alive with glory of love


Jag har precis gnuggat sömnen ur ögonen. Det doftar sommar genom min öppna balkongdörr. Och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Funderar på att dra på mig någon trasa, gå ut och lägga mig för mig själv i solen. Kanske skulle det vara bra för mig. Eller? Jag vill egentligen inte.
Jag vill prata, skratta, skapa sådana band som man naivt tänker aldrig ska brytas. För att det är sommar nu. Möjligheternas årstid, allt kan hända. Men visst, att allt kan hända behöver inte betyda något bra heller. Men tanken känns bra, på något sätt.
Om mindre än en vecka tar jag studenten. Officielt stor flicka? Jag vet inte hur jag känner inför det än. Jag är bara så trött. Ska jag skratta eller gråta vid tanken, tanken som man ändå har kunnat luta sig tillbaka mot i alla dessa år nu. Att man alltid har haft något att komma tillbaka till när sommaren varit slut, alltid har haft dom där människorna där när man återvänder från sommarens bravader. Nu, är pappret blankt. Man har inga övningsmeningar att öva lite på innan man skriver fritt. Nu får man forma sin egen historia, mest hur man vill. Och jo, det skrämmer mig en aning. Såklart.

Nu har jag svamlat klart.. för nu. Ska som sagt gå ut i solen istället. Puss.

x

inbjudare!


Åh, en sak till jag fick reda på idag. Ett ovanligt fint kuvert hade trillat ner i brevinkastet idag, en bröllopsinbjudan! Så några släktingar från skåne ska knyta ihop säcken som pappa uttryckte det. Men i vilket fall som helst ska det bli hur kul som helst. Jag vet inte varför, kanske för att jag får klä upp mig sådär fruktansvärt mycket utan att känna mig som en fåntratt? Jepp, något sådant är det nog.


studentbölja


Okej, värmebölja. Men inte kan man klaga, det är helt underbart.

Även igår. Åkte till utspringet och stog och stektes i solen. Blev mött av en glad student och stektes i solen. Åkte på ett glatt flak, och blev stekt i solen. Kontentan, jag är solbränd. Och såklart att min finaste nu är arbetslös!





I övrigt så har jag börjat tvivla på det faktumet att ha en helvit klänning på studenten. En av Samos klassvänner hade inte det, och hon stack ut. Inte på ett dåligt sätt då, absolut inte. Och jag har spanat på en ljusblommig klänning. Vem vet.. kanske? Återstår helt enkelt att se.


fyfan vad du är bra!


Världens bästa väder, jag håller på att laga en stor fet sommarfrukost och min finaste tar studenten idag.

DESSUTOM har jag hittat världens finaste klänning. Tydligen är jag inte ensam i sverige om att tycka det, med tanke på att den är slut så gott som överallt. Jag hade världens flax som hittade den igår. En storlek förstor, men och? Jag kan bli fet för den här klänningen! (Eller sy in den en smula). Såklart är jag dock fortfarande fattig som en kyrkråtta, men för den här klänningen har jag skrapat, använt väl valda puppy eyes och krossat spargrisar. Och det räckte!

Men nej, jag ska få i mig min gudomligt goda mat, kolla upp resevägar och sedan bege mig in till stan för att inhandla min klänning innan utspringet. Puss på er solstrålar!

mys hos dadda


Sitter hemma hos Dadda, för första gången på.. för länge. Vi har solat och gjort mest ingenting idag. En såndär perfekt onsdag.


Har inget mer intressant att skriva. Jag har ont i huvudet. Saknar S.


oh sunny day


Strålande dag. Och här sitter jag och knappar. Verkar ganska dumt... ska gå nu. Puss.



lite för mig själv men


snart får jag sällskap! Av en full pojkvän. Men jag vill ha hit honom ändå. Snuskigt hur ickevan jag är att sova ensam nuförtiden.

Min mage pratar.. lite nudlar kanske inte skulle sitta helt fel.

att gräva i gamla minnen


Här fördriver jag tiden med ingenting. Egentligen vill jag skriva ut mig själv, eller in kanske. Skriva ner allt jag tycker och känner. Allt som snurrar omkring i mitt huvud när jag sitter för mig själv. Men när jag väl ska skriva ner det jag tänkte på, är det som borta. Låst.

Eftersom att jag är lite tankspridd och precis kommit underfun med att det är (om man räknar att det är tisdag idag) 9 små sketna dagar kvar tills jag tar studenten. Så, jag håller på att ta en nostalgitripp genom mina gymnasieår. Både innanför och utanför skolan. Alla kort, alla utgångar, alla tillställningar, gamla vänner, nya vänner osv. Jag blir nästan tårögd.

sho-o-holic


På sånt lågt humör igen.. Känns hemskt att det kommer så ofta, och så oväntat som det gör. Det känns ännu värre att det smittar av sig. Antagligen hormoner som spökar och gör saker värre än vad de faktiskt är. Ikväll är det skiva, men jag har inga pengar what so ever, krigsskadade fötter och ett trött huvud. Trist ändå.. skulle vart sjukt kul att gå.

Jag borde däremot städa rummet. Istället sitter jag och trånar efter alla skor jag lyckades hitta idag. Och såklart förälskade jag mig i alldeles för många par. Det här två blev däremot mina soklara favoriter. Inom en mycket snar framtid ska jag ha minst ett av dessa par i mina skolådor. Det har jag bestämt.


scorett        replay

jag saknar dig, fruktansvärt



photoshop for the win


Dålig dag igår. Men den blev bättre.. lite missförstånd och ett allmänt lågt humör. Dålig kombo! Just nu sitter jag och pillar på alla de bra bilderna från modevsningen. Bättre sent än aldrig va? Men i alla fall.. dom kommer antagligen upp här sen. I alla fall dom jag är extra stolt över. Ni kan få ett provsmak bara för att jag känner för att var lite gullig.




x

jasså


Åt helvete. Åt helvete med allt. Jag vill inte vara med längre om det är så. Vilket jag tror. Jag klarar inte det..

en exemplarisk toalettbild från igår


möh

call me mr. crap-bag


Jag känner för att gå och lägga mig igen. Samtidigt som jag får dåligt samvete för att det är så äckligt fint väder ute. Fan. Ska nog gå och dö i sängen i alla fall. Har ingen lust att göra något. Eller jo.. att träffa honom såklart, men han sover nog. Sjuk som han är.

Abstinens till att köpa skor har jag också. Ovanligt? Ja, nuförtiden faktiskt. Kanske ska kolla hur mycket pengar jag gjorde av med igår. Och få lite ångest också.

bläe..


Jag är helt körd. Ont i hela kroppen. Tji fick jag för allt hysteriskt dansande. Mina fötter molar fortfarande, det är en pina att gå på trampdynorna.
Fick precis reda på att jag måste plugga lite till. Men ja. Ett arbete till.

..men inte nu. Nu är jag bakis. Måste äta lite också..

lyckad klasskiva


Ligger med datorn i knät och en sovande Malin bredvid mig. Mår läskigt dåligt bara.. och mina fötter sprängs nog när som helst nu. Men jag hade det väldigt trevligt ikväll vilket var oväntat. Det är nu jag inser att jag kanske inte ogillar alla så mycket som det kan låta ibland, för det gör jag inte. Ibland blir jag bara trött på vissa, och så går det ut över alla. Dansade rumpan av mig, men inte mer än jag dansade mina förtvinade stumpar till fötter.

Träffade vissa jag saknar lite. Träffade några riktigt oväntade. Träffade några jag aldrig kommer se igen. Och så träffade jag en som jag aldrig kommer kunna komma underfun med. Men det kanske jag visste från första början.

Min sötnos däremot gick hem tidigt. Han är sjuk stackarn. Jag saknar honom nu. Vill ha honom intill och kunna krypa sådär tätt intill och andas in doften av inget annat än honom. Första natten utan honom på ungefär 3 veckor. Jag har vart bortskämd!

snurr

tomgång


Okej, jag är på lite bättre humör nu när uppgifterna är inlämnade. Men jag är så förbannat trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, och det finns ingen plats för en powernap innan skivan heller. MEN, jag får väl köra på tomgång, och vara glad ändå!

refuse.


Fuck åt helvete. En dum känsla som sätter sig i halsgropen på mig och vandrar hela vägen upp, ner och sedan upp igen. Och den försvinner inte. En känsla av hopplöshet och idioti. Som en ful mask som flinar fult åt mig vart jag än väljer att titta.

.. jag är på så jävla dåligt humör. Hela jag är i botten.

trött som in i helv..


JAG ÄR TRÖTT! Såg hur det ljusnade mer och mer utanför fönstret medan man själv satt och tragglade. Så, jag är fantastiskt trött just nu, plus att jag har rejält ont i huvudet och sjukligt ont i magen. Har mailat min lärare nu också.. kände att jag var tvungen att förklara hur allt låg till. Och att jag har alltför mycket att klara av idag.

WOOH! Även om jag är klar med lite nu. Har så vidrigt ont i huvudet däremot. Måste äta något, sen pallra mig till skolan. Fan va kul..

som en pastatallrik som aldrig tar slut


Sitter och skrapar på det sista. Får bli en all nighter. Imorgon blir det skiva i alla fall. Känner mig lite halvt som halvt inför det. Jag hade nog struntat i den om det inte var för det faktumet att jag har lagt ner pengar på det. Men, nu är det som det är och förhoppningsvis blir det över förväntningarna.
Men just nu känner jag mig lika begraven som förut med plugg. Känns inte som om något försvinner alls. Som tur är har jag världens bästa pojkvän som hjälper mig. Ska ta ett äpple eller två nu.. måste hålla mig någorlunda pigg någon timma till eller två. Godnatt sötnosar.

bitter?


Jag får en knäpp snart. Varför kan min mage inte sammarbeta med mig, i alla fall någon gång? Men visst.. tryck upp allting den vägen det kom ifrån, gör det bara. Har sovit mycket idag, känner mig inte så mycket bättre heller. Har nu plus på magont, ont innanför pannbenet. Och för att göra allt lite värre är det en såndär "riktigt fin dag ute" som jag så fint fick höra. Tack!

Nu ska yours truly plugga.

charmen med plockgodis


En ensam dumle finns (fanns) kvar i godispåsen jag köpte. För hela 36kr! Var för länge sedan jag gick och plockade bland plockgodiset så jag kände att det var dags. Nu däremot, har jag ont i magen. Kanske ett pris man får ta, för herrejävlar vad fruktansvärt gott det var. Ett stort glas vatten på det här, sen kan man sova gott.

Hej, jag är hungrig


Jaaaa.. min lilla mage gnäller något fruktansvärt. Men jag pluggar faktiskt, pluggpluggplugg. Sen blir det mat också, såndär tjockismat jag kanske borde sluta med såhär nära sommaren. Men jag måste ha något att se fram emot i det gråa.
Imorgon blir det modevisning. Jag funderar på om jag ska kila hem en snabbis innan och fiska fram kameran. Även om jag säkerligen redan har sett 95% av klänningarna vore det lite roligt att ha kvar ändå. Sen måste jag hem och plugga direkt efter. Ji-pp-ey.
Jag HOPPAS att ingen har glömt/struntat i att spana in deras blogg? Design; Karin&Amanda. Tittatittatittatittatitta.

Hm.. det här var ju inte intressant någonstans upptäckte jag nu. Jag har fått en riktigt skrivtorka, eller tänktorka mer. Som om ingenting vettigt varken kommer ut eller in. Jag ska försöka ta mig i kragen. Det kommer säkert, det brukar göra det om inte annat.
(psst, på söndag är det två månader!)

ZZzzZZzz...


Hej och hå, dags för pluggande. Bara det att min hjälp ligger och snarkar. Ska gå och pussa lite på honom så kanske han vaknar till lite. Jag kan behöva ett lycka till, eller två..

snart så..


Hej hopp. Jag är överkörd med plugg. Men jag är ganska glad ändå. Tillåfrån sådär. Har fått se min studentklänning idag. SÅLD! Jag är så såld så det är inte sant. Karin, du är en ängel.
Imorgon funderar jag på att skolka. För att få kontroll på mina uppgifter. Eller så att jag kan ta tag i dom ordentligt utan att tippa omkull i huvudet. Samtidigt som jag har 411 uppgifter (annars runt 5), så är tanken på att det är mindre än två veckor kvar tills studenten. Skivan är på fredag, pengar är inlämnade och slutskivebiljetten är i säkra händer. Ändå kan jag inte riktigt få in det i huvudet. Det är slut snart. Den här fasen på livet tar slut, om mindre än två veckor. Jävlar.

passé


i love this moment so much i could have sex with it.

som idag..


... Ibland vet man bara när man ska vara tyst och bara hålla om. Puss på dig Malin. Du klarar allt du försöker dig på, och bara du mår bra är jag nöjd.

macao röda naglar


Jag vet inte.. allt kom ut. Min frustration, inte bara i attack utan hur jag faktiskt kände och varför. Varför jag är så trött och besviken. Självklart vet jag hur det ligger till mellan dom två, vems fel det mesta egentligen är. Men samtidigt är jag så trött på att få höra deras skit om varandra. Att jag ska få ta den.
Jag älskar min pappa(, och jag hatar att.. nej. Jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva det här igen.)

Nu ska jag däremot krypa ner i värmen, med min underliga man som gör konstiga ljud. Ibland kan man börja fundera. Antagligen är det därför jag tycker om honom så mycket. Puss på konstigheter.

mindre än tre veckor..


Sådär, nu har jag skapat en blogg för Amanda och Karins kläder. Kika gärna in där, jag lovar att den minsta titten kommer vara värt det! Design; Karin&Amanda

Förövrigt saknar jag mitt hjärta. Löjligt nog, med tanke på att jag har vart ifrån honom i.. några timmar. Men men. På fredag är det skiva. Kul.. eller något. Jag har inte så höga förväntningar, så det blir inte svårt att slå dom. Jag hoppas att det gör det. Det skulle vara kul att ha något kul att dela med klassen.
Fick en free bra av min mor idag. Provade den även, och oj vad det känns roligt. Som att sätta på sig.. gele. Haha, men visst. Ska fortsätta gräva i colaskålen. Puss.

men förihelve..


Jag blir bara så förbannad. Men det övergår snabbt till trötthet. Jag är så trött på det här. Trött på att dom inte ens kan prata med varandra. Allt bara lämpas över på mig. Ibland funderar jag på varför dom skaffade barn från första början.

gamla inlägg från en annan tid


I brist på annat fastnade jag i min gamla blogg. Läste inlägg som jag nästan glömt bort att jag skrivit, då jag känt saker jag antagligen förträngt. Det är lite som det är.. samtidigt förstår jag verkligen när folk klagar över att jag är så kryptiskt i mina inlägg. Vissa inlägg makes no sense at all. Inte ens för mig. Ska nog ta mig i kragen med det där, köra på lite mer öppna kort. Det är trots allt inte alltför många som vet om att den här bloggen existerar, jag är inte så pigg på att länka den överallt. För just det faktumet att jag blir mer inåtvänd i mina inlägg när jag vet att det är många som läser. Scenskräcken tar sin plats och visar att den bestämmer. Typ.

Sådär på tal om inget har jag hittat saker jag lite smått önskar mig i studentpresent. Eftersom att min blogg har haft torka på bilder de senaste inläggen så kände jag att det blev dags.

                 

för mycket


Nu sitter jag här för mig själv.. pillar på ingenting.. funderar på att lägga mig och kika på en film samtidigt som jag kanske petar på pluggboken.
Det är för mycket som snurrar runt i mitt huvud. Ingenting verkar vilja bli nersatt på svart och vitt heller, eller så kanske allt vill ut samtidigt. Det blir stopp. Tvärstopp. Just nu är jag bara så trött på allt som cirkulerar. Längtar tills studenten, samtidigt som jag är mer eller mindre skräckslagen.

.. ska nog lägga mig ner. Och plugga. Yippie.

strumpletande


Letar efter en strumpa, hittade såklart bara den ena när jag rotade runt i väskan. Är lite lätt bitter över vädret också, även om man visste att det skulle bli kallt hoppas man ändå såklart på att väderprognosen ska ha visat fel. Men nej.. Så nu blev det till att ta på sig en extra tröja eller två under vårjackan, för den har man bara inte hjärta till att lägga undan. Igen.

Nu blev jag nervös. Buh..

fan ta mig


Ibland blir jag bara så arg, hopplöst besviken och irriterad. Att allt kan svänga tvärt ner på mindre än en sekund, och att jag inte vet vart jag ska ta vägen när jag väl är där. Samtidigt som jag förbannar mitt eget sinne, skäms jag för mycket för att bara smälla mig på kinderna och ta mig samman. Eller så är det så enkelt att jag bara inte har något kvar till det. Ingen kraft, motivation eller vilja.
Det finns så mycket jag lättvindligt skulle kunna kasta ut genom fönstret utan att tänka två gånger. Det skrämmer mig, samtidigt som jag inte kunde bry mig mer än nämnvärt. Just det att det skrämmer mig, involverar mycket att jag blir lite rädd för mig själv när det händer. Jag kan spotta och trampa på saker och ting, bara för att jag är rädd att det ska hända mig själv. Jag har blivit så fruktansvärt rädd för att bli sårad. (Jag önskar jag kunde skriva som jag kunde förr. Kanske kastade jag ut det med något annat jag inte ville se två gånger åt.)

Men samtidigt har jag aldrig känt så här. Jag är så handlöst fallen.



x

hrm..


Jag har inget som helst intressant att skriva... Inte ens lite.

falling on our heads


Varmt fnitter och mjuka pussar. Puss på att vakna så.

Nu sitter jag och skriver klart det sista jag fullständigt gav upp på inatt. Tyckte ändå jag var ganska duktig, nu får jag klart det här innan kvällen och kan slappna av. Frågan blev nu om jag hinner skriva klart det innan jag måste hasta iväg till mötet. Bläe.
På måndag är det redovisning med allt det här. Ingen fara, ganska skönt att få göra det först så man har det överstökat. Den där förbannade friluftsdagen på kärsön är jag inte dirket pepp på. Alls. Om vi ska göra saker och ting klassvis blir jag ännu mindre pepp på det. Mestadels på grund av att min klass är värdelös med närvaron vad det gäller sånna saker. Men men. Sista grejen, man kanske ska skita i att det brukar bli strunt av det hela och pallra sig dit ändå?

Nej, dags att fortsätta med pluggandet. Så kanske jag hinner städa lite också. Kanske. Måste äta nu däremot.. lite bara.

goder natter


Jag orkar inte mer! Jag vill sova. Är nästan klar och tar resten imorgon. Har faktiskt hela dagen på mig också.

malin har gjort världens sötaste grej...




i love you!

prylisbögis


Jahaja, gissa vem som faktiskt sitter och pluggar vid denna sena timma? Jo jag såklart.. sliter med projektrapporten. Den är enkel, jo jag tackar men inte direkt rolig att skriva. Vill ha den gjord, plus att jag inte är speciellt trött heller. Fast det lockar något otroligt att krypa ner intill den varma kroppen som ligger och snusar under täcket bakom mig. Får kämpa mig igenom det här först bara.
Idag träffade jag en gammal klasskompis från högstadiet. En av dom jag faktiskt trivdes med. Var kul att se henne igen, även om det bara blev en snabbis sådär i farten. Och jag har äntligen fått tillbaka min mobil! Nya knappar och allt. Ingen big deal för mig egentligen att dom var trasiga, men pappa fick ett utbrott, mest för att den trots allt bara var någon månad gammal, och skickade in den. Jag fick tillsvidare ha en gammal pryl som gick sönder i mina händer och inte tyckte om mig någonstans. Därför blev jag glad när jag fick tillbaka min egna, modern prylbög som man är.

Råkade shoppa mig ett linne idag också. Ganska starkt jobbat av mig att det inte blev mer, med tanke på att det var 25% rea på praktiskt taget allt inne på SOUK. Helt otroligt amazing att jag inte kom hem med ett par nya skor eller två, även om det var SÅÅÅÅ jävla nära. Duktig Jessica. Fortsätt plugga nu. Puss.

she's a dude


Sitter och pluggar. Lagom roligt.. NOT. Frhrhrh... Har dessutom haft sådär gulliga magproblem igen. Imorse. Åt helvete.

Skivan igår var ganska mysig. Väldigt rolig då och då, vissa flippade ur lite allmänt. Och inte är man sämre än att skratta åt det? Jag var i alla fall utklädd till en dude. Malins dude för att vara exakt. Jag doftade som mer än hälften av alla killar i min skola i hela huvudet. Vax är inte min grej, så jag gav det resterande som var kvar i burken till min far. Gullig som man är. Men eftersom att jag ganska snabbt åkte ur min "manliga" t-shirt och ner i en body så blev jag helt plötsligt inte manlig någonstans längre. Och sen var jag var lat för att byta. Min vän antagligen lite för full också. Men puss på min lilla sjukling. Nu ska jag återgå till mitt pluggande. Och se om jag hör när min hurtbulle vill komma in. Men bara kanske.. om han är snäll.

inte hemma just nu


Mja, jag är ytterst dålig på att uppdatera. Nu har jag däremot inte vart hemma på länge, är faktiskt inte hemma nu heller. Orkar inte vara där just nu, orkar inte med all jävla skit man måste lyssna på. Som OM jag vore helt jävla efterbliven och inte fattade någonting. Nej, så jag har bosatt mig lite tillfälligt på söder för att få varva ner. Få komma in i rätt bana igen, så som jag var på väg att göra förut när det började trilla ut igen.

Ibland vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Helgen har vart ett helvete blandat med det bästa någonsin. En riktig bergochdalbana, men nu har det planat och det är sådär bra igen. Puss på det (dig).

hur som helst


Jag hatar att äta ensam ibland. Laga mat ensam, till sig själv. Jag lagar mat för två, äter inte ens upp en halv portion sen tittar jag bara ensamt på resterna. Värdelöst. Hungrig är jag inte heller. Om två timmar är det insläpp på skivan. Och jag är så oerhört otaggad. Känner för att åka till Dadda och bara gräva ner mig i hennes soffa med henne och glo på sailor moon.

.. Var nog inget bra drag från min sida att dra på sig hela mjukisstassen. Känns som om den har växt fast på mig.

so tell him you're leaving


Idag fick jag en lätt släng av ålderskris igen. Jag är inte ens 20 år. Men med tanke på hur snabbt allt har gått genom åren nu, skulle det inte förvåna mig om jag vaknade upp imorgon med gråa hårstrån.
Jag blir stressad, pressar mig själv för att komma på något vettigt att göra med mitt liv. Samtidigt som en annan sida av mig bara vill ta det som det kommer. Så, jag är lite sliten däremellan. Och vissa dagar visar det sig mer än andra. Som idag. Nu börjar det tack och lov lägga sig, så jag ska se till att jag får i mig lite vettig föda och lägga mig i ett bad. Slappna av lite.

hm

life was telling me a joke


Jag suger så stenhårt. Nära vänskaper är inget jag har någon bättre erfarenhet av, det är alltid jag som blivit lämnad, stampad och spottad på. Kanske har det gjort mig så bitter, att varje gång jag faktiskt hittar den där lilla extra, så bara för säkerhetsskull ställer jag mig med ena foten i dörren. Tänjer på gränserna, bara för att se. Bara för att vara beredd, att inte bli den som blir lämnad ensam. Igen. Jag tänker egentligen inte på det, det har blivit en ren reflex. Mest för att skydda mig själv. Men hur kan jag skydda mig själv när jag skjuter bort det som betyder mest? Jag är inte logisk, bara rädd.
Men det slog mig så hårt att jag nästan föll omkull, att jag är helt totalt skräckslagen för att inte ha dig nära. Blotta tanken på att du skulle försvinna, som dom andra, får ångesten att överta hela mig.  Du är den som alltid har förstått, från den sekunden vi började prata. Vi fick det där lite speciella med detsamma, och samtidigt som jag kände att du aldrig någonsin skulle göra något för att såra mig, ställde jag foten där i dörren. Du var den första som åkte upp i mina tankar när allt sköljde över mig hos min mor. Jag kunde knappt andas eller prata, ändå ville jag bara ringa till dig. Bara få höra din röst, veta att du fanns där, även om det var alldeles för långt borta.

Jag älskar dig. Jag gör verkligen. Och på något sätt har jag aldrig menat det mer heller. Det här är saker som jag har så svårt att få ur mig ibland. Också förlåt, för att jag klantar till allt ibland.

vi

RSS 2.0