in lalalala love with you



host host


Ja, klart man börjar bli sjuk. Fick nyss reda på att jag jobbar tisdag lunch så det blir till att ta sig i kragen och säga åt bacillerna att vänta med att invardera min kropp. Borde pallra mig iväg från södermalm för att få i mig mat hos farmor. Mums. Okej, nu blev jag hungrig. Pang på!

Inatt hade jag väldigt underliga drömmar. I början kändes dom så pass på riktigt att jag inte riktigt visste vad jag skulle tro. Det var om dom jag knappt träffar. Om dom jag inte har träffat på över år. Och samma känsla i magen. Den där känslan som bara får mig att vilja krypa ihop nånstans och önskedrömma om att känslan ska försvinna. Det värsta var när jag vaknade. För känslan var kvar, nergrävd i maggropen. Usch.

i like you guys


Jag lever! I'm aliiiive! Provomgång på jobbet igår då. Kan nog inte beskriva hur vilsen jag kände mig i början, men efter ett tag kom jag in i svängen. Lärde mig sakta men säkert, nu känner jag mestadels bara för att sätta mig ner och studera menyn och borden. Så jag kan innan jag får min egen sektion. Hur fan ska det gå liksom?

Anyhoo så blev jag ubjuden efter jobbet. TREVLIGT. Nersupen första dagen. Grattis till mig? Nej men det var väldigt mysigt ändå. Som en enda stor famiiiiiilj.
.. Okej. Jag är trött och en smula bakis. Med andra ord har jag huvudvärk. Ska spela tvspel nu, kanske gå och köpa några liter Cola att hälla i mig. Mums.


(D, jag har massa att berätta! Ring när du har tid)

w to the ork


Vad hände med tiden? När jag vaknade hade jag hur mycket tid som helst på mig.. trodde jag. Nu måste jag vara redo och good to go inom en timme. Kan sluta hur som helst. Anyhoo.. ser ut som om det blir DC kickoff imorgon också. Med tanke på att S inte fick ledigt. Jävla skitaffär. Vilken idiot går och köper en cykel mitt i natten? Och är den personen så pass handikappad att han behöver fem stycken som säljer cykeljäveln till honom också? Uppenbarligen. Men det ska bli väldigt intressant. Eller något i den stilen. Nu ska jag gå och bråka med min lugg så att den ligger som den ska. I värsta fall får jag satsa på en frissa alá den där Mary. Höhö.



(Uh, hur gammal är inte den här? Jag ser någorlunda besvärad ut om inte annat, som jag känner mig nu.)

för det är ju sant




För jag älskar ju dig så himla mycket. Och det gör så förbannat ont i mig när folk behandlar dig som en smutsig trasa. När jag tänker på allt det får jag lust att jaga ner henne och få henne att må lika dåligt som hon borde göra. Vänner ska inte bete sig på sånt sätt. Vänner ska man behandla med respekt. Minst. För vem vill ha en vän som bara tar och tar och sedan ger blanka fan i om man själv behöver något? Som stöd kanske? Förståelse? Jag kan fortsätta hur långt som helst, men just nu orkar jag bara inte. Jag blir arg när jag tänker på det som händer just nu, på det som har hänt. Nu ska jag bara krypa ner i sängen intill en varm kropp och tänka på annat. Bättre saker än vänner som bara hugger vad dom än kan finna i ryggen på en. När dom helst får chansen till det. Patetiskt kallas det.

vänta och se


Värdelöst väder.. det blåser som fasiken. Vaknade imorse när en viss herre stormade ur sängen pga försovning, och kunde såklart inte somna om. Trodde jag, efter en kvart snusade jag under täcket igen.

Hur som helst. Jag fick ju då jobbet som jag blev tvungen att våndas över en hel helg. Plus en dag extra, bara för att den dagen dom skulle höra av sig fick helt plötsligt hela min telefonbok för sig att ringa och gnata lite på ingenting. Så, just därför fick dom inte tag i mig och mitt humör gick åt helvete. Tajming är allt? Jag börjar i vilket fall som helst jobba på fredag (läs, imorgon) och jag känner inget speciellt inför det. Kommer imorgon, då får jag panik och välter ner alla tallrikar dom har ska ni se.


snore


Okej, jag är redo inför fredag. Idag kröp jag omkring på stan för att hitta ett par helsvarta skor. Inte världens svåraste, med tanke på att det verkar vara höstens mode med helsvarta sneakers eller dylikt. Hur som haver var jag inte på humör nånstans så jag lessnade. Tog pappas förslag om att åka till Kista istället. Hittade ett par Keds, smällde i mig mat och åkte hem. Nu är jag hur trött som helst. Mest i huvudet.

(Och jag vet Dadda, för lite bilder :) Men det kommer, I promise!)

på väg till älskade D


Igår hade jag en förvånandsvärd dålig dag. Helt fruktansvärt med tanke på att jag och mitt hjärta hade 5 månader. Men dagen gick verkligen upp och ner.. fram och till. Hur gulligt som helst fick jag däremot två underbart fina saker från Monki.
    


Halkade in på en sida där man kan få presentkort på kläder? Ja tack! Men jag behöver nog lite poäng för att komma nånvart. Klicka här och börja samla själva!

smokin'


Som sagt ja, jag var ute och dansade igår. Med klackarna på och nymålade naglar var jag good to go. Lite föring och försnack på gamla grabbarnas och MickeyDeez (inte mitt fel, jag åt bara några snattade pommesfrittes).
Hur som haver. Har inga bilder från igår, men det gör inget. Dansada klackarna av mig och sköljde ner mina två middagar med lite mycket alkoholhaltig dricka. Viktigaste av allt var att jag hade hur kul som helst! Igenigenigenigen!

Gissa vem som är ute och dansar? Y

MMS

Gissa vem som är ute och dansar? Yours truly!


pants down and bottoms up


Så får det vara! För ikväll ska jag ut för första gången (ungefär) sen studenten. Kan bli en intressant kväll. Hoppas på det bästa, och jag ska göra det bästa ut av kvällen, även om min fina böna ligger hemma på sofflocket och är sjuk. Fy! Nu måste jag göra mig iordning däremot, annars är jag sen som alltid annars.

inkbash


Nästa vecka är det tatueringsmässan! Ska dit för att få lite inspiration till en tårta. Nej, en tatuering såklart. Såklart, nu fånar jag mig bara. Och jag inser nu att jag skriver för kasst för att det ska vara sant. Jag är så trött.. ska lägga ner verksamheten och blunda lite.


vad gör man inte?


Dålig uppdatering, mest för att jag inte har haft någon lust att skriva om de meningslösa dagar jag har haft. Eller rättare sagt så är det inget intressant att skriva om.
Idag tog jag en sväng in till stan för en fika och lite annat. Vet inte vad det är med mig och mina plåster under hakan som får folk att vilja prata med mig? Idag fick jag hur som helst höra en grymt intressant historia om en pojke som fiskar kräftor. Host. Han pratade som om jag skulle kläcka ur mig "ÅH vad roligt, kan inte jag få följa med?". Näe. Annars var det väl ganska trevligt på ett sätt.

Nu är jag i alla fall hemma, nermyst i pyjamasbyxor och sjukligt sugen på en fetaostsallad. Just nu får jag roa mig med lite 2 and a half men. Yep!

hello there


Jaha minsann. Intervjun för jobbet var idag, och även om jag inte vill säga det så kändes det som om det gick bra. Men, eftersom att jag inte känner för att bygga förhoppningar som har en möjlighet att falla platt till marken så håller jag mig på ett neutralt stadie. Hur som haver känner jag för att glömma bort att våndas ikväll. Jag har blivit medbjuden till en kväll på Baba's faktiskt, och jag funderar på att hänga på. Fast samtidigt känner jag för att gosa med S, så jag har ett dilemma. Men det löser sig..
Förövrigt är jag så äckligt avis på Jasmine som vann tävlingen på Elin Klings blogg. Jag vill också få massa pengar att shoppa föör. Det känns som om jag vart fattig för länge. Kan det inte vara måndag nu, så jag får veta om jag har fått det där förbannade jobbet eller inte?!



(Det är dom små ögonblicken, som idag. När jag kände mig som fulast med mitt stora no good sår under hakan. När man känner sig som värst, det är då sånt känns som bäst. Puss på det.)

tack för det


Jag borde sova nu. Men det kommer gå som det går. Ah, ta fan på det här.. jag tror jag behöver komma ut imorgon. Jag har stödet där i alla fall. Kanske från ett oväntat (men ändå kanske inte så oväntat) håll.
Förövrigt var jag tydligen allergisk mot maskaran jag hade på mig. Mindre bra när man börjar böla. Mina ögonlock svullnade upp. I looked fun.

bläe


Jag vill också åka till Australien! The land down under. Inte Sverige. ORÄTTVIST.

no sense


Jag hatar att äta när jag mår såhär. Det kinkigaste är att jag måste äta, med tanke på att jag bara sänkt två mackor idag. Och en skål med flingor förutom muffinsen. Så, efter att ha tryckt i mig pannkakor så mår jag sådär extra illa. Fan vad härligt. Och nu skrev jag precis det som jag irriterar mig på så mycket. Vad jag har ätit idag. För vem bryr sig om det? Jag bryr mig inte ens om vad jag äter om dagarna. Nej fuck. Känner för att springa och stoppa fingrarna i halsen för att få bort det här illamåendet. Men det kommer jag inte göra heller.. mest för att jag hatar att kräkas.

Jag vill ha D här. Jag behöver henne nu. Jag orkar inte med..

i gave you sushi, i need fuck


Reunionen var underbar, vi pratade i sex timmar innan vi insåg att det började bli mörkt ute och klockan började smyga in på nattetid. Underbart mysigt var det i alla fall, och jag klämde i mig en hel (nästan) chokladtäckt muffin. SHLURP. Nu är jag trött, inte hungrig och tittar på sex i staden. Känns som det gör. Imorgon är det intervju. Jag är nervös!

old friends, new enemies


Okej, jag TÄNKTE faktiskt göra något vettigt idag. Men nej. Jag har istället (i brist på annat) plöjt hela Gossip Girl säsong ett. Ah grattis till mig, där är något att slänga in på meritlistan. Sedan gjorde jag något så upplyftande som att panta flaskor för över 100 kronor, som ändå inte gick ner i min ficka tyvärr.

Imorgon ska jag träffa en gammal kompis från högstadiet. Det känns.. ganska underligt med tanke på att vi varken setts eller hörts sen sommaren mellan 9an och 1an. Men det ska bli kul, misstro mig inte! Men det blir lite som att träffa en helt ny människa, med tanke på att jag inte har en blekaste aning om vad hon har gjort de senaste åren. Eller vem hon har blivit. Ibland är det chockerande hur mycket en person kan förändras under en så kort tid. Eller hur lite någon kan förändras. Allt är inte heller alltid åt det positiva hållet, fallet är absolut inte så många av gångerna. Så, det återstår att se, i guess.

Nu ska jag fortsätta störa min pojkvän medan han spelar sitt metal gear soldier. Godernatt! (Eller godmorgon kanske är mer rätt ordval..)

nostaligrunda i hårddisken


Bara för att jag och Josefin var så nostalgiska när vi tjitt tjattade förut så hittade jag en bild från hennes 18års dag förra året. Det var en rolig kväll, med middag på Friday's där dom sjöng någon rolig version av Happy Birthday och på vägen därifrån då hennes blombukett blev överkörd. I've mist you pudding.


bada?


AH fuck. Känner hur en molande huvudvärk börjar ta form. Så nu har jag sörplat så mycket te att jag håller på att kissa på mig. Har tagit en promenad i det äckliga vädret runt i minneberg med Josefin. Min lilla josefajn! Jag har saknat henne massa. Känner att det finns mycket som jag inte kan prata om med alla. Men med henne rinner det på så fint och så bra. Måste träffa henne mera. En liten note till mig själv..

"i no naaathing"


Sitter och tittar på Pang i Bygget med pappa. Förjävla skönt att bara få sitta och skratta åt meningslös humor och äta choklad. Det lilla som finns kvar, efter att en viss herre har länsat köket på allt godis. Har spenderat hela dagen till att tvätta våra skitiga fönster och städa mitt skitiga rum. Så nu skulle jag kunnat krypa ut genom min fönsterruta av misstag bara för att dom blev så rena. Tänk vad jag kan om jag sätter mig fan på det.

Har även plockat ihop tre stycken lådor. Med andra ord, tomma skolådor som ändå bara står och skräpar. En låda för studenten, en från Arvika och en för mig och hjärtat. Jag är en nostalgi idiot av mig, så det här är ganska typiskt mig. Jag KAN inte fokusera på vad jag skriver, så jag ska återgå till TVn. Bye bye now.


tvättelido tvättelidej


Jag är helt förstöörd. Känns som om jag sov ytterst dåligt.. Så nu sitter jag och glor på So You Think You Can Dance. Inte får jag mer energi av att se dom hoppa runt på scen. Man kunde ju hoppas. Ska ta mig i kragen och tvätta fönstrena idag, medan man faktiskt kan. (Jag provade på mobilbloggning igår också, och det fungerade faktiskt.)

Ja, det var väl det mest intressanta jag hade att skriva här. Vilket betyder, NOLL. Igår natt satt jag på apoteket vid tcentralen. Höll på att mörda två ungar som varken kunde hålla käften eller sitta still. Och såklart så gjorde föräldrarna ingenting. Dom kommer säkert springa med napp och kräla runt på smutsiga golv tills dom sätter nappen i halsen. GR.

puss

MMS

puss


morsdag


Idag har jag haft en dag med min mor. Hm. Och det gick inte helt åt helvete. Trott eller ej! Nej men allvarligt.. det är väl så här det får bli i början. Någon dag ibland, inte för mycket.
Hur som haver så är jag hemkommen med en ny almenacka, vilket är ganska bra eftersom att jag börjar tappa konceptet kring veckodagarna under min glidartid nu. Fiskade även med mig en ny väska och en ny frisyr. Inte hela planeten men jag är ganska nöjd.


nej


.. jag kan inte andas

PHU


Okej, jag andas. Jag tog mig i kragen och ringde upp. Fick tunghäfta och svamlade i början (vad är det för fel?!) men det artade sig till att jag ska komma dit och prata. WI! Jag kanske har ett mer meningsfullt jobb än att ligga på sofflocket och tvätta smutsiga kläder.
Hur som haver, nu ska jag snart in och hämta ut min mobil. Igen. Böh, mindre roligt med tanke på att jag bara vill kasta den på någon. Eller något. Bara den går sönder till smulor.



.. okej, nu andas jag igen. Ska gå och duscha.

det är inte sant


DET ÄR FAN INTE SANT! Svarar folk verkligen så fort på jobbansökningar? Ja alltså, jag skickade ut lite igår när jag ändå bara låg och fes i soffan. Och imorse när jag vaknade, allmänt sömndrucken, så hade jag ett missat samtal. Who the fuck are you tänkte jag, eftersom att det var från ett nummer jag inte hade. Nu, ser jag att det var från Jensens. FUCK. Det måste vara olagligt att göra så? Panik. Jag kanske borde ringa tillbaka? Shit shit shit.

i don't even have to lie


Hm. Jag har precis gnällt över tvättmedelsbrist hemma. Mer exakt att det inte finns kulörtvätt hemma, och att jag då vägrar tvätta. Ja, jag börjar muteras till någon slags hemmafru. En jävligt jobbig en också. Ska ta mig samman och slå på tvspelet eller något. Egentligen borde jag väl få på mig fuckme pumps och dra en vända på Babas ikväll, men nej. Jag ska vara hemma och dra i mitt förbannade hår medan jag tänker ut hur det ska klippas inom en mycket snar framtid.



Nu har jag en dålig dag. Jävla helvetes apskit.

alright, you're havin a laugh


Det är inte roligt att vara säng/soffliggande dagarna i ända. Tråkigt så in i bomben, jag är understimulerad som CRAP. Fick en ny bok igår som jag kan sysselsätta mig med i alla fall.. bättre än att glo på våra bästa år. Det börjar kännas lite bättre (peppar peppar ta i trä). Snart slipper jag ligga här som en fisk och glo.

Hittade lite bilder från bröllopet förut. Väntar dock på lite flera, som från norrland eftersom att jag blev kameraterroriserad så fort det gick fram att jag inte var någon linslus. Allt för att jävlas?


no survivors


Förlåt D, för att jag skrämde upp dig! Jag håller inte på och dö, även om jag kanske antydde på det i förra inlägget.

nej nej och åter


.. Nej. Här är jag, har bara ont och kan egentligen inte göra annat än att fokusera på att inte tänka på det. Fråga inte varför, inget svar kommer ändå komma. Det jag vill höra är att det kommer bli bra, att det fixar sig. Det är det jag har ställt in mig på, för det är det som får mig att klara av det och inte bryta ihop och dö i närmaste hörn. Att höra att det skulle kunna bli värre, eller inte försvinna inom en snar framtid, är något jag inte vill höra. Även om det kan vara sant, så är det inget jag vill ha med i beräkningen alls.

Äsch, det här är svammel. Men svammlet tillåter mig att tänka på annat. Det är väl inte meningen att allt ska läcka ut här heller. Men om jag är onårbar, vilket jag antagligen kommer vara nu, så är det en liten förklaring till varför.

cause' i need your sway


080808. Stockholms dag. Ja, det var igår och då var jag inte hemma. För då var jag på ett bröllop, som ända fram till en kvart efter att det skulle börjat såg väldigt mörkt, blåsigt och regnigt ut. Inte bra för ett uthomhusbröllop. (Kanske var för att vissa i familjen hade spenderat natten på pensionatet med att slå ihjäl spindlar?) Hur som helst styrdes molnen iväg och bröllopet var otroligt. Sedan blev det till att åka till golfklubben vid havet för middag. Italiensk buffé och trevligt sällskap. Förutom att det var väldigt tomt på min vänstra sida, där mitt hjärta skulle suttit om han nu hade kunnat följa med.
Så kort och gott, trevlig och mysig dag med stora feta släkten. Och dom som inte är släkt, "på riktigt". Jag och min bordspartner disskuterade det lite fram och tillbaka. Plus att rummet var ungefär till hälften fyllt med norrlänningar, andra hälften skåningar. Och så några utbölingar lite här och var, som vi stockholmare, en amerikan osv.

Nu är jag i alla fall hemma. Kände redan när vi passerade Södertälje att jag var hemma. Skåne är fint, men nothing feels like home uh?

skadad


Sitter med plåster i ansiktet och har ont i hals och huvud. Börjar bli sjuk, är snart på väg till bröllop. Jättekul?
Egentligen borde jag packa ihop det sista och göra mig iordning.. men jag har ingen lust. Perfekt bilväder är det, lagom regn. Men jag vill ha mina lurar innan vi åker. Vill krypa ihop i baksätet med några kuddar, somna in till min playlist jag så fint tryckte ihop igår (med mina lurar!) och bläddra i någon skvallerblaska. Tills jag tröttnar och somnar. Ja, det vill jag. Ska gå och titta efter brevbäraren nu..

posten är sen


Okej, tydligen så kommer inte mitt paket förns imorgon. Förhoppningsvis innan vi åker. Jag behöver något att muntra upp mig med. Dåliga nyheter idag. Man hade ju hoppats, men tydligen gick det sig inte. Buh..

Dadda, Take Over!

Skrivet igår den 5 Augusti..

Woho! Yes, eftersom Jessica sitter och kladdar på min nya mac, och skriver massa saker som jag inte får se; Så tar jag över hennes blogg lite nu. Idag fyller jag 18 år och Jessica är här för att fira den med mig.


Jessica har funnits i mitt liv nu sammanlagt 10 månader, men vi träffades första gången för 7 månader sen och sen dess har jag varit beroende av henne i mitt liv. Hon healar mig på något sätt, jag blir lugn och glad av henne. Jag behöver henne.  Så jag tänkte nämna här för alla som läser att Jag Älskar Henne.
Hon är en underbar person, underbar människa och en jäkla toffel gällande hennes lilla pojke Samo. Men hon är kär, så jag får unna henne det. Hon gör sig tid för mig ibland ( höhö ).


Nä men Jag Älskar Henne. Och jag är så otroligt glad att hon är här för att fira min 18årsdag med mig.


suprise


Gissa vem som kom och knackade på min port igår natt? Mitt hjärta. Bara sådär. Tror ni jag blev glad? Ja, om ni tror annat så, blöö.

Just nu sitter jag och funderar på frukost, innan jag ska kasta in mig i städvärlden. Tänkte ta tjuren vid hornen och putsa fönstren nu när det inte regnar. Man får väl passa på. Och så väntar jag på posten. Tittar på en skitfilm. Gnuggar mig i ögonen. Ska nog laga lunch istället.

the rhythm of my footsteps


födelsedagsmiddag


Hemma! Har ätit middag med Daddson och hennes far på Hard Rock café.. och jävlar i helvetet vad jag är mätt nu. Plus att jag mår lite illa. Bad, sooo bad. Vill helst ligga ner på rygg och få magen masserad av S. Men men, man får ta det som det är. Ett mail hade trillat ner i min inbox, där det stod att mina lurar är på G och förhoppningsvis ska vara här imorgon! Yej! Jag har dom tills vi åker på torsdag! Nu mådde jag lite bättre.
Men bara lite lite.

som en dränkt katt


Så kommer jag se ut inom en snar framtid.
Det är inte lockande alls att gå ut genom dörren nu kan jag säga. Och det är inte bara för att jag kilar omkring i endast mässingen heller. Okej med regn, regn är mysigt. Men måste det blåsa som ett helvete på det? Inte mysigt längre. Och inte kan jag använda paraply på grund av detta faktum heller, för då kommer jag fara iväg som någon jävla Mary Poppins.
Jag undrar om det kommer regna på bröllopet. Men i folkmun ska det betyda tur? Eller är det bara något man säger för att man inte ska bli ledsen om det regnar på ens bröllopsdag? Kanske.

ballonger och serpentiner


Ännu än födelsedag ska
uppmärksammas här, och inte mindre än min lilla daddelidu som fyller 18 idag! Hon fick däremot världens sämsta väder.. men det kan man strunta i och ha kul i alla fall! För man fyller faktiskt inte 18 varje dag. Nu ska jag nog ta och ringa henne, när min röst har kommit tillbaka. För ja, vi somnade med fönstret öppet och det har vart halv storm inatt. Grattis, så jag har äckligt ont i halsen. Men sånt får man leva med.
(oj, inga ballonger föressten!)



Föressten så längtar jag tills Emma kommer hit och hälsar på. Eller vice versa.

hårdilemma


På tal om inget, jag måste klippa mig absolut snarast. Och jag funderar på att dra till med något roligare än att bara toppa mig. Kanske någon slags lugg? Vad vet jag... Jag behöver tips!

pisseregn


Det pisseregnar ute fortfarande. Och jag fryser. Och jag ska snart ut i pisseregnet. Lite mysigt, mindre dock för att det blåser.
Idag lämnade jag dessutom in min mobil. Igen. Den stackars försäljaren förstod hur frustrerad jag var och knappade fint in att jag började tappa tålamodet. Jag kanske låter det lysa igenom lite väl ibland? Hur som helst, idag fick jag hem filmen från min student också. Lite klipp minns jag inte, men vad är en student utan minnesluckor? Dessutom blev jag påminnd om hur mycket jag avskyr att höra mig själv på band. Hrm.

minidropp regn


Det fullständigt spöregnar ute. Och jag älskar det! Fan att jag inte gick från Karin lite senare, då hade jag vart ute nu. Sommarregn är något av det bästa som finns. Jag tycker om regn i största allmänhet, det mesta har en tendens att bli så mysigt då.

Anhyoo, idag har jag träffat Karin och Amanda för första gången på väldigt länge. Måste passa på nu också, med tanke på att dom åker till Kos i fem veckor från och med fredag. En resa som jag skulle följt med på egentligen, tills jag insåg att jag verkligen inte har tid att åka i augusti månad. Men jag gråter inte nämnvärt faktiskt, även om det skulle vart hur kul som helst att följa med.
Sen hamnade jag hos Karin för att hämta lite saker som jag spritt ut överallt. Och som det alltid blir när man bara tittar förbi där så satt vi på golvet, pratade och jag gick igenom hennes nysydda klänningar. Dom är underbara, kort sagt.



födelsedag idag igen


Har precis slängt på mig lite kläder och är på väg för att möta upp Amanda och Karin. Måste strax springa till bussen, men först rota fram nycklarna. Jävlar. Lite fort då, bion igår var SÅ jävla bra och jag skulle lätt kunna se den idag igen. Vädret ute är sådär och EMMA fyller 21 idag! Grattis till solstrålen. Jag tycker faktiskt att det är dags till att ses snart, avståndet får inte vara ett hinder! Puss på er smultron.


biokväll


Sådär, nu har jag klippt bort mina naglar. Ja, det var väl det. Längtar tills mina nya lurar dimper ner här hemma. Har rotat igenom mitt rum för att hitta mitt biopresentkort, för ikväll blire bio! Dududududududuuud, BATMAN. Ska bli intressant...

Hur som haver, jag måste klämma i mig lite mat. Men jag är inte hungrig. Och jag känner verkligen inte för att ställa mig och laga mat heller. Vilket i-landsproblem. Ska blåsa lite såpbubblor och grunna på vad som ska hamna i min mage.


mitt hjärta fyller år


Känns jävligt skönt att bli av med den här abstinensen jag har haft i en vecka nu. Ja för igår kom han hem och jag fick äntligen krypa ner intill och snusa i halsen på honom. Så nu är jag nöjd.

Igår hängde jag lite inne på tshirt store (för andra gången i veckan), mest för att det finns så jäkla mycket att välja emellan. Dessutom var personalen så förbannat trevlig. Det är något visst med små affärer, för det mesta känns det som om dom bryr sig mer om kunderna. Inte som i dom stora affärerna, där man kan gå vilsa bland klädhyllorna och inte vem det är som jobbar där och vem det är som har tappat bort sig.
Sak samma. Klockan är fem och jag känner för ett nytt nagellack.

rec


Sitter här lite lätt groggy och vimmelkantig. Min mage är helt komplett tom, och jag börjar få lite bråttom. Förlåt mig själv, jag ska sluta stressa alldeles strax.. För idag måste jag då springa iväg och lämna in min mobil för tredje gången. Sedan ska jag inhandla en annan sak som jag absolut inte kan skriva ut här eftersom att personen ifråga läser bloggen. Ingen spoiler här inte, så försök inte!
Men nu tar jag det lite lungt. Proppar min stackars iPod full med The Kooks och även lite gamla godbitar. Ska krypa in i duschen också. Ligga där och jäsa ett tag innan jag tar mig ut i det dåliga vädret.

På tal om att jäsa, måste jag berätta vad som trillade ner i vagnen i storhandlingen igår. En cupcakes bok! MUFFINS! Japp, jag ska lära mig baka muffins tills jag trillar av pinn. Och jag ska bli förbannat bra på det också. Plus att boken är väldigt fin också, inbjudande. Puss på det, visar sen.

nya lurar och trasig mobil


Ja hej och hå. Så går det när man smäller i sig ett ton mer mat än vad man orkar. Man somnar. Anyhoo.. idag har jag vart och födelsedagsfikat hos min faster. Jag förvandlades plötsligt till en vandrande klätterställning och har kånkat runt på två små barn i några timmar. Blev påmind om att min äldsta kusin, som ändå bara är 7år gammal, snart är i tonåren. Det går så fort.. snart kommer jag inte ha henne i knät varenda gång jag kommer över. Eller ha henne dragandes i armarna om att jag ska leka eller sitta och rita med henne. Hm..

Jag fick nyss ett par nya hörlurar av min far. WIHU, tack tack! I och för sig måste jag ställa mig och putsa varenda fönster, insida och utsida. Men det är det värt. Råkade även beställa hem Natural Born Killers. Har för mig att det var en bra film?
Strunt samma, imorgon kommer han hem. Och på tal om imorgon så blir det fan smisk! För vem, jag vet inte, men min mobil som jag då gladeligen fick tillbaka (för andra gången) har kvar problemet som gjorde att jag skickade in den. Äckel pryl. Så, jag är otroligt grinig på dom som då ska ha "lagat" min mobil. Två gånger. Svin. Imorgon åker mobilen in på service, för tredje gången. Grattis.


RSS 2.0