det var så mörkt, den kvällen jag gick hem


Mja okej, jag försökte blogga från mobilen på bussen (mest för att jag hade så sjukligt tråkigt och ångest i magen) men det sket sig grundligt. Så, jag bloggar nu istället!

Och som sagt då är jag hemma. Och det suger grundligt det med. Man brukar alltid säga "borta bra men hemma bäst". I det här fallet hade jag nog gärna stannat där istället för att åka hem. Den här staden är ganska ångestframkallande för mig just nu, fråga inte varför. Det kan vara allt och inget samtidigt. Jag har svårt att äta och sova vilket leder till massa bieffekter. Men att få komma till den finaste flickan i världen gjorde att jag mådde tusen gånger bättre. Tack för den här helgen, den och du kommer alltid ha en plats nära intill hjärtat! 
Den här helgen flög iväg alldeles för fort. Kändes som om det var idag jag kom dit, och kom hem.. Tiden går fort när man mår bra? För fort. Nu sitter jag och längtar rumpan av mig till den helgen då dom kommer hit och förgyller min vardag sådär extra igen. Komsikomsi! <3


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag saknar dig gumman! Det är bara att stå ut.. Efter en fin, nästan sagolik helg så är det dax för verkligheten igen. Men som sagt, det dröjer inte länge innan vi kramas igen!



Du har stor plats i hjärtat mitt!

2008-10-19 @ 23:51:09
URL: http://emmafransson.blogg.se/
Postat av: dadda

då vill jag hälsa!!

2008-10-20 @ 00:37:40
URL: http://dadda.devote.se
Postat av: Hanna

Åh, fint halsband :) Får man fråga vart du har köpt det? ^^

2008-10-20 @ 18:58:47
URL: http://fearless.bloggagratis.se
Postat av: virre

snigg!

2008-10-20 @ 19:54:50
URL: http://vvirre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0