nothing ever changes in me


Snart är bussbiljetterna mina!
Och resan blir på riktigt, riktigt! Annars så sitter jag stelfrusen och sjunger på the kooks. Kanske dags att gå och stänga det vidöppna fönstret i köket? Tror så..

Och nu har jag suttit med den här sidan uppe i en timma utan att skriva något? Grattis. Lyssnar fortfarande slaviskt på Luke's stämma. Är så trött.. Jobbar nu från och med imorgon fyra dagar i rad. Idag blev det sjukskrivning, inte kul att jobba när man blivit matförgiftad? (läs: nej förfan) Ska packa ihop lite saker och börja göra mig redo. Fast, fan jag tror jag åker hem i S flanellpyjamas bysser. Mysigare så.

Ps. Jag har fortfarande inte stängt fönstret.

i wanna make you mine now


Muffin! Som jag då sen kan äta när jag vill ha en fika *nynn*
. Sitter med andra ord och äter en fet chokladmuffin samtidigt som jag försöker nynna till musik. Ingen bra kombo då smulor fritar sig från min lilla mun och flyr fältet. Mums ändå.
Imorgon blir det jobb. Ska försöka sova lite innan dess. Jobbar dock bara fyra timmar, så jag överlever. Tisdagen däremot ser mörk ut, med tanke på att jag stänger. Igen. Buhu. Ja, jag tycker synd om mig själv. *And you make shure I eat today.*

(D! Jag försökte ringa dig förut, men din mobil var tydligen avstängd, eller så är min mobil fucked som vanligt. Jag ringer dig imorgon igen i alla fall. Älskar dig.)

äntligen!


Somnade mitt i allt. Missade att åka och hämta min post hos mamma, sitter mest och har grym frossa inlindad i två täcken. Pojkvännen är ute för att köpa lite föda, söt som han är. Har umgåtts med min D idag. Mysigt värre. I love you. Vi ska dessutom antagligen till Norge inom kort. Intressant.. har aldrig satt min fot i det landet förut.

Och på tal om att åka iväg, jag ska till Emma! Sitter och tittar på bussbiljetter nu, så fort jag har bytt bort mitt fredagspass så bokas dom! Jag har saknat henne massa, ska bli mysmysmys.



ps, i love you


Ja kvällen blev ju mysig trots mitt kläddilemma och sena ankomst. Gjorde inte mycket alls att jag var sen, kom lagom till att alla skulle äta. Perfekt. Stapplade runt i mina klackar på vägen dit, är man inte van, AJAJ. Men så värt det, alla gånger. Hur som helst. Kvällen slutade med att jag stod och åt rester i köket. På något sätt är det alltid godast då.
Nu ligger jag i sängen, försöker svara på D's sms men min mobil verkar ha gett upp just den funktionen att skicka iväg små textade meddelanden. Orkar inte ens bli arg. På tal om sånt, vart fan har min mobil tagit vägen förresten? Den har nu vart borta i över en månad. Inte okej.

.. Fuck. Ska sätta på ett avsnitt av Sailor Moon, äta upp min nattmacka och sedan sova sött.



(ps, i love you)

förbannat också..


Hm, jag är redan fetsen men jag har kläddilemma! Köpte en ny skjorta idag (förövrigt från barnavdelningen) och en ny kofta. Måste bara påpeka att jag kände mig lite underlig när jag kilade omkring bland alla små pojkkläder. Och inte bra underligt heller, mer åt pedofil hållet kanske? Hur som haver. Och nu kan jag inte bestämma mig. Klart att jag ska ha på mig mina fina porrskor. Porr kom från att det är som porr. Skor är porr, iaf vissa. Båda två ser lika bra ut. Uh?! Vad ska jag gööööraaa.. ska gå och torka håret. Sen kanske jag har så pass bråttom att jag bara tar det plagget som ligger närmast. Vi chansar på det.

cheer-up-hug


Jag haataaar att jobba stängning.. buhu. Men, nu är det gjort, jag är hemma i min fantastiska säng, har fått mat i magen och räknat min dricks. Ja, jag hämtade ut min dricks idag för första gången. Attans i min rumpa! Nu står jag mig minst sagt tills lönen trillar in. Idag fick jag min dos av en lite väl påverkad herre. Jag var trött, det var precis innan stängning och jag sa precis vad jag tyckte och tänkte. Men med ett leende såklart. Tydligen tyckte han att jag var härlig, så jag fick en massa dricks. Vilken grej. Skulle blivit Ducken ikväll, men jag kände att jag ville hem. Även om mitt hjärta snusade hemma i sin egen säng.

Nu pratar jag verkligen i min nattmössa. Ska behålla känslan av dagen i magen så länge som jag bara kan. Puss på min mysiga kudde.

tonight you dine in hell


Jaha. Sitter och gör inget, pillar förgäves i photoshop för jag vet ändå inte vad jag gör. Gnuggar mig i ögonen som en idiot bara för att kanske kanske piggna till någorlunda till jobbet. Måste förövrigt börja dra mig inom en halvtimma. Snark. (Hälsningen jag hade på min arm imorse var det finaste idag. <3)

Mitt huvud är lite uppåner. Tankar kommer och går men lämnar spår efter sig. Jag skulle behöva ta en andningspaus och bara rensa lite. Som att åka till min söta emma som jag saknar så himla mycket?


i won't mind if you take me home



från en stökig säng


Ligger i sängen och gör ingenting. Håller tassarna borta från att titta på det nya Dexter avsnittet. Försöker vila upp mig till ikväll, ska inte vara där så länge i alla fall. Sen ska jag stoppa mig full med värktabletter för att vara pigg och alert vid seminariet imorgon. HALV ÅTTA PÅ MORGONEN. Jippie ki-yay. Får huvudvärk bara av att tänka på det. Sov till ett idag. Mitt huvud är som ett enda stort tuggat tuggumi. Jävligt segt med andra ord.


and i broke the rules for you


Jag riktigt känner hur febern börjar inta min kropp. Det är ett helvete. Fick sluta tidigare från jobbet för det. Men jag är lycklig ändå, för imorse pungade jag upp en hel jävla kolosal hög med enkronor på disken i topshop. För att få det sista paret av mina skor. DOM ÄR MINA MINA MINA BARA BARA BARA MINA!  Ihihih. Okej, jag är galen galen. Plus att jag säkerligen feberyrar nu också, klart att det trappas upp lite då. Sitter hemma hos dadda nu, ska åka hem om en stund. Snart ska jag skryta med mina nya skor här också, med bilder såklart. Men jag skulle aldrig fått tag i dom om det inte vart för mitt hjärta. Han är det bästa som finns.

and i can't remember


Död åt denna dag! Gick upp alldeles för tidigt efter alldeles för lite sömn, sov i väntrummet så tungt att jag missade när dom ropade ut mitt namn. Fick en smärre chock när jag vaknar av att min läkare står böjd över mig. Jippie. Lugnande är ju fantastiskt? Efter det gick jag och mitt hjärta, som gulligt nog hade hängt med i hela svängen, på stan. Jag var hög. Lugn som en filbunke, vilket inte är det vanligaste i min värld. Lite långsam i huvudet som vanligt dock.

OCH, jag har ångest. Ångest för att jag får ångest över materiella ting. Jag borde väl ta mig i kragen, men i just detta nu idag vill jag inte. Just dom skorna ska bara bli mina. Annars får någon smaka på rööööv.

.. Nu avslutar vi detta innan det går för långt.

looks like an early winter for us


Allt som hände igår fick mig att börja tänka antar jag. Eller, så kanske jag stannade upp så pass länge att allt bara hann ikapp mig. Kvällen var helt okej, hur mysigt som helst att få träffa mina tjejer igen. Jag har nog inte insett hur mycket jag faktiskt saknat dom. Utgången rullade på, det var trångt och jobbigt där inne. Någon drog i en slinga av mitt hår och sniffade på det? En annan spillde röd Bacardi på mig. Det var inget ställe för mig, helt klart. Det var en befrielse att möta upp alla och gå ut i friheten igen. Förutom att allt var kaos. Jag åkte hem med en gråtande Karin som jag bara ville stoppa in i min jacka och krama bort allt det dåliga från.



Kom hem och stupade i säng. Upp och jobba idag. Försov mig med råge, fick panik skjuts in till jobbet av min underbara far, fick nysattack av all jävla peppar, trängdes som barn framför datorn och kände mig allmänt BLÄ. Men det finns höjdpunkter. Tre stycken berömde mig otroligt för hur trevlig/duktig blala jag var. Jag tog åt mig fruktansvärt och blev ännu mer generad. Slutade en halvtimma senare, åkte hem allmänt gråtfärdig och dog i duschen.

i get what i want


Ja okej, jag borde verkligen inte sitta här just nu. Jag behöver duscha, pronto. Om jag inte känner för att springa omkring och lukta som en jävla tre rätters meny? För ja, idag vann jag en tävling på jobbet som innebar att jag fick en valfri dessert. Fet som jag är klämde jag i mig en hel chokladmousse med massa grädde. Sen fastnade jag en timme inne på personalrummet och snackade bara skit skit skit innan jag slet mig för att hamna här. Hur som helst. Idag ska jag ut med mina tjejer. Puss på er, men fan ta er om ni åker bort så länge igen.

"jag har ingen pojkvän, men jag är rätt så vig!"


På full fart på väg in till staden för att besöka min kärlek. Eller kärlekar. Klart jag pratar om skor, vad trodde ni? Hittade mina höst/vinter stövlar igår. Föll som en fura redan med bara ena skon på foten. Saken var biff när andra skon hittade rätt plats också. Istället för att invänta min fina feta lilla lön som kommer om en månad (hur fan ska jag kunna vänta så länge?) så har jag annordnat så att dom kan få följa med mig hem redan idag. Yej!
Igår hittade jag även en kjol. Kjolkjolkjol, helt totalt snortajt och jag älskar den med. Den är dock redan min, ligger och myser i min väska. Sitter hos dadda. Ska åka nu. Ikväll blir det röj, tycker jag att jag är värd efter en veckas jobbande.
Puss på er!

it will creep up inside you


.. har inget att skriva. Skrivtorka. Torka i huvudet. Allt bara snurrar och fel tankar hamnar i fel fack. Börjar jag bli vuxen nu? På riktigt menar jag? Skaffa jobb, flytta hemifrån, blala. Jag fyller tjugo om ganska snart exakt fem månader. Då lämnar jag dom osäkra tonåren bakom mig för att faktiskt inte bara låtsas växa upp, utan också göra det. Men tänk om jag inte är redo att släppa min fasta punkt? Vem vet vad som kan hända på fem månader, men så känns det just nu. Jag får en lätt ångest av att inte vara hemma under några nätter i sträck. Men okej, då kommer det vara så att jag inte är hos någon annan, i någon annans hem. Jag kommer vara hos mig. Hemma hos mig.
Fan, jag vill inte bli vuxen. Men samtidigt vill jag ha mitt eget liv. Hur ska jag få det att gå ihop? Det måste väl det antar jag. På något sätt, till slut klurar jag ut min lösning.


So fine



i'm reaching high


Hej, jag är en utslagen tjej. Jag hatar mig själv lite för att jag bestämde mig för att jobba idag. Sju dagar i rad? Stängning och öppning sista dagen? NEJ. Never again. Hur som helst. Idag var jag trött. Höll på att försova mig, hade ett rött armband på mig, fick frukt med smält choklad (grrhrhhhglls) av gullig kökspersonal och fick inte sluta tidigare som vanligt. Annars så.. har jag hittat ett par skor jag ska köpa. Imorgon blir det en liten ytte pytte shopping runda med D också. Eller mest häng på stan för att bara vara. Vet inte hur mycket lilla jag kommer orka imorgon. Det sliter på en att klättra omkring som en apa runt hela restaurangen.. kväll och morgon.

Hur som helst, jag ska sluta klaga. Som sagt så trivs jag. Och ännu en spännande sak, jag har fått ett skåp! Med tvillingen. Möh. Det bästa med jobbet är fantastisk mat. Som jag snart kommer tröttna galet på. Men man får ta det som det kommer, inte sant?

Anyhow..



... ja vad ska man säga? Vilken skönhet va?  / d

Första bilden jag såg på J


dadda langar inlägg..

För ni som inte vet vem jag är, så tänker jag kalla mig Jessicas bästa vän, även kallad D.
J jobbar så otroligt mycket nu och när hon inte gör det så ska hon även ha dit med att träffa sin pojke och mig (såklart). Så därför tänker jag hjälpa till att hålla igång den här bloggen. Och eftersom jag klagar på Jessica med för få bilder på bloggen, och att jag laddar upp massa bilder varje dag på min blogg så kan ni själva lista ut vad jag tänker göra på Js blogg. Nu jäklar ska ni få se bilder på Jessica!

/ D (www.dadda.devote.se)


when it's me i can't forgive


ÅH. Fy. Fan. Vad. Det. Är. Kallt. Inatt sov jag faktiskt med en extra filt? Jag brukar aldrig sova med något extra? Men jag var så förbannat kall och frös så otroligt att jag blev nerbäddad som en liten stoppad korv. Sen sov jag till nu. Och nu mår jag sisådär. Förlåt säger jag nu. Jag uppdaterar inte mycket och när jag väl gör det är det bara skit. Men tragiskt nog har jag bara jobb i huvudet? Jag har blivit en såndär tråkig sak som bara har saker och berätta om.. som händer på jobbet. Som att jag igår fick min egna namnskylt! Jag slipper bli kallad för "Tessan" eller liknande. Sofia sitter nog kvar ett tag, men mest för att folk jävlas. Jag har fått träningsvärk i benen av att jobba en vecka i sträck. Ja, jag jobbar över mina lediga dagar. Jag måste även operera min fot, för jag har fått en såndär läskig brosksak som bara gör ont. Nästa vecka ska jag på kurs, som börjar halv åtta (åh herre min ge..) och slutar lagom till att jag börjar mitt pass. Hörde någon mitt jubel?

Nu får det vara nog. Ska krypa ihop och dö i duschen en smula.

dimdiridimdimdim


Jag har så ooont i mina smååå fötter.. buhu. Men igår var jag ute och flängde, till Sugar Bar. Mötte upp några från Arvika, så igår blev jag presenterad som Jades vän. Mötte även min gamla "plastbror" som var ovanligt kramgo och helt överväldigad av att se mig efter några år. Vem säger att alkohol inte för folk samman? Hur som haver.
Det där skrev jag för fem timmar sen. Nu sitter jag hos D och håller på att slockna på tangentbordet. Hur gammal är jag egentligen, 67? Och på jobbet beter jag mig som om jag vore fem. Grattis. Men vad gör man inte för att roa sig själv?

AMANDA OCH KARIN ÄR HEMMA. Dom fisarna har vart på Kos i en månad nu. Medan vi fick det här pisskalla vädret. Hejochhå. Jag har i vilket fall som helst saknat dom. Pussgurkor. Ska se till att träffa dom så snart som möjligt.



Bara för det hittar jag inte bilden på oss tre från landet. Denna får duga, man ser Karins arm på kanten!

she's the one


               

Ibland sitter inte det fina bara på utsidan. Bilderna leder till något av det finaste jag fått... se efter själva.

ment to be together


Ja, idag har jag jobbat. Hela min tid faktiskt. Utan någon hemsk olycka. Har tillåmed haft en riktigt bra dag. Tjivats med resten av kollegorna, sprungit omkring som en femåring och bråkat med is. Såklart fick jag skitgörat att fixa tvätten bara för att jag inte kände för att gå hem en halvtimma tidigare... vilket straff. Lyckades även dra på mig jobb båda mina lediga dagar. Visst visst. Jag får skylla mig själv sen. Ingen annan som vill stå till svars annars?
Nu är jag trött.. Ska sova lite och se till att jag inte blir sjuk igen. Pussgurka.


status update:


Ligger fortfarande i sängen. Har dock tryckt i mig lite mat och fått en förbannat stor headrush när jag susade upp ur min slummer för att öppna dörren. Försöker få hem mina SM avsnitt snabbare.. men utan större framgång. En dag kvar av dom står det.. suck. Hur som haver. Imorgon ska jag iaf ta mig till jobbet igen. Kämpa mig igenom den här skiten, för faktiskt, JAG ORKAR INTE!

Ska snooza lite till nu. Puss på er.

dumdumduuuuuuu


Sjuk? Neeeeehejeheje... Ligger hemma och vrider mig i sängen. Jobbet gick bra, dom första tio minuterna typ. Sen sa det bara 'fuck' och allt sket sig. Nu tycker jag synd om mig själv. Buhu.

i only smoke when i'm with you



egen nyckel


Jag vill verkligen inte inte inte bli sjuk! Buh. Ska jobba fyra dagar i rad nu, tog extra pass på lördagen bara för att dra in lite mer pengar. Måste väl passa på nu när jag faktiskt trivs så bra som jag gör? Hur som haver. Huvudet är ett enda virrvarr av spindelnät. Just nu ligger jag i sängen och tittar på Sailor Moon. Pratar lite med D också såklart.

Igår var jag hemma hos Josefin. Hon har flyttat hemifrån till en apfin lägenhet. Det där suget om att få något helt eget greppade tag i mig så hårt att jag höll på att kvävas. Men, jag vet att jag klarar mig hemma ett tag till. Jag har mitt lilla krypin här hemma, and i like it.

.. skriiiiiiiivtorka. Det här jag skrev nu kunde jag lika gärna struntat i att skriva. Fullständigt utråkande och jävligt. Ska skona er från mer, puss på er.

fucked up night


Drömde massa olika sjuka drömmar. Som på något sätt kändes så verkligt att det nästan skrämmer livet ur mig. Kanske borde jag bara öppna ögonen och se vad det är mitt huvud försöker säga åt mig? Shit the same.. just idag ska jag som sagt bara njuta av att jag faktiskt är ledig, har träningsvärk i armar och ben (av att jobba! WOHOWHWOWH) och att min kamera är good to go. Det enda som lockar mig att ta mig ur min fantastiska säng är att ta en promenad i det underbara vädret ner till ICA. Köpa massa skit att äta och kanske några pinnar. Okej, FY mig men det blir lätt så. Nej det lät som en otroligt dålig ursäkt.. så skit samma helt enkelt.

Kanske ska ta mig till dadda och krypa ner i hennes säng istället? Ska se om jag orkar efter min entimmas dusch. Återstår att se.. spänningen är oliiiiidlig!

uh?


Varför blev jag sådär snuskit sugen på pasta indränkt i tomatsås? Nu?

i made en-egen-sektion galant


Ja, eftersom att jag inte riktigt får in i mitt lilla huvud att det faktiskt är söndag idag tänker jag att det är helg nu. Lördag imorgon, jag kan göra vad jag vill. Även fast det egentligen är måndag och jag borde väl kanske jobba (om jag nu hade vettiga arbetstider, vilket jag absolut inte har). Så för att fira att jag nu är ledig i två dagar ligger jag och äter kryssningsgodis i sängen. Min mage börjar däremot säga ifrån.. kanske inte konstigt med tanke på att min middag blev en banan och ett glas vatten? Att jag aldrig lär mig..
Hur som haver. Imorgon ska jag leka med min nya bebis. Äta gott och inte göra mer än vad jag verkligen nödvändigtvis måste. Det är ett praktexemplar på en helg gott folk!

.. och just nu är jag så trött att jag inte vet vad jag skriver. Ta allt med en nypa salt så överlever vi alla.


oh my pretty one


På tal om inget, IDAG FICK JAG MIN BEBIS! Wohohohohohohohohohohoohooooooooo!


i like it


Uh, fuck me! Jag börjar bli sjuk! Jävla skit! Utropstecken i mängder! Anyhoo... vaknade helt förstörd imorse. Igår jobbade jag det längsta passet jag haft än så länge. Tufft. Hade så smärtsamt ont i en del av foten när jag väl slutade att jag var tvungen att smeta på lite lokalbedövning bara för att klara mig hem. Och jag ska jobba idag igen? Grattis. Och så börjar jag bli sjuk ja. No fucking way att jag tar en egen sektion idag. NEJ! Är ledig måndag tisdag. Underbart, då ska jag bara ligga och fisa i min soffa. Vila upp mig. Jag är inte van vid det här, okej?

Har haft några tuffa dagar känslomässigt, men nu börjar det räta ut sig igen.


Suck.. nu måste jag börja göra mig iordning. Wish me luck..


i can't seem to hear myself


Va? Vad fan är det här? Allt bara rasar, allt är ett enda stort kaos. Så idag ska jag böla ut allt till den som kan få mig att få lite perspektiv. Jag älskar henne.



va?


ARGargargargarg är jag. Eller just nu är jag mer irriterad. Klart min reklamation på min värdelösa skitmobil avslås. Nej för det är ju inget fel på den? Prova att ha den själv i nån månad och se hur förbannat kul det är! Gör något som fungerar tack. För ovanlighetens skull. Och inte nog med det, filmen som jag beställde hamnade hos min mor i min fars namn? Hu svårt är det att skicka till den adressen som står under det namnet som beställde? Hur som helst orkar jag inte bli frustrerad mer.

Nu ska jag tydligen på MakeUp stores modevisning om en timma också. Otippat.

i'm off


Igår blev en bra dag. Fick sluta två timmar tidigare pga av överskott på värdinnor, gick fetlång promenad med arbetsvän pratade i flera timmar om allt och allt som det ska vara. Åkte därefter till M för att glutta film och halvsova till att åka till hjärtat och sova på riktigt.

Jag upptäckte en sak igår även. Jag gick så fruktansvärt mycket, även efter jobbet. Gick och gick och gick. Traskade på tills jag insåg hur långt jag kommit utan att faktiskt få ont i fötterna. Fantastiskt. Och ja, jag trivs otroligt bra på mitt nya jobb. I really do. I alla fall nu. Sen vet man ju aldrig?

let me out


Okej, jag måste lära mig att sova ut ordentligt innan jag jobbar. Och att även kanske äta och dricka någorlunda? Jag ska bli bättre, när jag kommer in i mina nya gängor ordentligt. Jag lovar mig själv det. Hur som haver. Efter jobbet träffade jag hjärtat och blev bjuden på en äckligt stor pizza. Fick som vanligt knappt i mig hälften innan jag skyfflade över den på hans tallrik. Åkte till mitt andra hjärta för att bara vara (snart får vi bara vara på riktigt!) och att äta middag hos hennes far. Mums. Nu är jag slutkörd i min lilla kropp, ska ta ett stort glas vatten och krypa ner i sängen. Imorgon börjar jag tidigare, så skäms på mig om jag somnar lika förbaskat sent som igår.

we'll walk around, pretend that we're grown up



down on the freeway, no one can hear you scream


Idag är det den första "officiella" höstdagen. September är en höstmånad, inget snack om saken. Så det är väl nu man kan slänga på sig dom lite tjockare strumpbyxorna utan att känna sig fel ute bland alla flipflops-badbyxor människor? Inte för att jag kände mig så fel innan heller, jag ÄR frusen av mig.
Jag tycker om hösten. Det är då man kan klä på sig lite mer, men ändå inte behöva klä på sig så mycket att man känner sig (och ser ut som) en michelin gubbe. På sommaren får jag ångest av att tänka på kläder. Helst när det är varmt nog vill jag bara springa naken på skärgården utan ett enda bekymmer i sinne eller kropp. Men sånt händer inte. På hösten å andra sidan kan man krypa in i stickade kläder, halsdukar och mjuka strumpbyxor. Bekvämt. Läckert. Och kanske är det inget förvånande att jag är en sucker för basfärger? Jag kör färger på naglarna, där kan jag gå over the edge och tillbaka igen.

Nu börjar jag tappa konceptet på texten. Inte för att jag brukar ha någon. Nu ska jag sortera daddajessica bilder och dricka te innan jag kör igång på kursen.


RSS 2.0