caught off guard, i'm hooked, so toss me over

Jag är så förbannat omöjlig att det är läskigt. Rubbad kanske man till och med kan dra till med. Jag har haft (har fortfarande) söta vänner som hotar den jag blir involverad med för att det vankas stryk om personen ifråga skulle såra mig. Jag funderar lite på om det skulle vara vettigare att vända sig åt andra hållet med den varningen i vissa fall. Om man ska vara realistisk så funderar jag helt allvarligt på om jag har alla indianer i kanoten eller om dom flydde i ren protest. Jag hoppas väl alltid på det bästa när jag träffar någon, även om jag antagligen i mitt stilla sinne vet att det inte är värt det. Om det mot förmodan visar sig vara värt det blir det om ens mer omöjligt där. Jag blir ledsen och släpper taget om jag inte får tillräckligt med respons, men å andra sidan kutar jag för livet åt andra hållet om någon får för sig att komma on too strong. Frågan är mer och säga, vilket stadie är mittemellan och vem har tålamodet att stanna för att ta reda på det? Jag vet en person som riktigt lyckats linda mig runt sitt krokiga lillfinger och hålla kvar mig där. Jag säger inte att jag ger upp hoppet på män (pojkar), jag säger mer att jag börjar ge upp hoppet på mig själv en aning. För om jag tar en liten titt på mig själv från någon annans perspektiv slutar jag ganska genast. Jag skulle nog aldrig orka med mig själv. Fast nu ljuger jag ju. Klart jag skulle. Släng in rätt person och jag skulle göra vad fan som helst. Och just nu sitter jag här för mig själv och är halvt som halvt heartbroken över ingenting(?). Röken i lungorna gör att mina andetag väser tyst och det värker att ta för djupa andetag. Den värken som strålar ut i hela bröstkorgen inbillar jag mig vara från den där, men kan fortfarande vara från den tjocka röken jag dansat runt i hela kvällen (natten). Kanske har jag fel, kanske har någon annan börjat linda mig runt sitt, inte lika krokiga, lillfinger?


but life's cruel when you fall for someone that don't belong to you


i don't care how you do it, just..

Lite för mycket tankar snurrar fram och tillbaka i huvudet. Påverkar sömnen också, vilket gör det ännu lite mer snurrigt. (Funderar fortfarande på om det faktiskt hände på riktigt eller om det var något mitt lilla huvud fantiserade ihop).


i tried to give you up, but i'm addicted

Händelserik kväll. Lämnade stackars Josefine ensam i vrårna på spy där hon blev uppvaktad från alla håll och kanter medan jag själv satt och lekte nervvrak bak i disken. Att ha paniken rinnande ner längs ryggraden på en sådär, arbeta upp adrenalinskjutet till tusen för att sedan en kvart senare låta allt brista. Fick massa socker nertryckt in i käften och lite nyp i kinderna för att färgen skulle komma tillbaka. Blev gullad och daltad med lite också, men just just då var jag bara tacksam. (Att jag egentligen ville stolpa mig ut till en annan plats och krypa in i en annan famn just då var en annan femma). Allt jag just nu egentligen kan tänka på är hur förbannat glad jag är. Lyckoruset susar fortfarande genom kroppen. Med något väldigt dåligt kommer tydligen något fruktansvärt bra. Det var antagligen på grund av att jag var hög på socker vid tillfället, men jag vågade! Bara det är en bedrift när det gäller mig kan jag lova. Måste ge lite credd till Josefine som så envist pushat mig ur mina leriga startgropar.
Nu däremot hör jag hur grannarna tappar saker, barnen skriker, alarm går igång överallt. Jag vill sova, men jag ska till hälsokontrollen om en fyra timmar så det är bara att glömma och drömma.


(Jag fick honom iaf, den jäveln. Hoppas någon sätter på honom bakifrån, riktigt brutalt. Pungröv.)

you leave me with my jaw on the floor and here it goes, again

Känns som om jag blir mindfucked från alla håll och kanter. Det där med att tänka känns överskattat. Imorgon ska jag dansa. På torsdag ska jag förlora blod. På fredagar kan vad som helst hända och på lördag var det dags igen. Söndagen ska nog mestadels spenderas i en sån här;


seems like once again i have to greet you with goodbye

Irritationen har fått min kropp att sticka lite här och var. Jag vill bara kasta ut allt, samtidigt som jag egentligen inte alls vill det. Varför ska jag säga allt till någon som ändå aldrig kommer lyssna, aldrig kommer bry sig och faktiskt ta in det man säger? Å andra sidan ligger allt och gror innuti mig, jag irriterar mig något fruktansvärt och mundiarrén slår till lite då och då.
Imorgon kommer Josefine få mina tankar åt andra håll. Kanske får jag kramas lite också, you'll never know and i'll never tell. HA, fuckers.

pins and needles

Har glidit runt på mitt älskade söder idag. Suttit och tagit igen tid med Malin som var förvirrad (som vanligt). Tittat på folk som strosat götgatsbacken upp och ner för att sedan åka hem och skriva in lite uppgifter i datorn. Gratis hälsoundersökning är på G, men jag är lite orolig över att mina värden ska vara åt helvete. Lite rädd för blodprov även, hur löjligt det än må låta.

through my textbook

Jag är helt tingly i hela kroppen. Nästan precis så som man blir när man inser att man tycker om någon. Det pirrar överallt, ända ut i fingertopparna.

(Jag har saknat dig. Men om det var ett år vi behövde för att hitta tillbaka, är jag glad att året äntligen är över. Nu kan vi börja om igen, och bli så mycket mer än förut.)


repeat with me one more time;


do you spell addict with your own name, then it's time to quit

Vältrar mig i soffan medan ps3an går varm. Perfekt söndagsyssla. Orkar inte prata nämnvärt mycket med någon heller. Har skickat ut ännu lite mer jobbansökningar. Om jag får det ena kan ni slå er i backen på att jag kommer bli en miss fattybombom. Hur ska jag kunna säga nej till stans godaste chokladtårta var och vareviga sekund? Självdisciplinen gick och gömde sig. Chefen kommer hitta mig i ett hörn med choklad i stort sett överallt och ett fånflin över hela fejjan. Ja, det kommer gå bra det här.


don't look at me like that

Vet inte om det var den plötsliga vågen av tidig fylla på tom mage som gjorde att mitt humör började bölja som på en och annan klimakteriekärring. Det var väl när jag knäppte till av en liten skitsak som gjorde att jag överreagerade i det mesta. Jag gör det fortfarande. Jag kanske inte borde träffa någon ikväll. Men varenda liten nerv i min kropp vill ut ut ut. Min sms funktion fungerar bättre än någonsin vilket oroar mig lite. Med fyllefingrar kan jag råka skicka iväg vadsomhelst till vemsomhelst. Det här är en typisk kväll då jag ger in till minsta lilla nyck jag får för mig. Vilket kan gå hur som helst. Helvede.

don't call me weak, i'm just a hungry girl and you taste so sweet


i'll carry you this way for the whole time

Såklart jag inte gick. Han fyllde trots allt bara 17, så jag tog väl det som en ursäkt. Nu ångrar jag mitt val lite, men jag har en känsla av att han förstår varför jag väljer att inte dyka upp där. Plus att jag känner mig helt manglad. Förstår inte hur jag kunde bli så förstörd av en såpass lugn kväll. Förhoppningsvis hämtar jag mig till ikväll och är på G igen, om inte, så går jag säkert ut ändå.

i was blushing by your precense becuse you where so damn beautiful

Jag vet inte hur jag ska göra imorgon. Om jag bestämmer mig för att gå är det enbart för hans skull och ingen annans. Men sällskapet jag skulle hamna i skulle vara så ofantligt obekvämt och i stort sett den sista platsen på jorden jag skulle vilja vara just då. Det skulle vara väldigt utmattande och jag skulle antingen somna när jag kom hem eller svira runt fly förbannad av någon anledning.

Vad jag funderar på just nu är om jag verkligen orkar ens tänka tanken på att försätta mig i någon känslosituation med en pojke. Visst att pirr i magen och fåniga leenden är något som lyser upp vilken dag som helst, men mer än så vet jag inte. Nu ska jag väl inte snacka skit, för när det väl händer så kommer jag med glädje surfa hela vågen ut. Men jag har ingen brådska, vilket en löjligt hög procent av resten av befolkningen verkar ha. Att träffa honom idag fick det att slå mig i ansiktet med full kraft. Och sedan mötet ikväll. Visst, jag blir alltid kvillrig i magen av åsynen av den mer än bekanta siluetten och jag kramas alltid lite extra med blossande kinder. Men. Men men men men. Sen att (i smyg) titta efter någon som inte verkar finna samma intresse tillbaka kan väl få vem som helst att svalna. Inte för att jag visar det så drastiskt heller, men det är inte riktigt min grej att göra. Så det slår väl tillbaka på mig. I don't mind though, jag får hitta någon annan som kan saken om att dra undan mina fötter framför mig som om det vore det enda han gjort i sitt liv. Pah. Jag lär dö som en gammal nucka. Dock hellre det än fastna i något mediokert så kallat förhållande där känslorna knappt är på riktigt och som dog innan det ens hann starta men man stannar för man hoppas på att det kanske händer något snart som man vet ändå aldrig kommer ske. (Det blev en lång mening..). Nu ska jag sluta dividera det här med mig själv, med tanke på att min trötthet är fruktansvärt påtaglig för tillfället. Ska väl slå på en film om just det jag dillat om. Man kan väl få drömma i alla fall?


and when i go out tonight i'm going home alone

Funderar på om jag har vitaminbrist eller något annat fånigt, för så förvirrad jag har vart dom senaste dagarna är inte riktigt normalt. Inte ens för mig.

Och det här gick inte alls. Ska dra på mig paltor och sticka ut huvudet. Kanske resten av kroppen hänger med också. Puss


i could never long for you


can you really belive it?

Funderade precis över vad jag ska göra med kvällen. Kom på att "jag kan ju bada!" innan jag snabbt insåg att jag redan gjort det idag. Vad jag annars har lyckats med idag är att jag har; jävlats med grannarna med mitt hoppande i en halvtimme/40min, rullat runt på golvet i något man ska kalla "träning", på något sätt triggat igång brandalarmet, stått på nästan och trillat på rumpan under min lugna promenad runt sjön och några andra mindre missöden. Men det är fint, jag har haft en dag med mig själv och jag har faktiskt njutit av den. Imorgon ska jag ut och dansa. Dansa dansa dansa. Vad som helst kan hända en fredag som den som kommer.

i think i better run

Vaknade sent till smspipande. Har nu gått runt i lägenheten någorlunda förvirrad de senaste timmarna. Ska nog ta mitt hopprep och göra så att grannarna vet att dom lever. Kan dom gott ta efter vad jag får ta av deras djävulsungar. I might be back.

Update: Jag lever. Knappt. Ligger på golvet och rullar. Ska nog rulla in i duschen nu.

i'm having this much fun


breaking it up, before it's gone

Nu är jag inte ovetande längre. Jag vet exakt var det här är på väg. Och eftersom att dagens möte inte ledde någonstans tvivlar jag lätt på att ännu ett skulle leda längre. För faktiskt, jag fick inget svar alls. "Jag vet inte" är inget svar, och om du inte tycker och tänker något om det vi kallar "oss" så finns det heller inget att hämta. Det kanske svider men man kan inte gå runt i en bubbla av sockervaddsrosa lögner och hoppas på att det är verkligheten. Om jag inte hade velat försöka hade jag aldrig träffat dig idag. Jag hade bara gått min väg utan en enda blick över axeln. Hårt, men så är jag. Det är bara smärtsamt att gå och se sig själv över axeln hela tiden och undra vad som kunde ha hänt. Men jag gav det en chans för jag tyckte att det var värt det. En chans att prata ut om vad vi tyckte och tänkte. Bolla det fram och tillbaka och kanske faktiskt komma fram till något riktigt bra. Istället föll allt platt till marken och det slutade med att vi stirrade åt varsitt håll. Det visar ganska klart att det inte finns något kvar mellan oss. Skit i stämningen, stelt eller inte, skit i vad vi tycker om vad vi säger till varandra så länge man får det sagt. Det värsta var, som jag upptäckte först nu efteråt var hur likgiltig du verkade vara. Du försökte inte ens komma fram till något svar för något, inte ens någon konkret tanke eller liknande. Jag har ingen aning om vad du tycker och tänker om allt det här, och tydligen har inte du det heller.

Det är hyfsat irriterande för mig själv, att det är nu, först efteråt när jag har hunnit reflektera riktigt ordentligt som känslosvallningarna kommer. Jag exploderar i någon slags mundiarré för mig själv och den som är i min väg. Men bättre sent än aldrig kanske man ska säga, eller hur? Det tycker jag. Nu ska jag ta och välta ur mina indianer ur kanoten och dricka mig så pruttis att jag inte vet vad jag heter. Eller, jag väntar nog till fredag.  

if you're crossing the street, i might be there

Det är ju nästan löjligt hur en dag kan gå åt helvete innan man ens klivit upp ur sängen. Och vetskapen om att det fortfarande kan bli värre.

darling I'll leave and you won't come along


for a minute i thought I couldn't tell how to fall out

Något av det mest irriterande som finns är fortfarande folk som snackar så jävla mycket, säger mycket som inte betyder ett jävla skit. För när det gäller deras agerande så är det tvärtemot av vad dom säger. När man ifrågasätter, men dom bedyrar samma visa igen men fortfarande beter sig åt helvete, då funderar jag fan på om det inte är en slags mytomani det med. För på ett sätt ljuger dom en rätt upp i ansiktet. När dom tillåmed får det sagt till dom, förklarat, och det fortsätter. En annan sak om man bara var lite uppe i det blå, bakom flötet, inte hade alla indianer i kanoten just då. Bara man skärper till sig när man får det sagt till en så var det ingen big deal. Men å andra sidan, dom tycker väl inte att dom ljuger. Dom talar sanning, heeeela vägen. Okejokej, jag ska sluta för jag är bara lite lätt frustrerad och en hel massa bitter. Ändå ingen som kommer ta åt sig av det här, hur mycket jag än vill det. Så kan det gå. Ska mörda lite italienare nu. Puss.

you're mistaken if you're thinkin that I haven't been caught cold before


let make this a good day?

Somnade fruktansvärt irriterad. Sov dåligt, sov länge. Fortfarande sådär sjukligt trött. Ont i kroppen, funderar om minnet sviker mig från helgen när jag hittar blåmärken på oväntade ställen. Har vart skönt att ha haft en riktigt stillasittande dag. Spelat assassin tills fingrarna blödde och.. ja det är väl i stort sett det jag har gjort idag. Intressant? Nej. Jag har försökt skriva klart det här sen tolv tiden. Så jag skiter nog i detta nu. Åt helvete är hur det gick, men det är nog ganska uppenbart.

oh, i better go on

Tog mig ut igår, trots tröttheten som låg som en slöja över mig. Tänkte ta en tidig kväll och åka hem hyfsat tidigt. Men det blir väl aldrig riktigt som man tänkt sig? Icke. Hamnade på efterfest och vid åtta tiden på morgonen slumrade jag in på sofflocket. Bytte dock plats, att vakna med manchesterstreck i ansiktet kände jag inte riktigt för. Idag har dom vakna timmarna spenderats till att terrorisera en sovande Fariz, spela guitar hero, diskat disk för ett freakin' jävla år och ätit mat på govlet (igen). Nu är jag hemma, jag är trött, jag ska lägga mig i ett bad och få bort rökdoften sen ska jag sova. Och jag ska njuta så jävla mycket att ni skulle smälla av om ni visste.

you build me up, you break me down, you got me with my hands up


i'm all alone in the main hall

Gick upp alldeles för tidigt för att i något sömndrucket stadie ta sig till alvik för att träffa Amanda. Halvsov första minutrarna innan hon slog lite liv i mig och nöp mig i kinderna. Precis som vanligt. Försökte få sällskap av Josefine när jag trösthandlade till min ensamma middag ikväll, men hon sov nog mest i luren. Avundsjuk kallas det. Funderar en sväng på att gå och lägga mig igen, men tar Amandas knep och nyper mig själv i kinderna tills tanken försvinner. Någorlunda. Egentligen inte alls helt ärligt, men försöka går ju.


but what if i don't care then?

Huvudvärken ligger fortfarande på. Tveksamt om det blir att springa ute på stan inatt. Blir hetsterroriserad än en gång, men orkar inte bry mig nämnvärt, precis som alla andra gånger. Är dryg tillbaka och loggar ut. Har krypit ihop i alla varma kläder jag har hittat, ser ut som en och annan vandrande klädhög för att vara helt ärlig. Trött är jag också. Kämpar för att hålla ögonen öppna. Sjukdomen hänger mig fortfarande över huvudet och det börjar gå mig på nerverna. Telefonen har hängt sig, igen, och inget verkar vara bra idag. Dåligt humör, dålig dag. Så dom verkar jämna ut varandra.

don't call my name, i'm not your babe



Jag är väldigt reserverad vad det gäller känslor. Fysiskt är det mesta inga problem, om jag har kysst dig kanske den största faktorn i det var att jag var hångelsugen. Att jag har kysst dig någon gång betyder verkligen inte att jag är din. I något anseende alls. Du har med andra ord ingen rätt att krama på mig när helst du vill bara för det. Inte heller slabba ner med slem även när jag vänder bort huvudet och puttar bort dina händer från mina. Är jag ute med vänner och träffar på fler människor är jag inte den som slänger in mig i ett hörn för att inte prata med någon utan bara sitta och gosa. Konversera med nya bekantskaper, skratta och kasta sig in i hetsiga disskutioner är en passion. Förväntar du dig att du kan ta det ifrån mig ska det vara mycket till. Väldigt mycket. Jag är mycket för kroppspråk. Du kommer märka om jag vill göra något mer. Jag tar minsta lilla ursäkt för att få röra mig närmare. Dra handen genom ditt hår, få hej-kramen att hålla bara några sekunder längre än vanligt. Lyser jag upp när du är i närheten, håller jag mig inom en närmare radie av dig hela tiden och ler jag sådär extra när vi pratar? Se signalerna och du förstår vem det är jag vill ha och inte.


don't you know that i'm all over it now?

Jag gillar inte att vakna av att sprängmedel får hela min säng att vibrera. Idag är jag inte alls på bra humör. Min mage krånglar fortfarande och jag vill inte riktigt äta på grund av att det kanske resulterar i att jag ligger i en klump på golvet och kvider. Så, istället har jag virat in mig i min pussycatfilt och tänker inte göra någonting alls. Låter tankarna vandra iväg till den där kvällen i gamla stan innan det blev så kallt, fotografier som så sällan blir tagna, den oväntade kyssen på halsen, mitt hår, det där samtalet som jag ganska mycket bävar över men måste få gjort, vad helgen kommer innebära och såklart det där leendet som jag aldrig kan sluta tänka på. Med andra ord flyter allt och inget runt i mitt huvud, vissa saker är egentligen inte ens värda att filosofera över längre. Som den där kvällen i gamla stan. Men just den kvällen i sig var så fin att jag inte kan förstöra den med det som hände sen. Så jag behåller den och kastar resten till gamarna.


i'm going to smack you if you get too drunk

Det där med drömmar är väldigt underligt. Just inatt drömde jag att jag var så fly förbannad att jag inte kunde andas. Vaknade av att jag hittade någon att bara låta allting brista emot, så när jag väntade jag mig vara dränkt av tårar. Icke sa nicke. Blev tvungen att hämta mig en sekund eller två innan jag kunde rulla upp. Nu är jag något fruktansvärt uttråkad. Funderar på att ta en runda på stan och fördriva tiden. Återstår att se om det är värt det.

UPDATE: Det var inte värt det alls. Har haft en väldigt produktiv dag med att sitta och nöta ner soffan. Tog mig även ett bad för den intresserade.


and i just hate to have to tell you

ATT JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT LESS PÅ DIG.

he'll be thinking of me, even when he's with you


we are down on our knees

Det här kommer ta ett tag att vänja sig vid. Men just just nu, är jag förbannat nöjd över att jag fick tummen ur röven efter ett halvår. Kommer säkerligen ångra mig imorgon eller någon dag framöver, men det får vara då. Josefine har bilder (som du förövrigt gääärna får hiva över) på hittepået. Nu däremot, är jag så förbaskat trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sängen kanske vore vettigt.

seems like you could care less either way

Vaknade sent idag, känner hur sjukdomen hänger över huvudet på mig. Men det spelar ingen roll. Jag är lika glad idag som jag var innan jag somnade igår. Allt har samlats till sockervaddsfuzz i huvudet på mig, täpper till varenda ven med sockrigt ludd. Det har däremot inte hindrat mig från att svära över grannarna som för en jävla massa oväsen som vanligt. Och jag försöker twittra positivt, verkligen. Känner att jag måste bättra mig efter Natans pik igår. Och eftersom att min farmor uppenbarligen också tycker att jag ser förjävlig ut i håret så ska det hända grejer imorgon. Lite mer pirr i magen till och med. Om det nu var möjligt. Josefine ska få följa med och hålla mig i handen, i'm gonna need it.


you're a hot mess and i'm falling for you


before i met you, i used to dream you up and make you up in my mind

Alla andra, jag tror det kallas substitut. Kanske har jag inte fattat själv hur fast jag är. Hur djupt det faktiskt sitter rotat, med tanke på hur lite som krävs för att jag ska fara upp på dom där rosa molnen och dingla med benen. Hur mycket jag än skiner upp och hur glad jag än blir så avskyr jag dom här förhoppningarna som forsar över mig kvällar som dom här. Kommer ihåg hur jag reagerade första gången. Jag föll ner från dom förbannade rosa molnen som en sten med packning och det tog hårt. Kommer med säkerhet bli minst lika jävligt om det blir en andra gång. Men även om jag inte gillar förhoppningarna, sitter jag här med ett fånléende som har följt mig hela kvällen och en hel hop med massa pirr i magen. Och jag är så jävla nöjd.


to facilitate my plastic dreams

Ska jag vara helt ärlig är jag väldigt mycket ur mina gängor just nu. Väldigt mycket. Har inte mer att säga än det.

have you ever fallen in love with someone you shouldn't fall in love with?


return their love is more then i can handle

Samtalsämnena varierar på grund av sällskapets brist på underhåll av just sällskapande. Lite om allt möjligt, det mesta inom en och samma ring. Halkade till med blicken och fastnar. Så som den tenderar till att göra lite för ofta. Kommer på mig själv att stirra ner någon stackars pojke tvärs över rummet som börjar skruva på sig. Flyttar förstrött blicken åt ett annat håll. Drar med glaskanten över läpparna, mest för att ha något att fingra med. Ursäktar mig och flyr in på toaletten för en stund. Sitter på toalocket och lägger huvudet i händerna. Ser mig i spegeln och blir halft skräckslagen av den glasartade blicken som blickar genom glastavlan. Försöker ruska bort känslan och flyr åt det andra hållet, tillbaka till sällskapet. Tappar snabbt tråden i samtalet och blicken faller snabbare medan tankarna fortsätter florera ut mot ingenting.

there is no such thing as happily ever after

Inte kan jag sova heller. Knorret i magen vrider om hela tarmvredet med en järnhand. Tröttheten har slagit mig hårt nu, tårarna rinner fritt och friskt till blödiga kärleksfilmer på tvn. Snart svimmar jag nog i brist på näring och syre i allmänhet.


lily i'm in love with another girl, lily i let someone else in

Hungrig som aldrig förr, kan däremot inte äta en enda tugga till av maten jag lagat. Jag har ändå inte ätit upp ens i närheten av hälften på grund av oro att allt kommer komma upp igen. Ytterst irriterande minst sagt. Kanske är anledningen till detta att allt är väldigt väldigt förvirrande just nu och allt vill ut från huvudet samtidigt vilket skapar kaos och tvärstopp i tankebanan. Försöker räta ut allt som hopas men det slutar med ett ännu större nystan av knutar i andra änden. Kanske borde jag ge upp det för tillfället och låta det trassla ur sig självt. Det kan ta sin tid däremot, och mitt tålamod har inte direkt blivit bättre med tiden. Hur som haver så ska jag ta mig och mitt luddiga huvud och försöka sova lite, för äta kan jag tydligen fortfarande inte göra.


if you don't see it, you don't give a fuck



Ja, jag sitter och glor på paradise hotell så här mitt i natten. Sen om det är helt okej vet jag inte, meeen vem bryr sig.

 


you know that it isn't real, you'll disappear in a black hole

Så sitter man här lite för sent på kvällen och filosoferar för sig själv. Började skriva ett halvt debatterande inlägg med mig själv om ett visst ämne som alltid är uppe på tapeten, men jag valde att markera och radera. Orkar inte ta tag i det helhjärtat. Jag kommer mena vissa saker som pikar till dom som läser här, men dom som jag vill ska ta åt sig mest kommer antagligen inte ta åt sig alls. Så det känns onödigt i detta tillfälle. Måste lära mig att vissa människor aldrig kommer förstå, inte ens om man dunkar det i huvudet på dom med tyngden av tegelstenar. Det spelar ingen roll hur mycket dom tror sig veta, eller inte veta för den delen. Det kallas frustrerande och ingenting jag känner för att röra runt i för mycket. Annars då. Året har börjat fint. Jag kommer på mig själv att le i tid och otid för mig själv. Grät lite igår till bion, men det är irrelevant. Veckan börjar ta sig och ja, den ser bra ut! Wähelalel.

It's so easy, when you don't belong to me

Det var en helt vanlig kväll, en vanlig fest. Drev omkring från samtal till samtal, grupp till grupp. Lät vinglaset dingla mellan fingrarna, spelade med tungan över läpparna med min frånvaro. Var inte riktigt uppmärksam på orden som var menade för mig, undvek ögonkontakten som bad om respons. Skrattade så som dom väntade sig, lämnade en kommentar innan jag utan någon annan tanke hade slussats mot nästa. Allt sorl är ett enda brus, inget som tar sig igenom barriären av ointresse. Ett namn nämns. (Alltid ditt namn) Ett namn som genast bryter sorlets brus och gör allt glasklart. Varenda ord tas in och bearbetas. Håller lite hårdare runt mitt glas för att inte låta det glida ur min hand. Kanske precis så som jag klamrar mig fast lite hårdare vid ditt namn, för att inte låta dig glida bort. Leendet som blottar tänderna är inte sådär krystat som förut. (Du kanske faktiskt kommer hit) Jag dansar mig fram till tonerna av favoritbandet. Genom skrattet och musiken kan jag höra att det har anlänt någon. Någon väntad och omtyckt. (Det måste vara du) Vågar inte mer än att ställa mig lite på tå och leta efter något bekant. (Efter dig) Faller tillbaka på hälarna då tårna inte klarar trycket längre, sparkar mig själv i hemlighet för längtan som sprintade ur mig. Låter fuzzet från min mage ta över huvudet, faller ner i en mjuk avgrund. Avgrunden har armar som fångar, ett klingande skratt och en välbekant doft. Om jag blundar kanske jag inte behöver få reda på att det inte är du. Men du drar mig nära inpå och viskar i örat på mig att jag inte alls drömmer. (Det är verkligen du)


like when you dance, i can't stop thinking in cirkles around your waistline


dangling feet from window frame

Man måste älska att vara sjuk. Järnsmak i käften och honung i huvudet. Fryser trots alla lager kläder på kroppen. Mjäph. Tycker synd om mig själv kan jag lova. Mycket synd. Ska gå och dö lite mer i soffan istället, i sällskap av tvn.


don't be surprised when you get bent over

Ursäkta, men jag är så jävla trött. Sjukdomen som lurade är närmare än väntat och min hals är helt bloated. Inte höll jag käft igår heller så att min hals kanske skulle räddats, inte då. Pratade med alla jag träffade på och dansade sjungande runt till teddy picker. Så jag kunde mått bättre, men det struntar jag i. Allt blir var man gör det till och igår var som vilken annan kväll som helst egentligen. Och jag är nöjd. Är fortfarande lite sur över herrn som fick för sig att tappa en oöppnad ölburk på min fossing. Det gjorde och gör fortfarande förbannat ont. Men, ingen fest utan att något går sönder va? I detta fallet min fot, men man får väl offra sig. Kyss på tolvslaget också, första året på länge. Att jag våldförde mig på moa däremot, det kan vi strunta i. Nu ska jag ge efter min trötthet och sova lite mer.

RSS 2.0