leaving me stranded


Ont ont ont i magen. Mår mestadels dåligt. Känner hur aptiten sakta rinner ur mig. Inte bra. Hur hände det? Jag som älskar att äta så mycket. Hittade massa gammalt igår, smycken osv. Saker jag letat efter för länge. Saker som jag har lagt på så himla bra ställen för tillfället, som visat sig vara exakt det stället jag inte letar på. Verkligen bra ställe, grattis till mig. Ska gå och packa ihop min väska. Möta Josefine. Antagligen blåsa bort på vägen vad det ser ut som på trädkronorna utanför fönstret.



x


so give me reason to prove me wrong


Nana time. Rummet ser ut som skit men det är work in progress. Imorgon blir det ingen tid över. Förhoppningsvis slutar kvällen inte i någon plutande underläpp och sorgsna ögon. Man kan ju alltid hoppas.





x


you've got nothing on me

 

Nu har jag grävt ur den andra garderoben även. Har fasat inför det länge. Låg sjukligt mycket skit där inne. Nu däremot är den urrensad och klar för att fyllas med ny skit. Förhoppningsvis kommer det ännu lite mer skit in i min garderob imorgon. För vad tröstar mer när man är ledsen och nere än kläder? Nothing. Hur som haver. Ska fortsätta med min sysselsättning nu, så att jag slipper ha ont i magen. Puss.



x


making love so faul


Woa. Idag har jag gjort lite nytta för mig själv och tvättat, lagat mat och bokat englandresan. Så jag kommer äntligen iväg. Imorgon blir det till att springa av sig på stan för att sedan jobba och därefter ta mig till den sista KAOS för året. Buh.

Men jag behöver fortfarande hjälp. Ska jag klippa av mig håret eller inte? Jag hatar mellanlängderna när det växer ut, det matar på mitt tvivel om jag ska göra det eller inte.



x


the time is forever


Jahajaja. Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Höll mig lite sysselsatt med att riva ur min garderob något fullständigt. Så nu är det kläder överallt. Annars så har jag haft konstant ont i magen sedan jag vaknade och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Varför har jag det? Bara dumt. Så som sagt så har jag försökt hålla mig sysselsatt med olika saker. Som att jag har gått igenom mappar med foton och musik från 2005 och rensat till vansinne. Men nu när jag sitter ner och faktiskt gör ingenting får jag ont i magen igen. Det kommer och går. Och jag är fruktansvärt irriterad på mig själv.

(Förövrigt funderar jag på att klippa mig kort. Men jag vet inte om jag vågar. Jag vet med andra ord inte om jag faktiskt passar i det? Så hey, HJÄLP MIG. Tänk bort er luggen, den svarta färgen och det faktum att det är spikrakt så har ni mig i mitt naturliga korta hår. Vad tycker ni? Should I do it?)




x

 


trouble in paradise


Punkt. Fuck it. Fuckfuckfuckfuck. Kan förtsätta i några rader med samma ord. Men det är fortfarande bara FUCK.


x


i hope that you see that..


Moa det här är löjligt. Kom hem for crying out loud! Stockholm kanske klarar sig utan dig men fan inte jag. Abstinensen börjar kännas i fingrarna! Hmpf...





x

i'm already gone


Idag har jag hängt på en frisörsalong ute på Lidingö, ätit kakor, druckit saft och snurrat mig illamående på stolar. Innan det lunch, efter det middag. Det var allt intressant jag hade att säga om dagen. Det har vart soligt också. Och jag har kommit i klimakteriet. Grinig som en kärringjävel och värmeattacker. Eller så börjar jag bara bli sjuk. Could be. En bitterfitta med baciller. Fantastiskt. Borde sova nu. Ska till POPaganda imorgon. Bara för att ha något att göra. Nighty.


x

oh, can't you see?





x

rubrik


Somnade på soffan. Har fruktansvärt ont i axeln av att ha sovit i samma obekväma ställning hela natten. Är fortfarande stel. Nästan löjligt. Har spenderat de senaste dagarna med att mata ut svar på jobbansökningar, så mycket att jag uppenbarligen i ett mail missade att bifoga mitt CV. Grattis till mig. Ska fortsätta med den sysselsättningen. Sen ska jag nog börja röja undan lite. Så har jag något att göra.

(...)

x

the brightest star of heaven


Jag fattar inte vad jag gör uppe. Har vart trött sen jag kom hem. Dags att slå av filmen och glida ner mellan lakanen. Drömma om små dumma saker som kan få livet att lysas upp. Dom som i verkliga livet faktiskt kanske inte ens händer.


x

you thought you where dear to me


Svart weekday klänning med röda klackar. Matchande nya underkläder utan baktanke. Strumpbyxor som togs av. Fyllemat innan utgången. Trängsel i trappan. Besvikelse över en saknad närvaro. Plutande underläppar. Bekanta ansikten. Fel bekanta ansikten. Soffsittande efter trappsittande. Snabbhäng med Iceman. Blåsor. Gammal skolvän. Lycka viskande i örat. Leende. Fylleträngsel. Trötthet. Byte av skor. Hemgång. Hemkommen.





x

that was unexpected




Kom till samma gamla ställe igår. Man kan inte vara där för mycket. Och man måste passa på nu innan dom stänger igen för hösten. Ikväll blir det samma visa.

.. Men usch. Det här är bara smörja. Verkligen bara smörja, svart på vitt. Usch. Jag lägger ner verksamheten.


x

status update


Jag mår skit. Ingen människa kan vara gjord för att gå upp fyra på morgonen. Det visade min kropp i alla fall fint att den INTE gillade. Mådde skit, rent ut sagt, med kallsvettningar och illamåendet som stod mig i halsen. Men jag tog mig iväg, och efter två hetsätna smörgåsar och en hel brämhults så mådde jag bättre. Långsam i huvudet, men bättre. Men det var värt det, morgonen sådär tidigt så att människorna inte riktigt har hunnit upp än är så fantastiskt. Och jag älskade att komma till jobbet innan alla andra. Ingen social blomma idag inte. Ringde och väckte en liten tös i sin slumber på vägen till tåget.

Förövrigt så tycker jag att du är så tragisk att jag inte kan låta bli att varken skratta eller tycka lite synd om dig. Nej, scratch that last one. Jag tycker inte synd om dig, jag skrattar bara åt dig. Puss!


x

your life trips along


Ska sova snart igen. Lika bra. Kanske kan få sova en drömlös natt inatt och vakna utan ett mosigt uppsvullet ansikte.

Igår släppte jag fram det, jag stannade upp för att låta allt jag flyr ifrån få komma ikapp för en sekund eller två. Och jag rasar, mot den kalla nattsvarta asfalten, hårt och skoningslöst. Samma visa varje gång, så öppnar man kranen och låter allt flöda vilt, innan man skruvar igen den hårt igen, bara för att resa sig upp och börja fly än en gång. Jag kommer väl komma mig själv till sans förr eller senare och bara låta det finnas bland skuggorna i mitt inre mest hela tiden. Men just nu, fungerar det här för mig. Frågan om det någonsin kommer sluta fungera för mig.



 

x

you got to fight just to make it through


Trött. Det är det jag är, bara sjukligt trött. Vaknade för en timma sen ungefär, så det tycker jag säger ganska mycket. Och jag har inget att säga. Allt sitter fast i huvudet med hubbabubba och hur mycket jag än sliter och drar är det som att orden bara sitter hårdare. Jag orkar inte just nu. Fuck it.


x

just a hundred love affairs ago





Jag vill bort. Och så fort ett av dom där mailen trillar ner i inkorgen blir jag sådär varm i kroppen och lite dimmig i huvudet. Så jag ska ta och göra slag i saken och faktiskt komma iväg dit bort. Innan en av alla jobbansökningar jag har langat ut faktiskt ger något tillbaka. Muh.


x

i never dreamed that i'd meet somebody like you


Jag hatar det här. Jag hatar att jag sitter på vippen att börja storböla som ett litet barn bara jag hör hans röst. Det ska inte vara så, jag ska inte sakna den jäveln så mycket som jag gör ibland. Som nu. Det slår mig som en tsunami våg och jag har ingen chans. Jag sveps med och hoppas att landa mjukt. Det är ett och ett halvt år sedan nu, och jag borde verkligen bara ta bort allt. Men det vill jag helst inte. Jag vill ha kvar honom i den lilla vrån som jag aldrig, aldrig kommer städa ur.


x

alright, fine





Jag saknar det här. Redan. Sommaren lider mot sitt slut och även om jag på ett sätt verkligen gillar hösten så vet man att efter det kommer vintern. Och den är inte att leka med. Usch. (Dads, RING MIG)


x

you really think that will work?


Ja jag försökte. Jag försökte verkligen. Vad är det för fel på mig? Och nu känner jag mig ännu sämre. Verkligen ännu sämre. Har vart lite mycket i mig själv. Idag har jag spenderat lite väl mycket tid på badrumsgolvet. Blaha. Tänker på Dads som är ute och.. ja gu vet vad! Höhö. Jag ska dra filten över huvudet nu och hoppas på att jag får behålla middagen.


x

imagine how it would be like to say yes





x

i actually am okay





En fin bild från i måndags. Förutom att det ser ut som om D drömmer sig bort till andra platser. Som imorgon kanske. Hihi.


x

your one and only


Jaha, tydligen ska jag på Moby konserten imorgon. Öhm, jag vet inte riktigt hur det kommer sig. Men det gör det. Hade en väldigt bra tisdag igår med en halvt sömndrucken tjej på ena sidan och en rastlös en på andra. Nu sitter jag däremot i solen och skriver så det blir något fruktansvärt varmt.

(Your email lights up my day. You light up my day).

x

i shall search for you


Kaos som vanligt igår. Börjar kännas som en vana, en trevlig vana dock. Ofrivilligt stapplade jag efter halva kvällen runt på svarta klackar, vilket inte heller var helt fel för jag kände mig lite attraktiv då. Sprang in i min snyggaste vän från högstadiet, som jag inte sett på fyra långa år. Hon var lika lång och lika snygg fortfarande, även lika älskvärd. En annan snygging som florerade runt trappan försvann när man faktiskt letade. Och den enda karl man faktiskt ville prata med var upptagen med annat. Som att vända skivor. Ett stycke expojkvän jag inte sett på länge struttade även in. Kom och gick utan vidare intresse. Det var det för kvällen. Bye folks.


x

i'm waiting for something





x

how will this play out?


UÄ, Josefine har gjort så att jag måste gå naken ikväll! Skämt å sido, hon glömde klänningen jag hade tänkt låna av henne i min klädångest. Men efter ett sms så fick jag bita i det sura äpplet och rota fram något vettigt till ikväll. Känner mig fortfarande som en uppblåst korv, men det får väl bli bra ändå. Efter några öl verkar vissa inte se skillnad på en uppblåsbar barbara och en levande tjej så. 

x
 

i will never dare you to ask me such a thing


Ikväll blire kaos! Vädret suger däremot, men vad gör det. Var det inte vi som växte upp med frasen; Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och på tal om kläder så har jag inga alls. Fast mitt sår på läppen börjar läka. Det gör inte lika ont längre. Jag kan säkert kamoflera det med lite blodrött läppstift. Men med vad ska jag kamoflera det faktum att jag känner mig som en uppblåst valross i? Argh. Crap också, nu råkade jag dra till en flagna på läppen så nu svider det. Fantastiskt.





x

you're using again, like a true addict


Uttråkad. Något helt otroligt frenetiskt uttråkad. Det händer ingenting. Och jag vet, jag gnäller aldrig över det för jag tycker att man får skapa sina egna tillfällen. Man får göra något för sig själv för man kan inte sitta och vänta på att något ska trilla ner i knät på en. Men allt jag kan göra just nu, är att vänta och göra den bästa av situationen jag sitter i just nu. Men så här på kvällskvisten.. eller nattkvisten kanske man ska säga, så finns det inte mycket att göra. Matar mig själv med sockerkick efter sockerkick samtidigt som jag maratonkikar på CSI. Det ända vettiga på tv vid den här timmen. Imorgon ska jag skapa mitt tillfälle att ha lite kul i alla fall. Med en såndär socker söt asiat. Oaoaoa! (edit, felstavning så nu är det tillfixat!)

x

it seems like forever


Ehm.. jag har ingenting att säga. Jag är sugen på chips. Vill laga någon rolig middag ikväll. Imorgon blire fest! Någon som vill mysa med mig ikväll?


(Psst, här är min snygga vän, höhö.)




x

on that rainy night, you loved me


Det börjar ljusna utanför fönstret. Vinden kastar grenarna mot varandra, piskande, som om dom slogs för att överleva. Dom gråa molnen drar hastigt över den alltmer babyblåa himlen. Tanken som drar över den sömnlängtande hjärnan är lika svart som natten, den som nu bleknar bakom dom gråa tussarna som dansar fram. Vinden tar ett hårdare tag om fasaden, fönsterrutorna börjar skallra i sina ramar. Tänk om, tänk om. Ingen skulle få veta. Ingen skulle få ana. Det gråa börjar samla sig i tjocka sjok över himlen. Regnet är väntat. Varenda blad, blomma och insekt har förberett sig. Liksom tårarna som lika tyst som dom första regndropparna faller mot marken. Dom bryter fram mer aggresivt, skapar sig fåror i färgen på fasaden, jorden i backen och kindernas persikolena hud. Dom tar sig fram för att falla ner och skapa pölar. Pölar av sorg och vanmakt. Svarta brunnar ner i en avgrund lika kall som bottenlös. Skillnaden med dom två olika pölarna som skapades är att dom på utsidan av väggarna, dom under den bara himlen, dom kommer torka. Dom kommer sugas upp och dunsta bort allteftersom att det ljusnar och solen kikar fram bakom det gråa. Men vad det gäller dom på insidan, i skydd av blåst och rusk, dom kommer vara kvar. I den själen som suktar efter lite ljus, lite värme.

x

you left a hole where my heart should be


AH! Kan jag lägga av att frenetiskt trycka på uppdateringsknappen? Helvete. Nu tryckte jag på den igen. Och inte händer det någonting uppe i kanten på facefuck heller. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Jo tack.


x

when good times come i vanish


Helt plötsligt satt jag och samtalade med tre personer som jag inte pratat eller träffat på länge. Två av dom blev jag riktigt glad över att höra av, den tredje var väl egentligen sak samma. En av dom två jag faktiskt blev glad över att höra av ska jag tillåmed se till att träffa snart. Vi bokade in tacokväll i hans nya hem. Inte helt fel. Vad jag minns så trivdes jag i hans sällskap. Även om jag på den gamla "goda" tiden var extremt blyg och tystlåten. Nästan sjukligt. Men förhoppningsvis har jag bättrat mig, klättrat upp lite mer ur den hålan. Man kan ju hoppas i alla fall. Och jag gör mitt bästa, det har jag gjort ända sen jag insåg hur plågsamt jobbigt det var att leva så. Jag som nu älskar att träffa nya människor. Undrar om folk kan förstå att jag var den som praktiskt taget gömde mig bakom folk när det kom någon främmande? Jag har inte brytt mig om att fråga. Nu gäspade jag så att en tår klämdes fram. Just so you know.



 

x

so won’t you tell me where the road will end




Ett och ett halvt år sen. En av dom finare bilderna, ska bespara era ögon från dom andra.


x

it's such a tired game, will it ever stop?





breath - breaking benjamin
liar and a thief - billie the vision & the dancers
walk away - the kooks
all i have - tiger lou
there she goes - babyshambles
memory loss - adiam dymott
tonight - lykke li
functions - tiger lou
you'd better watch out, cause i like you - billie the vision & the dancers
girls like me - sophia somajo


x

her kiss is sweeter than a cherrypie


När man får en svimattack inne på tunnelbanan så är man nog inte helt och hållet frisk. Crap. Jag orkar och vill verkligen inte bli sjuk. Så på vägen hem tyckte jag synd om mig själv och köpte lite lösgodis. Händer inte så ofta och det är ändå lördag så vad är inte bättre än lite lördagsgodis? Fast nu efter fyra bitar mår jag egentligen bara illa. Den som spar han har?


x

i must say that i worry for our love in this cold war





x

and i know pablo that you're lying to me


Well, jag har inte mycket att säga. Har hänt mycket och lite. Ingenting som egentligen spelar någon roll. Börjar bli lite ledsen över att sommaren börjar lida mot sitt slut. Får lite antiklimax över det faktum att jag just nu sitter och pratar med någon som är sådär bubblande kär, och för det faktum att jag inte ens är inärheten. Är lite mer irriterad på mig själv för att jag sitter och längtar efter någon som bor för långt bort för att det ska vara vettigt. Är mer irriterad för att jag inte riktigt fattar varför jag saknar den här personen. Jag tänker helt enkelt lite väl mycket just nu för att det ska vara vettigt. Bara en sådan kväll. Ska däremot ta och slå på lite serier och inte tänka alls. Lite bättre då.


x

hello shexy





Weoweoweo. Jag får fnissa och giggla som en liten tjej. För det är exakt det jag är! Bubbeldricka i maaaagen. (Hur är det meningen att jag ska kunna äta med det i magen då?).


x

years ago


Herrejävlar. Är så trött att jag stupar snart. Klockan är halv nio? Hm. Ska nog borsta tänderna, tvätta fejjan och slå på lite serier. Kommer väl snarka innan introt men vem bryr sig? NI HAR INTE VART UPPE SEN HALV SEX!


x

my baby takes the morning train





Även om jag var relativt otaggad inför måndagens bravader så var det lätt värt. Hade hur kul som helst, även om trion var halft splittrad hela tiden. Men vi hade kul tillsammans, som vanligt. Dagen efter tog jag mig en promenad hem till min D för lite lätt bakismys. För inte är det kul att vakna vid sjusnåret av att någon borrar i huvudet på mig. Vem i sitt rätta sinne börjar banka spik vid den tiden? Dessutom höll idioten på några timmar, med jämna mellanrum. Anyhoo. Hon fick mig att kika förbi en gemensam väns jobb för att hämta en efterlämnad accessoar, vilket gjorde att jag råkade fastna i någon timme eller två. Men jag fick trevligt sällskap, mat och kaffe på det. Perfekt. Dessutom lite skydd mot skyfallet som smög sig på. Annars hade jag fått leka wet t-shirt contest med mig själv. Inte så roligt som det låter kanske.
Blablablabal. Idag har jag jobbat och jag är slutkörd. Skippade alla raster för att få sluta tidigare. Värt. Kunde ändå inte äta med min mage. Bubbelbubbel, fånleeende.


x

what are you?


SCORE säger jag bara!


x

woppah!





Nu har jag vart och snattat bilder hos Moa. För det fick hon låna lite Vänner tills hon hittar egna. Så här glad var jag på henne när jag och Ola fick för oss och bada när midsommarafton led mot sitt slut. Men jag bangade ur att bada mer än så här, jag hade trots allt redan blött ner mina underkläder en gång i genom just badning den natten. Så jag gick troslös. Kul grej. Inget jag rekommenderar. Alls.


x

what about a lovestory in the sun?





x

you taste so good


Filmen är slut, dags att ta en dusch och försöka tränga ut bullret som byggarbetarna på baksidan framkallar med sina maskiner. Turligen för mig verkar dom inte spränga mer idag. I och för sig ska jag ta mig ut ifrån lägenheten snart och upp för backen, då slipper jag nog det här oljudet.
Ska kila nu så att jag kommer iväg någon gång. Jag hatar dock backen upp. Backar är inte min grej. Dom äter bakade sötsaker på tvn. Jag vill också ha.


x

this is not happening


Sådär. Jag ska nog sova nu. Sova sova säng säng säng. Eller sova soffa. Antagligen. Somna till HIMYM. Låter trevligt.

x

they say that pictures says a thousand words




Haha, förlåt Moa men den här bilden är så fruktansvärt klockren. Två mongos på resa. Jag älskar den.


x

you can't hold your head so just stay in bed


Har mina bara fötter mot mattan. Borrar in tårna i det mjuka. Ansiktet är upplyst av datorskärmen där dom svarta som myrorna till bokstäver tar över det vita. Huvudet som ett tomt skal av ingenting. Hör en dum kommentar. Irritationen växer som en blåsfisk innuti mig. Snart imploderar jag. Fast först exploderar jag säkerligen på någon stackars sate som inte förtjänar det. Som bara halkade i någon konversation om ingenting. Så egentligen borde jag hålla mig borta från folk. Men inte. Imorgon blir det picknick och utgång. Ska bli strålande väder, och det ska avnjutas med sånna man tycker om i gräset någonstans. Jag får helt enkelt ta och vända på mitt pannkaka till humör. Till den ljusare sidan.

x

you're just a dweeb. a stupid dweeb.


Okej. Jag börjar bli helt rabiat tokig på teknik. Ingenting fungerar. Ett jävla helvete är det. Och inte känner jag för att göra ett piss ikväll heller. Dåligt dåligt dåligt humör. Vet inte exakt när det började, men kanske imorgon. Jag har inte det bästa morgonhumöret, och jag tror inte heller att det blir bättre nuförtiden när jag redan är på allmänt dåligt humör. Så det är få, väldigt få, som inte retar gallfeber på mig just nu, genom minsta lilla. Och min irritation mot människor i allmänhet är nog inte befogad heller.. eller.. jo kanske. Ska gå och dö nu. Låt mig vara.





x

woppah!


HAHA, pappa kom precis insmygande med en ny gitarr tigg guitar hero. När jag frågade vad han pysslade med hyssjade han och viskade att jag skulle hålla käften. Så att inte flickvännen hörde. HAHA. Åh så roligt. Fast han blev väl inte lika road av att jag skrev ner det här som jag är. Men sen när brydde jag mig om det? Nej, dags att springa. Bo-ja!


x

so come to me on saturday or sunday


"Hoho! Heroine ikväll! Oaoaoa!"

Det smset fick jag nyligen av en småtaggad liten tös. Lite taggad ja, eller vad säger ni? Hur som helst så borde jag nog dra på mig partystassen och göra mig redo. Jag borde. Som sagt, mycket jag borde göra )och inte) som jag inte lägger vidare mycket eftertanke i. Hur som haver. Jag ska ta min fina nya väska på en runda rumba. Eller.. något liknande.


x

see, i'm not in a bad mood!




(man måste äälska pixlar)


x

you should really try this


Jag har ingenting att säga just nu. Så jag väljer att hålla käften.

x

sacrifice yourself and let me have what's left


Jag har suttit lite insöad idag. Igår var det som om en bomb sprängdes i min minnesbank. Mycket av det jag sorterat och vackert stoppat i organiserade lådor revs ohejdat upp och jag sattes mitt i ett inferno av gamla bilder och känslor. Från flera år tillbaka, saker jag trodde att jag faktiskt inte hade upplevt längre. Bara för att minnena hade dammat igen för länge sedan. Men ansiktena tillhör inte samma människor som jag kände då. Det var år sedan vi var små. Vi är fortfarande inte stora, men vi är större. Vi är inte lika naiva längre, världen går inte i endast ljusa nyanser. Dom flesta av oss vet hur det är när livet sviktar under oss, golvet försvinner och när man inte har något att stå på längre. Förhoppningsvis vet man också hur bra livet kan vara. Rosa sidenband lindat runt varenda liten handling och ord. Det formar oss, det karvar oss till något nytt. Så det jag kände igen igår var egentligen bara ansikten. Vad som är bakom vet jag inte längre, om jag ens visste det då.

x

baby baby baby





Idag fyller den här tösamajan år. 22 stora år. Och jag är (som vanligt) inte där för att kunna stå utanför dörren 7 på morgonen med blommor och kärlek. Men man får ta det som det är. Det skickas med tanken så mycket som det bara går. Jag ska försöka pallra mig ner igen snart, om du vill ha mig där? Saknar dig min fina.


x

why are you doing this, anyway?


Ja. Ingen vettig dag idag alls. Har vältrat mig i sängen, ätit en massa choklad och.. ja vältrat mig helt enkelt. I mitt egna miserabla tillstånd. Men ja. Igår hände mycket, men ändå inget alls. Ehm, ska fortsätta mitt tidsfördriv för dagen, alltså att nöta serier i mängder.


x

today, nothing is what it seems





x

and i will never learn from this


Nu har jag börjat fylla min kalender. Min nya fina kalender jag råkade få nerslängd i påsen när jag egentligen bara köpte en klänning. Men man säger väl aldrig nej till gratis? Hur som helst. Vaknade sent av massa sms som trillade in och pep i örat på mig. Nu borde jag egentligen hoppa in i duschen och börja röja lite innan mitt lilla yrväder till vän kommer. Hon har redan hunnit skicka alldeles för många terrorsms till mig. Hur som haver. Jag är lite mosig i huvudet just nu. Vet inte riktigt vad som kommer ut, eller in heller för den delen. Dags för sådant som kallas kläder. Blä.


x

he said friday i'm in love, i said me too


Jag saknar. Bara saknar. Jag har dessutom ont i rumpan för att jag sitter på min tvättkorg, bara för att jag inte orkar hämta en stol och den som står här är belamrad med nytvättade kläder som jag inte heller orkar flytta på. Så, jag sitter halvt nersjunken på skitiga kläder och får blodstopp i låren. Sköönt. Imorgon är det fullrulle. Då kanske jag kan sluta tänka lite igen. Vore nog det bästa för min hälsa just nu.  

Och förresten. Dom där mailen makes my days. What to do when they're gone? Åka dit! Nu blev jag glad i magen!





x

RSS 2.0