! Fast fan, det fanns bara tre godisar kvar. Kanske för det bästa ändå...



inte långt kvar..


Nej, nu ska jag ta mig ut igen! För att möta mitt hjärta. Och jag skulle gå ut även om det var storm och fan själv lurade utanför dörren. Puss på det.

puss i regnet


Jaha, hemma igen. Tog mig ut i regnet med det enda paraply som fanns hemma. Pappas golfparaply. Så om ni såg ett paraply som var ute och gick, var jag någonstans där under. Hur som haver, mötte Malin och tittade omkring lite. Fick med mig hem tre smycken. Ja, och för första gången ska jag faktiskt visa vad det var som hängde efter mig hela vägen hem. Mest för att jag är ganska stolt över kapet i sig.

  


Hade även på mig min fina Kiss For The Climate tröja idag. För endast 50 pussbilder blev den min och Emmas! (Om några timmar är han hemma. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, förstår inte hur jag har klarat mig i en vecka. Usch.)

 

har man ingen moral så har man inte.


En sak som jag har glömt att nämna, eller mer och säga skriva av mig av, är ett ganska stort hatberg innom mig. Det fanns inte förns i tisdags, men det har bara växt mer och mer under veckan. En viss liten flicka som jag gick i samma klass som upp till högstadiet. Efter det, släppte jag kontakten helt. Ville inte ha med henne och göra, egentligen inte under 8an heller men går man i samma klass så går man i samma klass. Hur som haver, hon träffade min pojkvän på roskilde. Dom kom fram till att dom hade mig gemensamt och blaalbllbalb. Skit i detaljerna, hon är en stor fet lögnaktig slampa och jag hatar henne för det. Förut brydde jag mig inte alls, det var som om vi aldrig känt varandra. Nu gick det över till minus. Ganska så drastiskt.

Det här var ett ganska hatiskt inlägg, men nu skulle väl förstå mig? Om en gammal bekant sitter och snackar mer skit än vad festivalernas bajamajor innehåller, samtidigt som hon försöker få eran pojkvän in i tältet (eller var som helst) för lite rajtantajtan. Fyfan för sånna människor. Fyfan för henne.

godmoornin', godmoornin'!


Fint att vakna upp till att regnet smattrar mot fönsterrutan. Ganska mysigt faktiskt, känns som om jag för mycket sol de senaste dagarna. Solsting kallas det. Men i och för sig borde jag vara less på regn också, med tanke på syndafloden som släpptes ovanför oss på lördagen. Men men.

Ska åka in till stan i det fina vädret snart däremot. Köpa mina underbara skor igen, för dum som jag är tog jag med dom till Arvika och nu är dom trasiga. Buhu! Hur som haver, ska inte gråta för mycket över det nu. Istället blir det väl till att få på sig lite rena kläder och ta sig ut i regnet. Puss på det.

klara vad som helst


Plötsligt blev jag väldigt nervös inför imorgon... Tänkt om något är annorlunda? Tänk om han känner annorlunda? Eller tänker och tycker.. det skrämmer mig. Med tanke på vad jag är utan honom (det blir likamed ingenting) så skrämmer det mig. Nä, nu ska jag sova och försöka att inte tänka så mycket. Jag får ändå träffa honom imorgon, och tacka fan för det. Jag hade inte klarat det en dag längre.


do you want to see the world?


Tydligen hade jag namnsdag idag. Den 6e då, söndag. För att vara petig är det måndag, men vafan. Släng in ett grattis ändå så blir jag glad!


"festivalsommar.. bzzz"


Hm.. jag hade tänkt skriva ett långt och hyffsat detaljerat inlägg om mina dagar i värmland. Men icke. Det orkar jag tyvärr inte. Ligger i min säng (för ovanlighetens skull va?) och knappar. Sneglar bort mot min ryggsäck med min packning lite då och då, funderar på om jag borde plocka upp kläderna jag bara kastade ur den för att det inte skulle bli unket. Men helt ärligt, så orkar jag inte göra det heller just nu.

Så idag har jag bara tagit hand om mig själv. Och nu fick jag hjärnsläpp. Är förbannad över att jag inte hittar min mobilsladd så att jag kan bjuda på bilder. Och alla snygga pussbilder som jag och Emma lyckades få ihop. Ska leta lite till nu, kan behöva ett lycka till.. eller två.


måste bara säga..


.. att det var något av det bästa jag sett.





foto: rockfoto.se

godmorgon min älskade


Min säng är himmelriket. Ingen sol som ligger och pressar så att rummet blir en bastu personifierad. Inte stenhård med små bulor här och var. Underbar djupsömn. 

Sådär, nu har jag skrivit ner det absolut mest positiva med att vara hemma. Blev väckt imorse av att Leo ringde i panik angående hemfärden, vad jag var tvungen att meddela då var att jag redan var hemma. Sen minns jag inte mycket mer av det samtalet. Vaknade några timmar senare av dunkande huvudvärk. Yes. Hrm. I alla fall. Jag tror jag ska ta och vila lite mer nu. Så jag orkar släppa ut alla känslor imorgon. Då han kommer hem <3 

HONEY, I'm home!


Åh. Herre. Jävlar.

Nu är jag hemma. Har vart hemma i någon timma tilloch med. Det finns mycket att säga om trippen till Arvika, mycket, men det orkar jag verkligen inte ta nu. Somnade på vägen hem i bilen, jag som bara tänkte blunda lite. VISST! Kramades en massa med Emma innan jag åkte, det var nog något av det bästa med resan. Jag hittade världens sötaste tjej till kompis!

Och nu håller mina fötter på att ta kål på mig. Uppsvullna som ena riktiga monster, klumpfötter gånger fyrtioelva. Mitt ben dunkar även.. hoppas det blir bättre nu när jag slipper stå upp sex timmar i sträck.
Nu blir det däremot till att sussa gärnet i min helt underbara säng. Och jag ska sova länge, sanna mina ord. Efter att ha vaknat innan 8-9 tiden under hela min resa så tycker jag att jag förtjänar det.
Ska försöka hitta min sladd till mobilen också, så att jag kan visa alla fina bilder jag lyckades ta. Sedan väntar jag med spänning på resten. Och på måndag kommer mitt hjärta hem.. Jag tror jag har gått sönder av längtan.

hejdå


Okej, ett sista. Fick en gråtattack och bölade i några minuter förut. Nu är jag på väg ut genom dörren, med proppad ryggsäck, tält, sovsäck och liggunderlag. Om jag lyckas ta mig genom spärrarna blir en suprise. Puss på er.

håll tummarna för mig!


Oh boy, världens sämsta bilväder. Strålande sol och gassande varmt. NEJNEJNEJ. Men fine, jag får väl sitta i en liten skruttbil med tre karlakarlar och dö. På tal om det så är jag på väg snar. Vaknade av att jag försovit mig en och en halv timme, trippade snabbt in till stan, fick ett sms från damnark och blev gråtnödig, kom hem och.. hamnade här. Ska trycka i mig mat, även om jag inte är hungrig what so ever, och packa klart.

Huvudvärkstabletter ja, det ska jag inte glömma. Hur som haver. Hejdå alla, det här blir (antagligen) mitt sista inlägg på en vecka. Vet inte hur många det är som gråter där ute nu, men so be it. Om jag inte har blivit uppkäkad av en genmodifierad mygga, så borde jag komma hem som det ska.









Så här kool (med andra ord nördigast ever) var jag för ett år sedan.. på väg till festivaal.

for a while


Jag är så dålig på att packa. Nu är jag i alla fall nästan klar, bara småsaker som åker ner imorgon. På tal om imorgon så borde jag verkligen sova nu, med tanke på att jag ska in till stan en snabb sväng innan jag ska hem och hämta packningen för att bege mig ut mot rotebro. Där blir jag upphämtad för att styra kosan mot skogarna. Därmed ska jag krypa till kojs nu. Krama på min studentnalle och inlindad i S tröja.. såklart.. vad tror ni om mig?

RSS 2.0