i'm running out of air, and it's not fair


Förmiddagen spenderades med att för första gången i år armbåga sig fram i mellandagsrean. Hade lust att ta livet av mig efter att ha gått igenom den första butiken. Notera då att vi bara gick igenom den butiken, som en genväg. Fick dock med mig ett par nyårs skor hem, mycket mycket fina. Och nu har jag ett par röda skor i samlingen. Kände att jag saknade det. Och med tre par nya skor på mindre än en månad så känner jag att jag måste hejda mig själv.


x

love hurt sometimes when you do it right




(så här glad var jag när du var här. bo inte så långt bort dumma tös!)

x

monkey on my back


jamen gå och dö! dödödödödödö. låt mig bara vara för i helvete! AH!

second chances they don't ever matter
people never change
once a whore you're nothing more
i'm sorry, that'll never change.

x

well i refuse


5 januari. Det skrev jag egentligen bara för att jag ska ha koll på när min käre vän kommer hem från Kina. Känns som om det är många som har sitt avresedatum imorgon? Okej, jag ska sluta. Julen är över och jag har jobbat mig igenom dom senaste dagarna. Sjukligt skön stämmning. Igår blev det dessutom lite öl på ankan efteråt, vilket resulterade i hemgång vid stängning och skedandes i sängen.

På senaste har jag vart på något dåligt humör. Inte konstigt, julen är inte min tidpunkt bara. Plus att de senaste händelserna kanske inte fått mig på bättre humör heller.

Och okej så här; julen är inte till för mig. Press, stress och det faktum att man måste umgås vare sig man känner för det eller inte. Vissa gillare, inte jag. Så låt det vara så.

Just idag var droppen. Jag förvandlades till den bitterfittan som annars bara syns ibland med roliga kommentarer. Jag dillar om att det kommer vara lätt att lämna allt det här, även om jag innerst inne vet hur hårt det kommer vara, eftersom att besvikelse efter besvikelse tär på en. Josefin tog fint ner mig på jorden igen, så gott hon kunde. Så kan det gå. Jag är dock fortfarande bitter. Så jag ska gå och hämta lite mat, bädda ner mig och kväva mig.


x

by the way


Gullig?!

x


let's hope it's a good one


Så, julafton. Och inget gråtande bakom stängda dörrar. För nu när jag varken fattat att det är jul, haft julkänsla elikamed noll och fyllt tankarna med annat har jag inte kunnat bygga upp någon förhoppning om att den, det här året, kommer bli bra. Så jag tog allt som det kom. Det bästa var dock att kramas med min moster och pussa på hennes fina lilla dotter. Därifrån fick jag även en av de bästa julklapparna. En guide. Sug på den ni! Jag har den vid sängkanten där mina mest tummade böcker trängs. Den ska också bli tummad på, tills den trillar sönder. Förhoppningsvis trillar den sönder i det landet som den handlar om. Inom en mycket snar framtid.


x

why should i care?


God jul och ho ho ho. Tomten kommer till dom snälla barnen, men säkerligen till dom som har vart små råttskitar också. Jag vet inte i hur många av mina inlägg jag har dillat om vänner. Men dom slutar aldrig förvåna mig, både positivt OCH negativt. Att vissa bara stampar och spottar rakt, medan andra höjer till skyarna för att sedan abrupt ta ner en igen. Jag orkar inte ta ett till långt argumenterande inlägg om samma skit. Känns som om jag predikar ur en bok som ständigt står uppslagen och utnött i huvudet.

För att avsluta detta helt meningslösa och ganska tragiska inlägg, säger jag väl god jul. Hur mycket jag än avskyr jul så finns det ljusglimtar. Plus, att det mesta blir faktiskt vad man gör det till. SÅ, godnatt, och GOD FÖRBANNAD JUL säger jag från min sängkant.





x

get out of my head


Jaha, dan före dopparedan. Kul grej. Eller inte. Nej. (Negativt här igen). Hur som helst, ska lyfta upp mitt humör litegranna och kika på skor. Kanske något par som får följa med mig hem också. Satte precis på mig armbandet jag fick av Emma, som jag förövrigt har på mig nästan varje dag (saknar dig så himlarns), och ska bara blåsa håret innan jag kutar ut i vinterlandet. Alltså höstvädret, när man pratar vinter i sverige.

Ikväll är det lilla julafton. Så som det alltid har vart för mig dagen innan. Imorgon ska jag flänga lika mycket som jag gjort alla andra år, även om jag strängt svor att jag skulle stanna på ett och samma ställe iår. Men har man en moster från andra sidan jordklotet som för en gångs skull är hemma i det avlånga landet kan jag vika mig och offra min lugna jul.


x

you where always afraid of a change


Det bästa idag var att prata skit med Karin, att komma hem till världens sötaste julkort från Emma. Min juldeprission har inte riktigt slagit mig lika hårt som andra år, kanske för att jag inte insett hur fort dagarna har gått. Det har hänt så mycket det här året, mer än vad jag tänker på egentligen. Men när man ser tillbaka på året så här intill jul och nyår så inser man att mer än vad man tror faktiskt inte är som det brukade. Samtidigt som vissa saker aldrig förändras.


x

i don't want anything for christmas. not even you.





x

let go of my hand


Jag hatar människor. Nej så hemskt är det väl inte, men ibland gör jag det. Som nu, i julrushen. Alla som har skjutit upp sitt julklappshandlande till sista sekunden. Som jag. Inkompetenta idioter. Och ja, jag syftar även på mig själv.
Men jag och Karin frossade först i mat, sen i skor. Fick släpa ut varandra halvt gråtandes av ångest. Har dock dom julkapparna som måste vara klara tills i övermorgon klara, så jag behöver inte känna mig alltför dålig.

Och nu snackar jag en massa skit. En massa svammel om ingenting, bara för att det är just det som infinner sig i min tankegång just nu.


x

if it isn't rough it isn't fun





x

your hands are mine to hold


Måste bara säga, jag älskar våra bra stunder. Vart jag än kommer att stå, när, hur och varför spelar ingen roll. Du kommer alltid finnas med mig. I mig.

x

go ahead and kill me


Så sitter man i skiten så att säga. Nej, kanske inte. Två dagar kvar till julafton. Kul. Ledig fram till jul, men som om jag gör något vettigt på min lediga tid ändå? Känner att jag måste få byta jobb nu bara. Som om det inte är något roligt längre. I wonder why. Jag har nog jobbat där för länge. Fyra månader, that's it.

Jobbmöte imorgon också. Om jag inte går och dör i någon rännsten. Hopp, positiv tjej!


x

you want what you can't have


Jag blir så.. slagen. Och jag blir så arg på mig själv för att jag låter det påverka mig så jävligt. Det är ingenting, jag borde bara ta mig i nacken och slå lite vett i mig. Men det kommer aldrig hända, för när någonsin var jag vettig när det gäller sånt?

Jag vill bort. Och nu ser jag min chans. Chansen att komma bort från den här mentaliteten, alla besvikelser. Även om det betyder att lämna det som faktiskt betyder något. Men ibland kanske man måste offra för att få. Få börja om på ny kula. Med ny skit.
Nu däremot ska jag sova. Dra täcket över huvudet och glida in i något parallelt universum och hoppas på rosa moln.


oh girl that's too damn bad.

x

in my chain of broken hearts





x

russian roulett isn't the same without a gun


Jag är hungrig. Kanske ska ta mig lite laxpudding?

Igår fyllde finaste Karin år. Så efter att ha vart på jobbet, fått gå hem efter en och en halv timma, trillat runt på stan som den trasiga människa jag var, åkte jag hem för att hänga på mig något fint. Sen blev det mys med middag och allmänt kackel. Som det lätt blir i ett rum fullt med massa tjejer. Så jag fick huvudvärk och satte mig i ett annat rum ett tag. Kvällen slutade med att jag och Karin kröp ihop i min säng och somnade.

Imorgon måste jag köpa dom sista julklapparna. Orkar inte ens få panik över att det är jul om sex dagar. Eller fem inom några minuter. Julen är över lika fort som den kommer, så jag kanske ska lägga deprissionen åt sidan i år? Kanske.

x

it started out as a feeling


Jag har inte mycket att säga. Inget alls för att vara helt ärlig. Jag är tom innuti. Värken kommer och går, men egentligen vet jag inte ens vart det gör ont. Ingenting är som det ska, ingenting är som det borde. Utåt sett är det helt tvärt om, allt ser ut att vara iordning. Rätta till dina drag så är det ingen som ser någon skillnad. Innåt sett är det kaos. Lindrigt beskrivet. Men det är bara oreda, allt är tyst och tomt.


Jag är en helt fucked up människa. En enkel förklaring, utan krimskrams och krusiduller.

x


that's what you get when you let your heart win


Panik uppstod i mitt huvud idag när jag insåg att det är nio dagar kvar till julafton. Nio? Och såklart, på min sju timmars runda på stan snappade jag bara upp två julklappar. TVÅ. Bad me. Den tredje kommer i och för sig imorgon, hade inte kommit in på lagret idag.

Sen gick jag på bio. Såg den förbannade Twilight det är så mycket väsen om nu förtiden. Och jag förstår väl kanske varför man kan klara av att se den om och om igen. Att man har det begäret. För filmen tillfredställer en inte helt och hållet, så man sitter och hoppas att om man ser den en gång till kanske man blir nöjd sen. Jag är inte nöjd. Jag måste läsa boken. Sen måste jag se uppföljaren. Och läsa den boken. Sen kanske. Kanske.
Knarkade Paramore hela vägen hem sen. Huvudet är helt tjockt med känslor, pirr och moln. Mest gråa moln. Filmen kanske väckte en aning mycket i mig ändå.


 



x


every day, every week


I'm le tired. Ja, faktiskt. Ska gå och sköja av mitt ansikte nu. Har haft en underbar helg, sådär helt lagom innan löningshetsen kommer. Vilket är imorgon.
Igår åkte jag och Josefin till Kista för att julhandla. Det slutade med att vi kulhandlade. Vi handlade alltså bara saker till oss själva. Grattis. På kvällen kom min lilla Malin över och vi myste och promenerade i den kalla decembernatten. Idag, har jag lagat middag till några gamla familjevänner. Fick som present massa exklusiv choklad. SMASKENS? Ja, hallå.. jag är ju tjej?

Hur som haver. Ska sätta i mig lite choklad, tvätta ansiktet och krypa ner i sängen. Gosa med någon som ligger i min säng och väntar.



(På tal om inget. Alla säger samma sak, i stort sätt. Samtidigt kommer jag aldrig ta något steg. Jag kommer aldrig våga utsätta mig för det. Inte nu.)

x


if it takes you forever


Idag har jag lekt frisör och färgat håret på två fina tjejer. Båda blev nöjda, så jag är alltså inte helt tappad bakom en vagn. Hur som helst så är det en ganska radikal förändring på en av dom. Malin. Trott eller ej så tog jag det flickebarnets färgahåret oskuld idag. Bild kommer självfallet, när vi fått våra tröga tummar ur arslet och tagit bilder. Puss så länge.


x

my head are running down a one way road


Hemma. Känner mig helt slut. Början av jobbet var en pärs, visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Hoppades med alla fibrer i min lilla kropp att jag skulle halka och slå mig, men icke. När jag faktiskt höll på att halka tog mina förbaskade reflexer över och jag överlevde. Men kvällen gick förbi ovanligt smärtfritt. Samtalet från jobbet ner i tunnelbanan gjorde inte mitt huvud mycket klarare. Nu är jag fucked up och känner mest för att gå och dö under täcket hela helgen. Eller längre till och med.


Vad ska jag göra va? Jag KAN inte göra någonting. Ingenting. Förutom att vänta, vänta ut allt. Hoppas på det bästa, men vänta mig det värsta. Försöka ta mig samman och hålla ihop. Sätter jag tankarna i arbete slipper jag tänka på det. Det blir bara värre när det väl hinner ikapp. Den där avgrunden i magen öppnar sig och är djupare än innan. Och vad man än försöker stoppa i det, täpps det inte igen. Inte förns det är över. Då man kan börja glömma. Eller bara gå vidare.


x

well, what do you say?


ÄNTLIGEN ska jag få byta in min mobil! Finally slipper jag mitt helvete till mobiltelefon! Det enda jag behöver göra nu är att faktiskt kasta in mobilen till phone house och sedan vänta tålmodigt i.. någon vecka eller två. Sen fan, då blir det en ny mobil. Vilken julklapp. Och inte behöver jag lägga ett öre på det heller. Med andra ord måste jag gå och ladda min tillfälliga telefon, göra mig iordning och pallra mig in till stan.

should i give up or should i just keep chasing pavements




x

i got to do it


Usch. Extrem dåliga dagar på jobbet både idag och igår. Idag slog i och för sig alla priser. Blev ganska förbannad. Nej, nu förskönade jag det hela. Jag blev riktigt otroligt apförbannad. Och det höll i sig, av en anledning som jag vet. Jag vet exakt vad som hade gjort så att jag hade lugnat ner mig lite. Le lite. Men nu var det som det var och jag höll även på att stå på näsan inför någon jag knappt vågade hälsa på. Eller ville hälsa på. Definitions fråga.

Nu svamlar jag goja. Inatt var en tuff sak. Började gräva upp saker jag trodde hade förmultnat för år sedan. Bara för att inse att dom ligger fortfarande kvar, liksom hånflinar åt mig. Ett ärr som aldrig kommer ens börja blekna. Somnade med tomhet i kroppen. Vaknade intill mjuk hud. Vaknade intill min dåtid.


x

never be without you


Hm. Just idag känns det mer som om jag stoppade in pepparkaksdegen i öronen istället för att äta upp den. Fan vad det är apa. Som ni kanske kan gissa mår jag inte riktigt som en prinsessa just nu. Har dock ätit lunch, pratat i telefonen (blir väckt av D som panikringer för att hon har haft en mardröm. Min fina.), gråtit till trasiga personligheter och lindat in mig i mina egna drömmar. Snart måste jag börja ta mig till jobbet. Känns som om det kommer gå bra idag. Ergo: Helvetet kommer komma på besök ikväll. Puss

x
 

you blind me. don't fade away




Jag saknar dom här tiderna. Att prata om dom igår, det var första gångnen vi faktiskt bara pratade om dom bra stunderna. Att vara vakna hela natten, äta frukost i vasaparken med alla kaniner. Gå på stan innan affärerna är öppna för att sedan hamna på skansen med en sjukanmälning i telefonen. Svensson Svensson på tvn med halvsovande människor i soffan. Sova ute i sommarnatten, tillsammans. Inte ett bekymmer i världen och ett krossat hjärta bakom den glada fasaden. Den som gjorde att allt gick så fel som det gjorde. Men minnena finns alltid kvar, tack och lov för det.

x

in lack of anything else


10 saker jag borde göra innan det här året är slut, (men antagligen inte kommer göra) blandat med saker jag vill och med stor säkerhet kommer göra.


1. Få arslet ur vagnen och köpa julklappar, hur mycket jag än avskyr julen.

2. Klippa till min lugg innan jag petar ut ögonen på mig själv.

3. Köpa ett par till skor, eller två par för att vara mer exakt.

4. Rensa ut min garderob.

5. Sätta upp en budget för kommande löner.

6. Skaffa lite ordning. Överallt.

7. Hämta mina resterande saker hos mamma.

8. Äta bättre? (Fuck no.)

9. Boka en resa till i vår. Bort bort bort.

10. Ta mig i kragen och göra något åt saken! Jag blir galen, andra blir galna. Och jag är feg.


x

she's just the best




Vem säger att hon inte är vacker? Ingen.


x

you don't want anything?


Jag har haft ena riktiga bakdagar här hemma. Igår blev det muffinbak med Karin, idag pepparkaksbak med Josefin. Nu dock har jag ont i magen, för mycket det hamnade i våra magar istället för på plåten. Hur som helst. Jag mår allmänt dåligt, hostar och vill bara sova bort min sjukdom. Lite surt är det, för det hade vart trevligt att jobba idag och dra in lite mer pengar inför julen. Men nej, fick inte ens komma in och jobba när dom hörde mitt rossel till prat. Fan.


Nu skrev jag det här för någon timme sen. Ska krypa ner i mitt täcke och titta på film. Med andra ord somna.



 

x


it cost a kiss


Livet suger och världen håller på att förvandlas till ett helvetes hål. Många sviker för nöjes skull, lovar rosa moln och vackra stjärnor men ger inte mer än en kloakrottas avföring. Varför säger man saker, får upp en persons förhoppningar så fruktansvärt för att sedan trycka ner allt och kasta i väggen med huvudet före? Njuter man av det? Hur kan man? Jag blir bara frustrerad. Eller nej, jag blir arg. För när det drabbar dom jag håller närmast hjärtat så svider det lika mycket i mig som i denne.
Just nu har jag för mycket annat som tär på mig. Innifrån. Jag ska titta på stardust och drömma om min prins. Den som bara finns i huvudet. Sen ska jag fundera på det jag såg. Kanske är det något att prova på? I'll need to think about that..



 

x


nu kan du få mig så lätt


Och nu har dom åkt.. Usch. Det känns hemskt i magen. Dessutom har helgens tider slitit på min lilla kropp något fruktansvärt. Natten till fredagen blev det inte mycket sömn. Inte blev det mycket sömn natten till lördag heller, sedan upp alldeles för tidigt för att jobba. Ut och dansa till göteborsmusik efter jobbet intill småtimmarna innan man trillade i sängen för att jobba ännu mer på söndagen. Sen inte göra någonting på söndagen. Bara prata hela natten med min Emma. Om allt och inget, det jobbiga framförallt.

Men även om helgen har tärt på mig har den vart värd varenda minut. Det har funnits dom höjdpunkterna jag knappt har kunnat ta på, för dom har vibrerat av lycka och förhoppningar. Som jag kanske egentligen bara borde förtrycka och förtränga.


Nu ska jag gå och dö lite. Ni får ursäkta mig.





x


you'll remember me


Hemma! Med sällskap! Sebbe ligger och halvsover på golvet medan jag och Emma sitter i min säng och pillar på varsin dator. Hej geeks. Hur som haver. Sov fyra timmar, för som sagt var min D här. Då blir det inte mycket sömn. Framför allt inte när man ska upp och öppna tidigt nästa dag. Jobbade, blev miss cranky pants utan mat, kramades och åt godis. Från ett jobb till ett annat sen, satt på mötet och halvsov. Men det känns bra, nu är jag på g. Börjar tagga till inför våren nu! Höhö, jag hatar tagga. Ordet tagga i sig. Dåliga vibbar helt enkelt.

Men nu ska jag sova. Jobb imorron med. Puss på er.


x

all i want for christmas?


Just nu sitter min lilla D i mitt vardagsrum och spelar Super Mario Galaxy. Ganska underhållande att titta på faktiskt. Själv sitter jag och glor på videosar som man har lyckats spela in genom tiderna. Varför gör man inte det mer? Det är hur galet roligt att titta på i efterhand! Hur som helst.. Imorgon kommer dom. Jag har städat mitt rum fint och insett att jag har en sjujävla massa skor. 40 par kom jag upp till. And there's more to come. Men det är väl en trevlig hobby?

Jag har fixat upp en julstake i mitt rum också. Bättre sent än aldrig av mig i alla fall, med tanke på min motsträvighet till julen och allt som har med det att göra. Lite mysigt blev det väl ändå.




x

rub me the right way


Vad intressant. Det händer inget speciellt i mitt lilla liv just nu. Lallar runt på jobbet. Som igår, det är en ren lekstuga ibland. Men det är mysigt. Att avsluta jobbet med en gruppkram i disken. Sen tjejkväll på ankan. Med lite öl i kroppen blev det nattbuss hem med Moa och sen somnade jag lite otippat på soffan. Sitter här även nu, ska snart pallra mig upp för att röja gärnet här hemma. För i helgen får jag finbesök! Imorgon klockan kvart i tio ska jag hämta Sebbe och min solstråle Emma vid bussen. Sen blir det full rulle hela helgen.




x

let's have som fun


Dryg dag. Har bara vart allmänt trött och förvirrad. Slutade jobba halv fyra, kom hem flertal timmar senare. Hängt med en gammal klassvän på hans jobb, gick en trappa ner och vågade som vanligt inte göra ett skit, hamnade någon annanstans. Imorgon blir det lite mer jobb. Endast fyra timmar, antagligen överlever jag. Sen ska jag.. gå och dö? Eller blåsa upp mig själv med för mycket godis? Fast, det gör jag redan nu. Har ont i magen, men det är ju för ohälsosamt gott. Dumma söttand. Snart har jag väl inga kvar..


SVAMMEL!

x


this is pure love




x

RSS 2.0