hang up the phone


Har precis målat tånaglarna sådär blodröda. Läste ut kapitlet som slutade med ett finger in i örat. Satte batteriet till kameran i laddaren. Började tappa upp ett bad. Tänkte lite på imorgon.

tr

buh.


i can't keep up. and i can't back down.

Jag älskar henne för det. För allt.


jd

you licked my muffin


Jag har börjat släppa grymt på min diet. För det verkar inte göra min lilla mage något. Lagom till grillsäsongen, perfekt. Pratade med Amanda nyss också, hon är ängel nog till att sy en ny fin kjol till mig som jag kan ha imorgon. För jo, det är ju mösspåtagning. Ska ha aktiviteter (?!) med B klassen, som jag inte har något emot.. alls. Min Malin går ju där för det första!

Visst ja. Igår var det skiva, och jag var på middagen. Nervös som ett fuck innan, för jag är ganska harig av mig när det gäller så mycket nya människor. Och en annan anledning. Men det gick fin fint. Träffade helt oväntat en gammal skolkompis från högstadiet. Och middagen bestod mest av att skratta ur sig den medelmåttiga maten på tallrikarna igen.
Fick grymt mycket beröm för min klänning. Med all rätt, den är ursnygg. Credd går till Karin, det var hon som sydde den och var gullig nog att låna ut den till mig kvällen till ära.


klänning

läggdags?


Ja, enligt klockan borde jag ligga och nanna mysigt på min kudde. Istället sitter jag uppe och redigerar bilder. Tänker, som vanligt, helt klarvaken. Jag borde dessutom packa lite till imorgon eftersom att jag antagligen inte kommer hinna hem en vända innan skivan på kvällen.
(Bara sådär off the record så har jag käkat en hamburgare idag. Jag har officielt brutit mot min diet.. återstår att se om det går bra eller inte.)

Nu tänkte jag bjussa på två bilder från idag, sen ska jag väl försöka sova. Jag har en sån underlig känsla i mig. Inte bra, samtidigt inte heller dålig. Bara konstig. Hoppas den försvinner till imorgon.


sgd

.
malin

panik gånger tusen


Uh. Jag vet inte ens om jag vill kommentera gårdagen. Kort och gott var det dags för modevisning i alla fall. Annordnat av mig och min klassvän, det var vårat projektarbete. Och jag har aldrig vart så stressad och förbannad samtidigt. Var antagligen världshistoriens ragata under kvällen, men det går så ibland. Ber så hemskt mycket om ursäkt om jag fräste åt någon som inte förtjänade det!

.
roses

Det var skönt att få komma hem sen. Och han kan verkligen få mig på bättre humör. Få mig att känna mig så mycket bättre. Idag har jag bara slappat med Malin. Och nu är jag ensam hemma. Underbart. Ska lägga mig med min bok och äta lite.


lax och vampyrer


Sitter och läser min bok nu. Kan egentligen inte lägga ner den, men jag har inte så mycket tid som jag skulle vilja till att läsa den. Men snart så, snart har jag massa tid!
Klämmer även i mig mina laxrullar. MUMS. Jag kan ju faktiskt om jag vill!

Nu ska jag nog gå och väcka sömntutan som somnade i min säng nästan med det samma. Snart, ska bara läsa ett kapitel till.

lugnet innan stormen


Phu, nu får jag sitta lite och reflektera hur allt ligger till. Blev till att kuta iväg tidigare till lokalen för att röja och fixa och dona en massa innan imorgon. Men det verkar faktiskt bli riktigt bra (PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!). Virrade omkring inne på ICA Maxi också som några andra yra hönor, och jag gjorde som jag alltid gör.. Hoppar och skuttar, gör underliga ljud och åker omkring på kundvagnarna.
Imorgon kommer min panik antagligen komma. Men jag ska försöka ta det lugnt. Jag lovar.

Allt är bättre nu. När jag fick tankarna på annat. Idag är det även en hel månad med S. En hel månad. Den bästa.

meow

när allt kommer ikapp


En helvetes natt har det vart.

Jag får en sån panik, ingenting fungerar för att blockera ut det. Och ibland funderar jag om jag någonsin kommer fungera igen, så som man gjorde när man var "ung". För jag känner mig allt annat än ung. All skit hinner förr eller senare ikapp mig, gång på gång tar jag smällen igen. Inatt visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Mina leder började domna bort och så fort jag slog upp ögonen föll varma tårar ner för kinderna.
Det faktum att det slår till mig gör mig ingenting alls.. inte så länge det inte slår till dig. Vilket det gjorde den här gången. Det ska inte hända igen. Det får inte hända igen. Jag hatar att se dig så, det vrider till hela min insida tills jag inte kan andas.

x

gissa vem som ligger i badet..


Jo, ingen annan än yours truly såklart. Kände lite skrivsug, underligt nog. Men nu känns det som om jag har legat här ett tag. Vattnet har börjat kallna och jag har börjat lessna. Samo är på väg hit också, så får jag pussa liver ur honom. Som jag gör varje gång. Pusspusspuss... Anyhoo.

NU kom jag även på att jag har massa bilder från igår på min kamera. Oj vad jag måste ladda in dom snarast. Ska kliva upp nu, och sjösätta halva badrummet.

ömma fötter


Jag kan inte ens beskriva smärtan i mina fötter. Jag vet inte vad som har hänt riktigt, har aldrig vart med om detta tidigare. Och det trots mitt trippande i alltför höga klackar alltför ofta. I alla fall.. efter att praktiskt taget börjat gråta vid varje steg som jag tog har jag äntligen kommit hem. För kanske någon halvtimma sedan fick jag slita av mig strumbyxorna och upptäcka fyrahundraelva blåsor. På varje fot. Som det kändes som.. Usch.

Helvete att jag rör mig nånstans idag. Ska ta ett bad. Känns som om jag förtjänar det.


ah vänta..


Ja jag måste ju säga en sak till.. jag hade jeansjacka idag. Och jag tyckte nästan att det var för varmt! YEJ! Umgåtts med Malin och Jaken. Urmysig dag verkligen. Och så kvällen, förhoppningsvis blir den lika bra.

helvetes sl = promenad hem

Ja, precis som uttryckt. Jag gick hem från fridhemsplan, för jag blev kort sagt riktigt förbannad. Anledningen till kaoset på gröna linjen var tydligen att någon dum fan hade kört in sin lastbil i en bro. Bra jobbat, körkortet från ett flingpaket eller?
Så jag har mer ont i fötterna än nödvändigt. Men det blir en snabbvisit i duschen och sen får fötterna hoppa ner i ett par pumps. För ikväll är det skiva gottefolk! Glitter och glamour, självfallet har Karin fått äran (tagit sig äran) att sy en klänning till mig. Om jag känner henne rätt blir det lika snygg som den förra.

Fast jag kan ju egentligen inte klaga på promenaden hem. Underbart väder. Verkligen U-N-D-E-R-B-A-R-T. Puss på er mina små kycklingar.

nytt i hyllan


Lite gladare nyheter. Jag fick min bok idag! Så sträckläsningen har redan börjat. Nerbäddad är jag nu också, sminket är borta och tänderna borstade. Gonatt!

bok

smultronlakan


Jamen godmorgon. Kanske fel ordval men förfan..

Idag har det vart en riktig fuckdag. Vaknade, mådde skit. Min mage har börjat spöka igen, TROTS att jag faktiskt har hållt min strikta no-meat diet. Kanske är det stressen som jag har inför den här veckan. Så det slutade med att jag stannade hemma från skolan. Sov antagligen för länge, blev väckt av att Samo kom hit. Men hans besök blev inget uppiggande direkt, för det slutade med att vi hamnade i min säng och somnade in lite då och då. Pappa kom hem med piskan och det blev till att tokåka till IKEA innan dom stängde och stressa runt där. Inte gjorde det saken bättre av att dom ropade ut i högtalarna varje jävla minut att dom stängde inom kort. Helvete.

Min dag. Inte roligt. Plus att jag tog bort kvällen. Stressiga telefonsamtal och mig själv i ångesttårar på mitt golv. Men vädret har ju vart bra.

.

dedikation

Till min Malin. För att hon finns. Puss

.

vi

.

sömnproblem utan sällskap


Det är något underligt med mig. Jag har i och för sig haft ganska grova sömnproblem det senaste halvåret, men som med allt annat i mitt liv så har det gått i vågor. På senaste dagar har jag sovit ovanligt bra. Kanske har berott mycket på sällskapet. Han har någon sådan inverkan på mig. Jag blir lugn, och hela min insida kittlas som om tusentals såpbubblor hade fastnat och sprack en efter en.

Kanske är det här svammelprat från min sida, för nu kan jag självklart inte sova. Har sovit med honom i stort sett varje natt i en månad nu. För ja, på fredag är det en månad. Han ringde precis, bara för att se hur jag mådde. Jag är så vidrigt kär att det säkert rinner någon rödaktig sötsliskig gegga ur mina öron. Han gör mig lycklig. På riktigt.

Nu ska jag fortsätta titta på film.. och inte kunna sova.

.


det är du


Mina tankar dog. Dom blev ihjälklämda när alla skulle ut på en och samma gång. Tomheten susar innuti mig, jag vet inte vad jag ska ta allt som. Min värld går i svart och vitt, någon gråshaskig ton mittemellan. Mitt sinne är inte vad det brukade, mina fingrar kan inte skriva som dom kunde innan. Paniken börjar tränga ur mina porer, snart drunknar jag. Tafatt försöker jag fly. Jag vet bara inte vart. Jag vet inte vart jag kan stanna, vart jag kan andas igen. Vart jag kan känna mig trygg.
Allt jag vet, är att du är den som får allt det här att försvinna. När jag kryper in under din hud, fylls jag av något som var min värld att gå i regnbågens färger.
Det är du som räddar mig undan mitt mörker.


x

.


here i am!

Igen. Ja, jag ska överväga mitt byte hit, även bytet av mitt bloggnamn. Dom som känner mig vet varför jag heter cherrycupcake, ni som inte kan överväga mellan olika alternativ.

Kanske är jag ovanligt förtjust i just körsbärsmuffins.
Eller kanske bara i muffins i överlag.
Kanske tycker jag bara om körsbär väldigt mycket.
Kanske har jag ett körsbär gömt någonstans.  
Eller så kanske jag bara tyckte om namnet.

Ja, man vet aldrig. Men här ska jag i alla fall börja skriva ner mitt liv och mina tankar.

nummer ett

RSS 2.0