stämning


Imorse när jag följde killarna till bussterminalen sådär löjligt tidigt på morgonen (för att vara "sommarlov") kände jag igen känslan som sprudlade. Mest ur Barre. Han höll på att hoppa ur brallorna och kubba till danmark med packningen på huvudet. Fast å andra sidan hade han antagligen blivit trött efter några meter, gått tillbaka och satt sig på bussen. Men jag hade samma känsla förra året då jag för första gången skulle åka på festival. Jag höll också på att springa ur kläderna för att jag var så uppe i varv. Dagarna innan satt jag och räknade ner dagarna.

Nu däremot.. sitter jag i sängen, vill helst bara glömma att jag ska någonstans och dra täcket över huvudet. Jag har allt jag ska ha med mig, behövliga saker och annat. Ingen resfeber, ingen tilltaggning så långt mitt lilla öga kan nå. Jag är bara trött och grinig. Good for me.



Arvika, here I come! (gäehö)

skit


Happ. Vet inte varför, men nu känner jag inte alls för att åka längre.

a "feel good" moment


I brist på annat just har jag ägnat mig åt bloggsurfande. Och jag såg en sak som gjorde mig varm i magen. Väldigt varm i magen. En sån där allmän må bra känsla, personen i fråga som skrev det känner jag inget speciellt för. Men just dom dagarna, att någon kan se så positivt på.. mig, det gör mig varm i magen. Förvirrande skitinlägg. Kort och gott, jag har inte glömt dig! (Om du nu läser detta.)

but i'm sure you've thought about me naked!


Packning på G. Fick lite lätt ångestfall när jag inte fick iväg smset till Danmark. Men det gick. Så kontakt har jag under veckan, annars hade jag nog kreverat. Hur som haver börjar jag bli nervös. Ganska mycket. Provade att sätta upp tältet idag med, väldigt lätt. Kunde jag behöva, annars får jag sova under en pressening. Helt gigantiskt är det i alla fall, så jag får rulla omkring mycket. Kramas med min ryggsäck eller något. Grattis till mig.


jag fick inte plats i väskan


Mja.. sov lite längre än vad jag hade tänkt mig. Kröp till kojs vid kvart i nio, inlindad i S tröja. Vaknade runt ett igen.. lite sent. Fått lite sms också, men värdelöst nog kan jag inte svara på något. Mitt förbannade kompis har gått ut, så här sitter jag med 15 öre på mobilen och en kärring i örat. Ska däremot traska iväg till ica och köpa lite nödvändigheter till min packning. Och till mig.

Jag känner mig så.. tom. Utan honom. Hur löjligt det än låter är det sant. Så, nu ska jag fixa min hemresa från skogen och börja kasta ner kläder i väskan. För att få tankarna på annat.

det svider lite


Nu sitter vi och packar. Eller, han sitter och packar. Jag tittar på. Börjar grumla i min mage nu.. jag börjar bygga förväntningar. Jag tror/hoppas (peppar peppar ta i trä) att det kommer bli så pass snuskigt roligt att jag inte kommer ha tid att sakna honom för mycket. Jag är en sådan klockren toffel när det gäller honom, så vad händer nu när vi ska vara ganska många mil ifrån varandra i en vecka? Förhoppningsvis blir det ganska smärtfritt. Men man vet ju aldrig.

Hur som haver. Nu ska jag inte gräva ner mig i det. Ska gräva ner mig i hans packning istället.

en "vaddå"ångest


Woh, ätit en stor fet kalorifylld middag. Med en sockerbomb till efterrätt. MUMS. Sitter hos hjärtat, har inget att säga. Han åker imorgon, jag har separationsångest. Jag åker på tisdag. Börjar bli lite nervös kanske? Nej.. har bara separationsångest. Puss.

sjukbaciller


Bläe.. jag mår så dåligt.. huvudsnurr, frossa och lite annat mys. Helvetes jävla apskit. Måste nog gå och sova lite. I alla fall bädda ner mig (i en säng som doftar av dig).

80 och ½


Ja, som sagt så var det 80års kalas igår. Började med att vi spenderade morgonen till något helt annat än vad vi skulle, blev försenade och stressade rumporna av oss. Eller jag stressade av mig min om inte annat. Kom fram i vilket fall som helst, inte alltför sena.
Träffade min feta släkt igen. Alla på en och samma gång dessutom, det händer INTE ofta kan jag lova. En av dom har jag inte sett på 5/6 år. Grattis till oss. Nejmen i det hela var det mysigt. Orkade inte supa ner mig, trots att det var massa norrlänningar där som tyckte att man var ju lite veeeek som inte drack whisky ur karaff. Förlorade stenhårt i badminton, pussade på min S och lekte med småkusiner. En norrlänning hade även fått lite väl mycket i magen, för han dansade in i buskar, tog sönder 2 (eller var det fler?) badmintonrackets och tog även sönder nätpinnen.
Tyvärr har jag inga bilder från kvällen.. än i alla fall. Kanske får något massutskickat mejl med fula bilder på alla. Hoppas så.

I vilket fall som helst. Jag börjar bli sjuk. SJUKARE menar jag. Dålig tajming inför arvika, extremt dålig tajming!

klädångest


Hm, börjar bli VÄLDIGT fundersam över vad jag ska ha på mig imorgon. Sprang omkring på stan idag för att leta efter en viss klänning, som såklart inte finns på en enda affärjävel jag klev in i! Vad är det här? Den är inte ens på rea...
SÅ istället har jag hittat massa godbitar på Monki. Apjäveln som min pojkvän säger. Mestadels för att han är bitter över att dom inte gör killkläder. Höhö säger jag.
Hur som haver, jag har alltid klädångest. Spelar ingen roll dag eller event.


           

.. nu kommer han hem snart.


blalalallala


Helt slut överallt. Kropp och huvud. Och några fler ställen som jag inte riktigt visste om att man kunde vara trött i. Hur som haver, mötte upp Emil inne i stan, han skulle fördriva tiden medan han väntade på att en flicka skulle anlända till centralen. Hände en kul grej, inne på en skoaffär i SKRAPAN hade en liten måsunge smitit in. Stod och speglade sig, virrade omkring, dunsade in i glasväggar ett tag innan en barmhärtig själ hjälpte stackarn ut.

Äsch, jag har inget intressant alls att skriva. Jag la däremot undan ett par skor idag. Inget ovanligt, jag har iofs tittat efter ett par låga convisar ett tag. Nu hittade jag ett par koola ena också. Så, imorgon är dom mina. Rotade fram ett smakprov via google. Fast värdelösa bilder, dom är fasiken omöjliga att hitta. (YES!)


sommaren är tillbaka


FRUKOST TAJM! Sen ska jag kasta på mig kläder, köpa en klänning till imorgon och tvätta lite. Det är väldigt fint väder ute.. kanske börjar sommaren komma tillbaka? Nu när balkongdörren står på vid gavel doftar det bär och blommor överallt. Jag älskar det. Fullkomligt totalt.
Måste öva på att sätta upp det förbannade tältet också. Annars är jag nog lite körd nästa vecka. Hm.


"good"night


Jag har en såndär konstig känsla i magen. Jag vet inte varför.. kanske är det för att jag åker helt ensam någonstans, där jag är många mil hemifrån, och faktiskt är i stort sett helt ensam. Eller är det så att jag inte kommer träffa S på över en vecka? Jag har faktiskt ingen aning. Det kan vara ingadera av det jag precis raddade upp också.

Nu ska jag gå och lägga mig.. dra in doften av hjärtat och tänka bra tankar.

förihelvetedå


Ibland blir man bara så less. Som jag är. Just nu. Exakt just nu.
Skjut mig. Eller dig.

arbetslös


Sitter och surfar på AMS. Det känns så värdelöst att gå omkring och inte göra någonting alls. Hellre gör jag ingenting och får pengar för det! (Höhö). Nemen det senaste dagarna har jag i stort sätt.. sprungit lite ärenden till Samo. Födrivit tiden på egen hand. Inte gjort ett skit med andra ord.
I vilket fall som helst söker jag hej vilt.

fasten your seatbelts, please


Jag blir grön av avund när jag läser om alla som åker bort. Huxflux, sista minuten, hej och hå. Jag vill också.. SÅ gärna. Klart jag väntar, med tanke på att jag åker om mindre än en vecka, resesätt och allt spikat. Men efter det vill jag bara härifrån! Bli av med min sommarförkylning som fortfarande sitter kvar sedan INNAN studenten(?!).
I alla fall.. hade vart otroligt kul att åka ett gäng vänner och bara ladda batterier och ha kul. Men, först och främst åker jag med hjärtat. Och det ska bli.. bäst!



Hur som haver, ikväll blir det bio med Dadda! SATC såklart, eftersom att det känns som om hela stockholms tjejer har sett den, utom jag såklart. Jag är nyfiken, jag gillar ju faktiskt serien. Så jag krossar fingrar och tår, hoppas att jag inte blir besviken.

satans ¤&(/&%¤#"


Jaha. Ser inte ut som om jag sätter foten utanför lägenheten alls ikväll. Höll på att börja böla och skrika samtidigt när jag skulle sätta på mig klackarna. Tänkte, okej, fine det får bli ett par plattisar, men nej. Höll på att göra exakt samma sak när jag skulle peta ner fötterna där. Provade ut hela min skogarderob (vilken förövrigt inte är så liten upptäckte jag..) och fick inte på mig en enda sko. Så med såriga fötter och lite nerslaget humör sitter jag och tittar på fotboll med pappa. Mindre kul, men jag ska slänga in mig i en bok om några sekunder. Tänkte bara dela med mig av min olycka. Buhu.

puss på tre månader med dig


Jag måste nämna.. Idag är det tre månader med mitt hjärta. Tre hela månader. Känns som om det bara gått någon dag, och jag är lika kär nu som då. Om inte mer. Puss på det!



Vi är så jävla söta <3

new (hat)age


Nu har jag vart inne i stan, köpt världens koolaste kepsar, fått sjukt ont i fötterna och insett att jag får klara mig själv. Det kommer aldrig bli någon skillnad. Jag fick aldrig prova stå på mina bambi ben, jag blev så illa tvungen att KUNNA med detsamma. Så varför bråka om det, vilket i sig leder till att allt bara blir åt helvete för mig? Bara för att dom aldrig kan komma överens om något.. what so ever.

NEJ. Nu är jag less på det här. Ska trycka i mig mat, smälla på lite Hello Kitty plåster på mina fötter och kila iväg.

väskproblem


Okej, nu blir det till att komma in till stan. Ska till Caliroots och skaffa kepsarna. Sen kanske man ska ta sig förbi åhlens och köpa en väska? Eller är det värt 500 spänn för denna? Ja, jag behöver hjälp! (Jag är en riktigt duktig veltös.)

   

lägenheten är tyst


Jaha, så var man ensam igen. Borde väl hoppa in i duschen och göra mig klar för att dra mig till Caliroots. Istället sitter jag här som en och annan IQbefriad duva och glor. Funderar på att dra på skitfilmen vi inte såg igår. AVP2. Ingen höjdare någonstans, men något att göra?

you can go to hell


Sitter och funtar på Arvika. Igen. Eftersom att jag och min andra halva är riktiga tofflar passar vi på att åka bort samtidigt. Han till Roskilde, jag till Arvika. Åt två helt olika håll. Jag önskar egentligen att jag kunde åka med dom, mest för att det skulle vara så vidrigt kul att åka till Roskilde. Arvika är ingenting emot det, storleksmässigt. Men men, nästa år kanske?

Hur som haver, sitter och skriver packningslista. Lika bra, annars glömmer man något. Jag däremot kommer säkert glömma något i alla fall, men man kan ju hoppas? Har lite bättre odds med mig om jag har en lista.


you got me begging


Jävlar i analen. Hm. Var inne i stan en sväng, mest för att byta tröjan jag så snällt köpte till min pojkvän. Men vad gör man inte. Strosade runt och kollade, men kräsen som jag är hittade jag absolut NADA. Möjligtvis en bikini som trots rean var på tok för dyr (eller är det jag som blitt snål? säkert..) och såklart några skor jag hade velat plocka med mig hem. Även en tröja från TBS, herravdelning rea, men priset fick mig att göra en grimars och gå iväg. Men bilden stannar i mitt huvud, den var för jävligt mysig.
Okej, jag är förtäskigt materiell av mig just nu.. men jag har inte shoppat på länge känns det som. En viss herre fick mig precis att vilja köpa en keps. IOFS har jag vart sugen på det länge. Imorgon kanske det smäller? Har spanat in mig på några koola ena;

     


Blir till å testa lite imorgon och se hur det blir. Nu ska jag titta på en skitfilm med min pojkvän och tjocka i mig chips.

bussrush


WOH! Sov sent idag.. riktigt sent, tillåmed för att vara mig. Men men, ska kila till bussen nu, med lite tårta i magen. Jag längtar galet efter mitt hjärta, med bara några timmar kvar nu! Imorgon är det förövrigt 3 månader. De bästa i mitt liv. Puss på er!

but tomorrow you're on your own


Hemma hos Daddelidu. Gör ingenting för tillfället.. ska väl få i mig lite krubb och lyssna på när regnet trillar. Sen blire tårtbak!

Förövrigt har lite bilder från gårdagen kommit upp. En varav på mig och mitt hjärta. Jag gillar den. Sen en galen bild på när jag hoppar studsmatta sådär lagom rund om fossingarna. Två stycken galna gruppbilder som mest ser ut som oorganiserat kaos. Men ändå ganska mysigt.




     

Ja.. full fart!

oh boy, you make me feel like oh boy




Puss!

"i'm the zeus man, dammit!"


Ja, igår var det födelsedagsfirande. Förutom det faktum att jag nös huvudet av mig var det MYCKET trevligt. Ett av födelsedagsbarnen tog sig friheten att uppträda.. med några vänner. Hur som haver, jag längtar efter bilderna. Bara så du vet Matilda! ;)

Idag ska jag till Dadda för att ha massa kvalitéts tid. Ska bara kasta på mig lite kläder, och få lite krubb i magen så är jag på G!


hårresande


Förövrigt försöker jag lära mig hur man knåpar ihop en fiskbensfläta på sig själv. Går åt helvete kan jag även meddela. Ska hoppa in i duschen och blöta ner mitt risbo till hår.. måste ta mig i kragen och klippa till det snart.

kan man få för mycket?


Har precis fått lite orientation på mig själv, gnuggat gruset ur ögonen och fått på lite musik. Ska fortsätta dagen så här en bit in hade jag tänkt mig också, osminkad och trött.
Sen ikväll är det ju faktiskt så att det blir födelsedagskalas. Två på samma gång tillåmed.

Jaha, nu gnällde pappa på att det var "ovanligt" mycket nya skor som drällde ute i hallen. Jag kanske borde tänka på hur pengarna flyger iväg? Ska han säga egentligen.. som lite spontant poff gick och köpte sig en motorcykel. Äh, SOM HITTAT! Men okej, jag har väl väldigt mycket skor. Måste ta och räkna ihop alla någon dag.. När jag orkar. Och när jag vill se hur mycket jag faktiskt har.

yeah baby


Förövrigt, idag är det en speciell dag. Idag är det exakt 6 månader, ett halvår sedan jag träffade min Dadda. Så vi har haft ett halvårs förhållande kan man säga. And i love it. Eller henne rättare sagt.

None



Är så grymt full i magen att jag seriöst tror jag spricker snart. I nån ända. Höhö, nej men allvarligt, det är vidrigt. Först lunch/middag hos Samos mor, sen till min mor för middag. Ahmen visst, planering är perfekt.

nu blir det bara mörkare


Glad Midsommar allesammans! Även om det blir skitväder, så blir dagen vad man gör den till! Så dansa nakna i regnet och kasta mat på varandra. Skratta och ha kul, så kan ingen förstöra det för er. Puss på er smultron.

just don't let me down


Mår riktigt förbannat dåligt. Har haft så mycket tankar snurrandes i huvudet, tankar jag tyvärr tänkt många gånger förut.
Är bara så jävulskt besviken. På mycket. Jag hatar att jag får upp hoppet när det ändå bara blir stampat och spottat på. Och nu sitter jag här, än en gång med grus i alla vrår. Jag ser inte fram emot något, men jag fasar ändå inte för att tiden går framåt. Jag antar att jag är ganska likgiltig. Fast det är nästan värre. Fan.

bacillernas favorithak


Jaha, så ska man gå och bli sjuk.. igen? Det blev inget party för mig igår.. hade ont lite överallt och somnade som en sten tidigt. Inte innan jag hann se sverige spela uruselt på plan däremot. Där slog det mig varför jag ogillar att titta på fotboll så pass starkt. För jag blir arg när dom spelar så dåligt. Moodswings..

Ska ta mig ut en sväng nu i alla fall. Jag kanske har tur och tappar mina baciller när jag springer till bussen. Jag håller tummar och tår för det..


abstinens?


Hm, jag inser hur dålig jag är på att uppdatera ibland. Men ibland när jag inte har något för mig kan jag få en sån kick att jag skriver fem inlägg på en timme. Och då blir det mestadels om skit. Kanske ska försöka mig på sånt där mobilbloggeri? Om jag nu kan förstå hur man gör.. och orka. Jag brukar tappa intresset för saker och ting ganska fort när det inte håller i sig. Tyvärr. det gäller egentligen det mesta. Som tvspelet jag har längtat efter att få spela i några dagar nu, spelade i en halvtimma innan jag lessnade. Nu blinkar pausknappen på skärmen.. som den har gjort någon timma.

Ska nog ta mig in till stan i alla fall. Jag börjar bli rastlös av att inte göra någonting. Och bli lite grumlig i huvudet. Hur som haver, UT I SKITVÄDRET! Puss på er.

(Ska även smita förbi cykelringen och få kramas lite. Höhö)

even if it leads nowhere


Funderar på att ta mig in till stan för att titta på en klänning till ikväll. Men sen hör jag hur det viner runt husknutarna.. och det blir helt plötsligt så mindre lockande. Håller mig nog hemma med bra musik, mjukiskläder och tvspel tills det blir dags att dra på sig någon gammal festblåsa och måla läpparna knallröda.

Börjar bli lite nervös inför arvika nu.. kanske mest för att jag faktiskt åker dit själv. Nästan. Jag får skjuts dit med några vänner (tackafan för det). Sen är jag nervös för hur det kommer vara där, och för att vara utan S i en vecka. Toffligt, JA, jag vet men det kommer bli tufft.


med lite andra ögon


Allting kan gå itu. Men mitt hjärta kan gå i tusen bitar.

Man säger mycket, men man vet så lite om sig själv..

FUNKIS


Gissa vem som ska till Arvika? Ja, såklart under festivalen, inte ska jag åka dit för att sitta i skogen och glo. Skickade in en funkis(hihi) anmälan igår, mest bara på skoj, det är ju inte som att jag har något bättre för mig för tillfället. Och Imorse fick jag samtal om att självklart har jag plats där. Så hejochhå. Jag blev hursomhelst statisk.

SÅ om det är någon som ska dit, och kanske vill coåka dit med mig (OM det inte blir andra planer). Hur som haver.. nu måste jag slänga i mig lite mat innan Dadda blir arg. Puss

vad är en framtid?


Man kan ju börja fundera. Vad ska man göra nu? Vad ska man ha för förväntningar på livet? På det som kommer efter "den bästa tiden i ditt liv". Jag vet ingenting. Än så länge skrämmer det mig inte sådär mycket.. Men om jag känner mig själv och mina tankar kommer ångesten smyga sig på snart. Om jag inte hittar någon väg att börja fundera på, ÅTMINSTONE.

Jag vet vad jag vill en bit frammåt i livet i alla fall. Flytta hemmifrån, starta ett eget liv på mina egna ben. Klart, vem vill inte det? Hur som haver.. jag har väl alltid vart en sån som tar det mesta som det kommer. Kan faktiskt vara skönt att inte alltid ha en klockren väg utstakad framför än. Lite svängrum. (Kanske svamlar jag, kanske inte.) Nu ska jag i alla fall sluta.

du och jag


HUR kan jag ha glömt att nämna min absoult dunderfina studentpresent av min sötaste Dadda? Hur som haver, jag ska aldrig ta av mig den.


att blunda och ducka hjälper inte nu


Nu har alla kommit hem från Hultsfred. Ändå har jag inte ens en minimal ångest över att jag faktiskt inte åkte. Även om jag just nu sitter med damm i alla vrår av min kropp och städar gärnet. Har packat ihop alla studentprylar som har skräpat lite här och var. Nallar, kort och plastglas med hattar. Funderar på vad jag ska göra med min stackars mössa.. den har sett bättre dagar. Som tiden innan studenten. Men det är väl så det ska vara antar jag.



Jag har även hängt undan min underbara studentklänning i väntan på bröllopet. Har på känn att jag antagligen inte kommer kunna hålla mig från att använda den åtminstone EN gång innan. Det är ju så förbaskat långt till augusti.

Hur som haver, nu måste jag återgå till mitt damm. Puss på er.

inneboende


Jag har inte riktigt vart kontaktbar den senaste veckan, mestadels pågrund av att jag inte har bott ensam trots det att min far åkt till gotland och tagit sin flickvän med sig.
Nej, jag har vaknat varje morgon med någon tätt intill. Jag har lagat mat med någon, varje dag. Jag har smakat på livet med honom. Och när jag faktiskt sitter ensam i min säng för första gången på.. väldigt många dagar. Jag känner hur tomt det är. Jag kan liksom ta på känslan.

Jag gillar det inte..

något minne ska man ha


Har fördrivit tiden med att försöka lista ut vilket företag det var som fotograferade studentfotona. Eftersom att klassen inte var fullständig under vårat riktigt klassfoto, kunde det vara roligt att ha. Men eftersom att yours truly var kalasfull just då och inte har något minne av vad dom sa, så sitter jag här nu. Mailar omkring och annat.

tredje gången gillt


Jag har en såndär grubblande känsla i magen. Den är obehaglig och jag gillar den inte. Kanske borde äta för att dränka den men jag har ingen riktig aptit. Ska ta mig in till stan om någon halvtimma och få hem mina skor. Har ingen större lust att gå på stan idag heller.. i alla fall inte nu.

Dadda ringde om Monaco idag. Jag hoppas att den tiden inte går över den andra, jag vill verkligen åka. Ska gå och rota upp lappen nu, se om jag hittar den på det andra försöket.

älskade sommar


VÄRMESLAG! Och jag är ganska nöjd ändå. Var inne i stan en sväng idag, tänkte kolla upp Smaka på Stockholm innan dom bommar igen för i sommar. Men det blev en tur tvärs igenom bara, både jag och mitt sällskap dog av den kvävande värmen och gick iväg på egna äventyr istället.

Nu är jag ensam hemma i en vecka. Sitter fortfarande och velar lite fint över vare sig jag ska till Hultsfred eller inte. Jag har ju råd nu, och sällskap om det vore så, men jag velar över frågan om det är värt det. HmHmHM?! I alla fall..

Så här glad var jag på min studentdag!





x

fyfan vad jag är bra?


Ja, nu har jag tagit studenten. Orkar tyvärr inte dra en resmué nu, är fortfarande ganska slagen. Sitter hos min mor, har haft en sen mottagning. Jävligt att jag inte bara hade en med alla, men vad gör man inte när det inte fungerar? SÅ, i alla fall. Imorgon ska jag gå och spendera mina presentkort. På skor, såklart. Och min kära pojkvän kommer att få sitta utanför många provrum och bedömma mina eventuella klädköp. Men han brukar inte klaga. (Tack!)

studentångest


Okej, jag kan inte komma över det! Imorgon är den sista dagen med allt man är van vid. Efter det här kommer jag aldrig behöva oroa mig för att komma in i en ny klass igen, aldrig vandra runt i korridorerna som en och annan zombie samtidigt som jag hatar allt och alla som ens har mage att titta åt mitt håll. Samtidigt som det här skrämmer skiten ur mig, så pirrar det sådär mysigt i magen. Det jobbiga pirret har inte kommit än, det lämnar vi till imorgon när jag säkerligen kommer kräkas upp frukosten på tunnelbanan på väg till champangefrukosten. Grattis till mig.

En sak är säker, imorgon ska bli den bästa dagen. Av vad vet jag inte, kanske bara rent allmänt. Jag ska skratta, skrika och gråta tills jag inte vet vad jag heter. (Kanske någon annan benämning saknas innan där, men jag tror alla vet vad den är i alla fall.)

no shit?


Åh herrejävlar. Jag tar studenten imorgon. På riktigt? Verkar inte bättre än så. Idag handlade vi det sista till mottagningen. Och snart ska jag utsätta mitt hår för inpackningar och annat roligt. Jag börjar bli lite nervös.. lite lite granna. Feber heter det.

På tal om feber så är jag relativt frisk. Relativt. Bättre än inget i alla fall. Ska gå och få ett psykbryt nu. Puss.

i'm a bad girl


Okej, jag är sämst på att uppdatera ibland. Som nu. Det enda jag egentligen gör är att glida omkring. Igår var jag hos Dadda och myste. Jag hoppas du kommer på min mottagning.. det gör jag verkligen!





Idag annars, tar hand om mig själv bäst jag kan. För självklart, ingen annan än jag, två dagar innan min egen student, klarar av att gå och bli FÖRKYLD. I det här vädret dessutom. Fuck me. Sideways trice. Men men. Har huvudvärk, orkar inte uppdatera mer.

(Hoppas på Hultsfred iår igen. Inte långt kvar, en vecka men allt kan hända även när det bara är frågan om dagar. Enda negativa om jag åker dit blir att vara utan S. Gissa vem som kommer längta ihjäl sig? Uhrg, vilken toffel jag är. Nu ska jag gå och pussa på honom bara för det.)

håller tummar och tår


UÄH. Smälter bort så fort jag sätter foten utanför dörren. Inte för att det är så mycket svalare inomhus, men still.. JAG KLAGAR INTE. Hoppas bara på att det här vädret håller i sig minst en vecka i alla fall. Jag vägrar ha något sämre väder än detta på min student. (Peppar peppar ta i trä).

Idag har jag köpt en klänning! Inte vilken som helst heller, utan ACNE klänningen jag har trånat efter så länge. Mums vad den är fin. Finfinfinfinfin. Så snart får jag ha på mig den också.. bara 4 dagar kvar.
Förövrigt har jag världens bästa pojkvän.
Någon gång nu snart ska ett kort på klänningen komma upp också.. snart. När jag orkar.

På tal om inget.. jag vill åka till Hultsfred! Ett litet yttedilemma. Jag har inga pengar what so ever. Inga alls. Suck. Men, hoppet är inte uppgivet ännu gott folk! Så, håll tummarna och tårna för mig. Puss på er smultron!

RSS 2.0