du ringer bara mig när du är full


Idag var en sådan dag när jag inte ville vakna. Rullade ur sängen för någon timma sen. Är måttligt svullen i hela ansiktet, dålig andedräkt och något fettigt som ska kallas hår. Med andra ord har jag inga planer på att ta mig utanför dörren alls idag. Ska löka hemma bäst jag vill.

Igår var det födelsedagsmiddag för mig. Hemma hos mig, av mig. Förutom vissa småsaker som irriterade gärnet ur mig så hade jag en helt fantastisk kväll. Serpentiner låg över hela, och verkligen hela, bordet. Tutor och hattar, självfallet. Sedan ut för att dricka lite, men med sömniga vänner inklusive mig själv blev det Mickey Deez och sängen. En hyfsat tidig kväll där vi hann med sista tunnelbanan. Men inte sista bussen. Bussjävel. Fick gå hem i regnet. Kände mig som en dränkt katt. Hade en underbar kväll i alla fall. TACK. Tack! Ni är bäst.  


 

x

Kommentarer
Postat av: virre

Jag älskar också mina gula brillor :)

Världens sötaste asiat är nu "vuxen", hur känns det? =P

2009-02-26 @ 16:35:31
URL: http://vvirre.blogg.se/
Postat av: emma

Gumsi-pumsi! Du dricker Hannas! <3

2009-02-26 @ 17:17:46
URL: http://emmafransson.blogg.se/
Postat av: dadda

love you. tack själv.

2009-02-26 @ 19:27:18
URL: http://dadda.devote.se
Postat av: MizthaNguyen (v.

Jag är en 17 årig kille som skriver om mitt kärleksliv, uppdaterar framför allt mina egna låtar & dansvideos, skriver även dikter. Ska vi följa varandras bloggar via bloglovin? :)

2009-02-28 @ 16:47:38
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0