this is just how it should be

Igår skulle det blivit en lugn dag, svänga runt lite på stan och sedan bara hänga rent allmänt. Men, det sket sig ganska rejält. Ett flak öl hittade till våran väg, plus en flaska bubbel och en box vin. Det blev skålande och sjungande (för lilla mig) och sedan havererade allas förnuft och kvällen slutade med att dom sista tappra levande soldaterna låg i en hög och kved av skratt tillsammans. Trött är jag, men snart ska jag smita ut igen. Beroende på om vapendragarna dog eller inte. Upp på hästen igen så att säga.


it's all i have, all i need but there's more to take, more to give



Inte visste jag att jag kunde linda killar runt lillfingret. Fast, han kanske bara ljuger för att försöka få ligga lite. Man vet aldrig. Annars då, fick frågan hur det var med mig nuförtiden av en gammal vän. När jag meddelar att jag är glad i magen ganska övervägande hela tiden just just nu (även om jag har mina moodswings som vilken annan brud som helst) så var den direkta följdfrågan; "Okej, vad heter han?". Ehm. Tydligen sitter dom tidigare gångernas lycka ihop med att jag har träffat någon snubbe. Den här gången, not so much, rent allmänt. Inte ens vädret stör mig längre. Jag längtar bara till våren så jag och mister Linder kan få ta och åka över till Brittania och leka. Ja, inte med varandra era snuskhumrar. Vi ska frossa i mat (som vanligt), dricka öl tills vi inte kan hitta tillbaka till hotellet och gå tills vi har sett varenda vrå av London (nästan i alla fall).
Om jag ska spekulera över varför mitt humör är på väg uppåt så tror jag anledningen är att jag inte har någon att må dåligt över. Ingen vän som behandlar en som en disktrasa och ingen kille som pussar någon annan tjej på kinden istället för mig. Inte längre om inte annat. Inte just nu kanske man tillåmed ska säga.

she's no longer your slave

Lite mer tillbakahållen idag. Orkar inte ta mig för något, inte riktigt tänka. För att göra dagen lite mindra långsam och grå så har jag börjat röja undan till i helgen. Byggt tvätthögar enligt färgskalor, smörjt skor och vädrat tills jag inte kännt mina tår längre. Ska hala fram dammsugaren och jaga råttor innan jag ska börja fundera på middag. Det är nog det värsta så här efter att man har tillfrisknat, aptiten tar ett jävla tag på sig att komma tillbaka. Magsäcken är som en liten ärta och jag överlever på ett mål om dagen. Men det går över, as always. Ska skruva upp volymen lite extra nu när det ändå bara är jag som går rabiat här hemma. Bara för att ge  tillbaka till mina förbannade grannar som aldrig håller käft. Puss!


vi måste gå nu, himlen väntar

Jag har haft en underbart fin födelsedag. Godnatt!


if i only could relax in this confusion, if i could be naive again

So far so good så att säga. Allt har varit sådär ovanligt fint idag. Även om jag hittade två blödande sår när jag duschade (vilket förövrigt sved något jävligt) och lyckades peta in hela fingret i ögat. Vädret har varit superb(!), det har varit sådär lagom kallt, allt har glittrat fint och jag har gått runt och fånlett av ingen anledning alls. Allt blev så mycket bättre när Emma ringde och förklarade att hon planerar en resa till hufvudstaden inom kort (yej!) och alla söta grattis hälsningar som har trillat in. Även om jag inte är världens största fan av att fylla år blir jag likväl varm i hjärtat när folk skickar iväg en liten hälsning. Tillåmed i brevlådan låg det lite hälsningar och väntade (fast, tyvärr är det inte mycket som slår förra årets hälsning i brevlådan. Mycket svårslaget). Nu ska jag iväg på middag och se om detta förstör dagen eller inte. Båda föräldrarna ska mixas och det kan helt ärligt gå hur som helst.


never want to say "i wish i was there"

Det är fantastisk strålande sol, tunnelbanan går igen, det är inte så mycket minusgrader att man kan gråta istappar och dagen har börjat alldeles förträffligt. Om jag inte aktar mig kanske jag faktiskt får en riktigt fin födelsedag!

so tell me darling, do you wish we fall in love?

Jag vill att åsynen av honom ska slå andan ur mig. Och inte bara första gången, utan varje gång jag ser honom. Han ska slå undan mina fötter så plötsligt att jag faller och slår i huvudet så hårt att jag aldrig riktigt kommer hämta mig från det. Han ska le på det sättet som får varenda fiber i mig att le med honom, vare sig det är mot mig eller någon annan han har riktat det mot. Jag vill att hela min motpol ska vara dragen mot hans håll, vart han än står, helt omedvetet. Jag vill kunna sakna honom så att jag går sönder inombords, även när han bara är borta för att köpa cigaretter. Något med honom ska göra så att jag aldrig blir mätt, mätt på att se honom, höra, känna eller smaka honom. När jag är arg, sur eller allmänt grinig vill jag att han ska kunna få mig att skratta, sådär högt och ärligt, bara genom en blick och beröring. Jag vill kunna stötta honom i allt han tar sig för, och ta ner honom på jorden igen när han tar sig an för mycket. Jag vill att han ska dra mig lite närmare varje gång en pojke fixerar blicken mot mig, bara för att make a point. När han kysser mig vill jag få svårt att andas och inte kunna kontrollera mina fladdrande hjärtslag. Ingenting ska någonsin vara vanligt eller rutin. Jag vill att han ska sätta handen mot min bröstkorg för att få känna mina hjärtslag och tvinna mina nerver runt sitt lillfinger. Han ska få mig att känna att jag lever, varje sekund av varje minut. Jag vill att han aldrig slutar överraska mig, med sig själv och allt vad det innebär. Och så vill jag att han ska vilja ha mig lika utpräglat, lidelsefullt och komplett som jag vill ha honom.

the room is spinning around, like i've been drinking



Trött. Även om jag har varit det hela dagen. Frusit som en gris så jag har spenderat mestadels av min tid inrullad som en korv i mitt täcke, alternativt helt näck i badet. Lite otympligt att dra med sig täcket då. Å andra sidan vet jag inte vad som fungerar för er, soo. Har hunnit få tre stycken grattis, dagen innan jag fyller år. Förstår inte vitsen med att mitt ex smsar och säger sig påstå att han kände på sig att det var något speciellt med denna dagen. Speciellt? Han hade svårt att komma ihåg den här dagen redan när vi var tillsammans, varför fortsätta försöka nu? Anyhoo. Jag får väl heja för att det är någon som bryr sig om att jag fyller myndig i amerikat. Om jag hade bott där hade jag väl antagligen dragit med mig vapendragarna på en roadtrip till Las Vegas och gått bärsärk. Men nu bor jag ju i lilla landet lagom istället, och jag fyllde systemet förra året, så jag antar att det roliga är över för min del. Dags att dra fram ostkvällarna, gungstolarna och på spåret på tv. Okej, jag förhastar mig. Det kan jag köpa. Men jag drömde om den annalkande weekendresan inatt. Och jag längtar (även om den inte kommer innehålla the main reason av min dröm, kanske därför den trillar in under fliken 'dröm' också) så förbannat.

Förövrigt, så älskar jag den här bilden på mig och emma. Helt pruttis båda två, instängda i en trång bajamaja under en festival. And we rocked it. Synd att du inte kunde ta dig fina.


stay gone

Hostar och skruvar på mig. Sjukligt rastlös. Spelar ändå ingen roll, kommer knappt utanför alvik då kollektivtrafiken fortfarande är kajko. Som om någon har undgått det förövrigt. Jag svär ikapp med resten av stockholms befolkning, även om jag inte har fått smaka så mycket på kaoset som vissa andra har. Ofrivilligt kanske, har legat hemma med mina golfbollar och sovit mig igenom dagarna. Så, nu är jag någorlunda frisk och förvirrad som vanligt. Kanske ska försöka ta mig iväg till thorildsplan i alla fall, hänga lite med mister linder. Om jag kommer så långt dvs. Tvspelet börjar suga nu, så, hejdå.

i should know who i am by now

Helt seriöst funderar jag på vad felet är på vissa människor. Mest nu, för jag är så trött. Utmattad efter mitt raseriutbrott, skakningarna och hopplösheten fyllde mig och tog överhanden. Den har mig fortfarande i ett skrämmande stadigt grepp och jag kan inte skaka av mig känslan. Känslan av att det mesta har runnit ur mig. Lyckades nå kulmen av mitt utbrott genom att kasta min stackars telefon med allt jag hade in i min sängram. Såklart flög den omkring i flera delar, och ännu mer självklart så kan jag inte hitta batteriet nu heller. Spårlöst försvunnet. Egentligen stör det mig inte mycket, inte alls för att vara helt ärlig. Jag har inget behov av att trycka på skiten igen. Imorgon ska jag fortsätta att kurera mig själv så att jag kan bli kvitt den raspiga, feta halsen och att trycket från huvudet lättar. I alla fall lite.

it's called fuck off and die, ever heard of it?


because when he's looking she falls apart

Fruktansvärt less på "alla känner alla" syndromet. Jag är fullständigt medveten om att det är oundvikligt, men det här har gått beyond löjligt nu. Ändå slutar det aldrig komma mer, så visst, kläm på lite mer för att se hur långt jag klarar utan att bli helt lila i ansiktet. Klart jag säger att jag inte är intresserad, för jag funderar på nu om intresset finns kvar, alls. Men den där lilla rösten i bakhuvudet kommer nog aldrig sluta snacka. Aldrig sluta så frön av tvivel i min själ. Jag antar att det är något jag kommer lära mig leva med, för som jag sagt förut så orkar man bara med en one man show for so long. Och min tid för den här gången har runnit ut (några få droppar kvar att krama ut, så krama mig hänsynslöst och släpp mig aldrig nästa gång vi ses, okej?). Men nej, jag måste sluta gräva ner mig i det här. Måste komma upp och stanna där en gång för alla. (Fast jag kommer ändå inte se mig för och trilla rätt ner i min grävda grav nästa gång ändå, om jag känner mig själv rätt.) Något måste jag ha att klänga mig fast vid, även om det är en sådan liten tanke som detta. Om jag inte hade det, skulle jag antagligen tappa hoppet helt totalt och självdö från insidan ut. Om man nu ska vara sådan.

Dags för fröken med golfbollar till halsmandlar att sluta tänka ett tag.

there's no "fun" in "nice"

Sitter och fnissar för mig själv. Kanske börjar jag bli lite kluven i huvudet efter att ha suttit hemma med huvudvärk ett par dagar nu. Sängen har vibrerat ett antal gånger av sprängmedel, men helt ärligt så får jag mer tillfredställelse i det än annat som hände nyligen. Så det stör mig inte nämnvärt mycket (förutom när jag inte riktigt är beredd och dom skrämmer skiten ur mig). Annars då, jag sover och tittar på film tills ögonen blöder. Sen läser jag lite på det. Alltså har jag förlorat mig i kärleksträsket. Svårt att undvika med mina sysselsättningar. Men hur mycket jag än vill hitta pirret i magen gentemot någon, så finns ingenting. Inte ens ett ynka intresse egentligen. Förjävla tråkigt om jag ska vara helt ärlig. För jag känner hellre någonting, vadsomhelst, än ingenting. Vart tog pojkarna som var värda intresset vägen? Visst att man kan missta sig i början, men man kommer alltid till sina senses förr eller senare. Anyhoo, jag låter som den bitterfittan jag är men jag lovar, det är inte så farligt. Jag är glad som det är. (Om man skippar att tänka på det fakutm att jag måste gå upp äckligt tidigt imorgon. Det skulle jag kunnat hoppa över i mitt sjukdomstadie.)


if that's how you want it, that's how i'll play it

Jag har ingenting att ge just nu.


you shouldn't even be here

Jag hatar att vara sjuk. Fet i huvudet och raspig i halsen. Har sovit och pressat ner föda i min ömma hals bäst jag kunnat idag. So, jag ska nu återgå till mina sysslor och lämna datorn ifred.

here we go, welcome to my funeral

Sådär. Nu är fröken äntligen hemma igen. Hade nog en av dom väldigt mycket bättre alla hjärtans dag igår. I alla fall sista halvan av dagen. Tapas middag med Ola, gled över till grannen för att dricka öl. Efter någon timme eller så hade våran duo förvandlats till en hel hop med folk. Och den kvällen som lovades bli lugn och sansad blev istället alldeles för blöt för vårat eget bästa, men så värd varenda öldroppe. Somnade på en extrasäng i thorhildsplan efter att efterfesten hade sansat sig någonstans på morgonkvisten. Förövrigt fick vi i oss världens bästa bakismat idag. Bara så att ni vet.


but we're not sorry

Har blåmärken lite här och var. Var så uttorkad på tunnelbanan att jag satte i mig en brämhults på fem röda. Ikväll ska jag och Ola sätta i oss fin middag och sedan hälla i oss öl tills vi inte vet vad som händer längre. Med resten av jensen crewet (dvs dom som inte har stadigt, eller ostadigt, sällskap).
Och. Och! jag känner att detta inte var värt det. Sju månader sedan sist men jag kände att det kunde gått fler månader än så. Nej, den här natten kunde vi hoppat över.

Nu ska jag fortsätta puttra, för jag är förbannad. Måste försöka andas lite.


(Puss på dig gurkin)


when did i become such a hypocrite?

Just nu kan jag inte vara mer tacksam mot Ola som har preparerat mitt kylskåp med fina ölflaskor. Och för att det var toffelkväll för min far och hans vänner (som jag förövrigt underligt nog var inbjuden till). Så jag sitter ensam och filosoferar, stör grannarna med väldigt hög musik och sörplar ur en av dom gröna flaskorna.

i am so delusional, with every move i die














Upptäckte att jag inte hade något annat än vriden skit om mig själv att skriva. Och ja, det är det jag brukar kladda ner här men det som just plitades ner var lite väl. Ögonlocken börjar bli tunga men inte av sömn. Jag borde sova men det verkar ganska lönlöst. Dags för försök nummer tre i alla fall. Wish me luck.

so i won't be waiting for the fall

"Inom 30 minuter spränger vi för tillbyggnaden av tvärbanan.. klick." Var ungefär det senaste jag gjorde. La på luren i örat på den automatiska rösten som varnar innan dom spränger. Som om jag inte kände när dom sätter igång med sina leksaker ändå. Annars då. Mamma ringer och väcker mig. Sedan får tingsrätten för sig att ringa och fortsätta störa min fina morgon. Jag måste sluta sitta uppe hela nätterna. Men det blir ju så svårt att låta bli när någon som bor tvärs över atlanten helt plötsligt är inloggad. Man tar varje chans man kan för att få prata lite. I snart sex är har vi känt varandra. Vad hände med tiden? Kändes som bara några månader sedan jag fick en flörtkula med en fin text på tryckt i handen, bara sådär i förbifarten. Inte flera år. Hursom, jag ska sluta vara nostalgisk och sätta dagens planer i verket. Fortsätta kanske mer.

there's no turning back

Ett ångbad kan göra vem som helst till en trött höna. I alla fall mig. Kommer kunna fånga flugor med käften snart på grund av för många gäspningar efter varandra. Och mer än så kan jag inte skriva. För jag vill inte. Och jag har absolut ingenting att säga heller. Förutom att helgen blir nog fin. Satsar på det. Puss.

it's over, we both know

Kravlar runt bland massa prasslande, sönderklottrade papper. Ser ungefär likadant ut som man kan tänka sig. Satt precis och surfade in mig på hemnet där jag hittade mina farföräldrars hus. Jag visste mer än väl att dom ska flytta, att dom köpte lägenhet för några dagar sedan och jag tycker att det är något av det bästa dom kunde göra. Men. Nu när jag ser alla rummen ligga ute för alla att se så svider det till i hjärtat. Jag har vuxit upp där. Jag har samlat sniglar med Niklas, även om det var han som fick ta i alla för jag tyckte det var för äckligt. Jag har klättrat i päronträdet åtskilliga gånger, och trillat ner nästan lika många. Gömt mig i den stora bollformade busken mitt på tomten och lekt troll. Suttit i uthuset och lyssnat på regnet som smattrat mot taket. Kastat runt med småkusiner tills dom skrek av skratt. Firat min student. Så ja, det svider.


we're fading faster than the speed of light

Jag vet inte hur det är att förlora någon, och det är jag faktiskt väldigt glad över. Jag vet inte hur det är att få någon bortsliten ur sitt liv, ur allas liv, ur deras liv på det sättet. Jag snuddar vid tanken lite lätt men undviker den. Det är ingenting jag vill ta reda på hur det känns förns jag står med beskedet i handen och det blir oundvikligt. Men även om jag inget vet om det, så tänker jag ändå stå bredvid för att få dig att skratta när du som mest behöver det, få dig att se allt det fina som fortfarande existerar under solen och att inte glömma att leva.

i've lost my self, it's just better


you're like a strawberry avalanche

Jag krashlandade idag. Efter att ha suttit och pratat bort natten på ett allmänt känt hak så var det drags att dra sig hemåt när folket runtomkring började önska god morgon. Kom hem och tänkte vara vaken. Det sket sig. Jag har sovit bort den här dagen lika lätt som det är att halka på röven utomhus just nu. Sjukdomen börjar lura lite genom halvt svullna halsmandlar och ett disigt huvud. Men (förutom att jag är så jävla långsam på att skriva inlägg ibland) så fyllde faktiskt Josefine år idag/igår. 20 år gammal är lillskiten nu. Jag säger grattis igen, och hoppas på att du är jävligt nöjd över att jag inte fick för mig att ringa imorse och skråla för full hals. Tårtan däremot, den kommer kan jag lova. Utan sång.


let this be our little secret, no one needs to know that we're feeling


i know that it's wrong, it's so wrong but baby, tomorrow you'll understand

Slår ditt nummer för att sitta tyst när du väl har svarat. Du går ut på balkongen och tänder en cigarett. Tunnelbanans lugna rassel vaggar in mig i ett lugn. Du trampar för att behålla värmen i fötterna mot den iskalla betongen. Jag andas tyst och blundar. Du visslar på en melodi jag inte känner igen. Jag försöker stämma in. Du skrattar tyst åt mina menlösa försök. Blodet rusar mot kinderna trots att du inte är där för att se. Tunneln kommer till sitt slut och jag vrider blicken mot boststadshusen närmast spåren. En gestalt syns på våningen högst upp. Det skarpa ljuset från vardagsrummet skär mot den sammetssvarta natten. Det är som om någon har målat dit dig. Jag tappar andan för en sekund. Du tar ett djupt halsbloss. Jag lägger min hand mot rutan. Lättare än en sommarbris går orden mot mitt öra. "Jag älskar dig". Jag dör en smula inombords och du går in för att låsa upp dörren för mig.

you're the kind of man i'd take home to my mama, if my mama was dead



Egentligen vill jag nog inte att idag ska finnas. Blev en alldeles för blöt och sen kväll igår. Väntade mig en bakfylla av värsta sort, istället är jag mest bara energilös och trött. Hoppade över efterfesten igår och det ångrar jag inte för en sekund. Even so så var det en väldigt, väldigt bra kväll igår. Mycket hände, men så kan det gå när lilla Jessica får i sig alldeles för mycket.

gentle impulsions shakes me, makes me lighter

Ostimulerad. Ostimulerad. Och lite mer ostimulerad. Önskar just nu att jag var på ett helt annat ställe.

Tänker alldeles för mycket. Har alldeles för mycket tid till övers för sådant skit. Tankarna drar alltid åt samma håll, hur mycket jag än stretar och sparkar mot vilket annat håll som helst. Till och med nu så sitter jag där, med den molande värken i magen och funderar på vart fan jag ska ta vägen. Året började stormig och fick mig att fokusera på så mycket annat ett tag. Men när allt det ebbade ut så slog det där mig så mycket hårdare. Så nu sitter jag på den där vingliga pelaren yet again och letar efter balanspunkten. Jag trodde det räckte med ett JA eller NEJ. Men nu när jag har fått ett av svaren inser jag att det det bara var början. Men det absolut värsta av allt är att det här är en one man show och det börjar slita ut mig till grunden.

we keep repeating mistakes for souvenirs



Du förvandlas till ett namn i min telefonbok som börjar bli full.
För visst kan kärleken vara berusande, men grabben,
jag klarar av att stå upp, utan dina händer runt min midja.

(för de håller ändå inte hårt nog för att radera klockans tickande,
radera varje dag du hade något viktigare för dig... eller någon.
och du köpte inte mig i en leksaksaffär, om du minns?)

Men du, det som kommer göra mest ont för dig är inte klockans tickande, utan när du inser att jag redan glömt hur dina händer kändes runt min midja.
(det kommer kännas ungefär som den gången du fick en tackling och sargen mellan benen, grabben)
den där gången du satte dig i duschen, och grät.


there we were out there, unaware of where we'd been

Hemma och ömkar mig på grund av sjukdom. Har alltså haft tid övers för en massa onödiga saker, såsom; lusläst varenda text jag har skrivit och även hunnit reflektera över varför jag skrev den och vad jag menade med den. Jag har tittat igenom varenda bild i arkivet och blivit helt nostalgisk av minnen, bra som dåliga.

Som när Josefins födelsedagsblommor blev överkörda. Eller då jag och mitt ex hade köpt flera kilo jordgubbar som vi på något sätt lyckades baxa hem på cyklar. Mitt ute på den ganska lilla sjön sätter sig Sara på kanten och moonar hela landsvägen för att lätta på trycket. Den dagen då Aleksi skulle tvinga mig till entourage-maraton och vi båda somnar under första avsnittet. När vi sista natten på festivalen klämde in oss fem (eller var det sex?) pers inne i ett tremannatält inför SMK. Natten fylld med puss&kram på min soffa med den där söta pojken. Då Hannah och jag cyklade mot stugan på gotland, jag lyckas cykla ner i diket praktiskt taget stillastående. Natten då jag och Coffe sov i den ökanda sängen på balkongen och hur vi på morgonen tävlade i vem som kunde ha mest vindruvor i munnen samtidigt (jag vann). Den löjligt tidiga sommarmorgonen som spenderades i vasaparken med 7-eleven frukost, en longboard och kaninerna. Min nära döden upplevelse när jag väldigt ostabilt satt på Bobes axlar och han kutar iväg över den rotfyllda terrengen som skulle kallas vip-området. När vi satt på ett tak ute i åkersberga och såg solen gå upp (minns mest att jag knappt vågade ta mig ner). Skyfallet då alla i baren klädde oss i moderiktiga sopsäckar med arvika-loggan på, även om vi alla redan var blöta in på underkläderna. När Moa smidigt skulle gå upp från stranden och halkar i en stor lerpöl (som enligt henne inte såg så farlig ut). Fick lära mig den hårda vägen att efter en liter vin sittandes så är det tydligen ingen bra idé att kuta ner för en backe som är fylld med picknickfiltar (och folk). Den kvällen utanför snaps då jag träffade den där för allra första gången. En dagen-efter då Ola cyklade med mig sjungandes på pakethållaren till stormarknaden för inhandling inför festival. När Isabella påpekade att hon hade besvär med att ta bentag (följden av en natt fylld av sex i ett litet tält). Och så sist men inte minst när en viss fröken skulle prova le mot en främmande kille för första gången, och blev helt skräckslagen och paranoid när han faktiskt log tillbaka.

as many times as I blink, I'll think of you tonight

Jag dör en smula varje gång du ler mot mig.

your heart has a lack of colour and i should've known


when heavy wings grow lighter, i'll taste the sky and feel alive again

Sitter med en splitterny spotify lista med hyfsat okänd musik för mig än så länge. Glider med i tonerna och tänker på annat. Och jag är sådär tom innuti, halvt förstörd även. Blir lite arg på mig själv att jag låter något så litet påverka mig så jävligt. Som alltid så känner jag inte för att prata med någon om det heller. Just nu vill jag vara oresonlig och envis, se allt från den mest negativa synvinkeln jag kan framkalla och bara falla ner i mitt svarta hål en smula. Jag vet att ni har en mycket vettigare syn på detta, därför kommer jag väl få lite smällar i ansiktet och en fet tillsägelse att jag ska skärpa mig. Vilket är exakt det jag behöver. Men sen, inte nu. Jag blir helt varm i magen över att ni kommer med det ändå, för det betyder bara att ni faktiskt give a shit. Som varje gång Josefine skäller ut mig för att jag inte tänker ordentligt, som med min fot t.ex. Vad jag vill säga med mitt svammel är väl just det att jag är så tacksam över att ni finns med mig. Jag kan räkna dom som står mig närmast på min ena hand och jag ger er allt jag kan, även om det ibland inte är så mycket som jag skulle vilja. Men ni är fantastiska, tar mig aldrig för givet (då hade ni fått smisk), står ut med min hemska nästan ständigt sexrelaterade humor, mina moodswings, lyssnar på (och är med om) min till och från dramatiska tillvaro, låter mig få mina kläm-anfall och skrattar med mig (åt mig). Men framförallt så bryr ni er. På riktigt. Ni behöver inte ens säga det till mig, det blir sällan något sådant sagt mellan oss. För det är ju faktiskt så att, i alla fall för mig, handlingar betyder bra mycket mer än några utspottade ord som glöms bort så fort dom har sagts. Bara för att det sägs så sällan, så säger jag det nu.


RSS 2.0